Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επεισης νομιζω οτι πρεπει να εχουν τα ιδια timmings.Και αν δεν εχουν να τα ρυθμηζεις εσυ χειροκινητα

Παίρνουν όλες αυτόματα τα timmings απο το dim ή τα dim με την μεγαλύτερη τιμή.

Δεν μπορείς να ρίξεις τα timmings σε μνήμη που εχει μια x ονομαστική εκτός και αν ρίξεις τα Mhz της μνήμης. Απο τα 1600 να τις πας σε 1200 πχ

Προσωπικά προτιμώ η μνήμη να εχει χαμηλότερα timmings ( που δεν βγαίνουν πια) παρά να τρέχει σε ψηλότερη συχνότητα.

Δημοσ.

bios αποκλειστικα και παιζεις με πολλαπλασιαστες μνημων, timings και ταση 

αλλα δεν αξιζει κατα την αποψη μου, οι διαφορες στη πραξη ειναι απειροελαχιστες και ο κινδυνος ασταθειας απο μνημες γιγαντιος 

δηλαδη ασυμφορο ρισκο imho.. εγω προσωπικα τις εχω παντα στα προβλεπομενα του εργοστασιου και απλα κοιταζω να παρω γρηγορες 

Δημοσ.

Ε στα timings βλεπεις διαφορες. Στη συχνοτητα ομως οχι. Καθως και στο channeling βλεπεις διαφορες. Αν μπορεις να εχεις ενα quandra...... μαμας. Αλλα και σε ενα απλο dual παλι βλεπεις απο single.

Δημοσ.

Ενας φίλος (απο φόρουμ στον Καναδά) πρόσφατα έβαλε 192Gb ram σε ένα τερατάκι που του κόστισε δεν ξέρω και εγω πόσα μας έλεγε...ζήτημα να χρειαστεί τα 10GB..

Νομίζω περίπου $10.000cad 6 στικάκια Ram.

Με 192GB RAM στηνεις ανετα ενα data center με καμια 20ρια VMs και σου μενει και περισσευμα

Προφανος ο Καναδος φιλος σου θα εχει αγορασει server. Δεν νομιζω απλη desktop μητρικη να δεχεται τοση RAM

Αν παντως ειχα desktop με τρελη ποσοτητα RAM για τα σημερινα δεδομενα (πχ 32GB) θα πειραματιζομουνα με RAMdrive. Θα αφηνα τα μισα ως κανονικη RAM και τα υπολοιπα θα τα εκανα RAMdrive οπου θα τοποθετουσα swap file και ολα τα temp folders

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...