Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ενα πρόβλημα με το ποντικι στο λαπτοπ. ενω το συνδεω το φωτακι κατω απο το ποντικι αναβει,αλλα δεν δουλευει το ποντικι. 

μου εμφανιζει και το παρακατω μηνυμα 

vrd2te.jpg

το δοκίμασα σε όλες τις θύρες του λαπτοπ,αλλά πάλι το ίδιο μηνυμα μου βγαζει.

το ποντικι ειναι αυτό  :http://www.skroutz.gr/s/266316/Havit-HV-MS329.html

από τον πινακα ελεγχου και στην κατηγορια υλικο και ηχος, μου το βγάζει σαν "unknown device" και στην διαχειριση συσκευων το βλεπει σαν "unkown device" με ενα θαυμαστικό δίπλα

Κάποια πρόταση για το τι να κάνω?

Δημοσ.

Μαλλον καηκε ο controller του ποντικιου.Δοκιμασε το και σε αλλο pc και αν σου βγαζει το ιδιο μυνημα το πετας και παιρνεις αλλο εκτος και αν εχεις εγγυηση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αγόρασα ενα καινουριο της Microsoft  το εβαλα στο Laptop αλλα παλι τα ιδια. δεν το βλεπει. ενω το εβαλα στο σταθερο και δουλευει μια χαρα

Δημοσ.

Δοκίμασε να απεγκαταστησεις τα drivers για τα περιφερειακά ποντίκια, μετά βάλε το ποντίκι και θα βρει drivers απο το ίντερνετ αυτόματα.

Δημοσ.

καλα ανοιξες ολοκληρο θεμα για ενα ποντικι??? οσι ωρα το συζητας εδω θα ειχες παρει αλλο. δεν ειναι ακριβα εχει πολυ φθηνα να παρεις..πριν παρεις αν εχεις win xp θελει driver..αν εχεις 7 τοτε θες ποντικι χαμιλης τασης...!!

Δημοσ.

καλα ανοιξες ολοκληρο θεμα για ενα ποντικι??? οσι ωρα το συζητας εδω θα ειχες παρει αλλο. δεν ειναι ακριβα εχει πολυ φθηνα να παρεις..πριν παρεις αν εχεις win xp θελει driver..αν εχεις 7 τοτε θες ποντικι χαμιλης τασης...!!

Κάτσε ρε τύφλα, λες στον άλλο ότι ανοίγει ποστ για το έτσι αλλά δεν κάθεσαι κι εσύ να διαβάσεις τι γράφει. Αφού είπε ότι αγόρασε άλλο και δεν το αναγνωρίζει ούτε αυτό.

Φίλε Phoenix δοκίμασε και κάναν έλεγχο για ιούς, μην σου φανεί παράξενο μου έχει τύχει.

Δημοσ.
αν εχεις 7 τοτε θες ποντικι χαμιλης τασης...!!

Aν μπορείς κάνε επαναφορά συστήματος σε άλλο χρονικό σημείο μήπως και φτιάξει!

γιατί υπάρχει ποντίκι χαμηλής και υψηλής τάσης;; :huh:  :huh: 

• Like 3
Δημοσ.

γιατί υπάρχει ποντίκι χαμηλής και υψηλής τάσης;; :huh:  :huh: 

Μεθυσμένος είναι μην ασχολείστε... :P

• Like 3
Δημοσ.

To Θέμα είναι οποια ποντικια και να βαλω δεν τα αναγνωριζει. πηρα το 1ο 1ο που ειχα περασει και το ειχα σε αλλο PC το εβαλα στο λαπτοπ και δουλευει,αλλά όποιο καινουριο ποντικι δοκιμασω δεν το αναγνωριζει. οι θυρες δουλευουν κανονικα

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά το πρώτο πρώτο ποντίκι του λάπτοπ το αναγνωρίζει αλλά όποιο άλλο βάλεις δεν δουλεύει σωστά;Μήπως έχουν μείνει τίποτα drivers εγκατεστημένοι απο το παλιό ποντίκι;Αν ναί, δοκίμασε να τους βγάλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...