Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντελως πληροφοριακα...οτι λεει κ ο τιτλος..υπαρχουν διαφορες αναμεσα σε ενα συστημα με 8gb ραμ και σε ενα με 16 ,32gb κτλ?? ή προς το παρος ειναι καθαρα υπερβολη απο 8gb κ πανω??

Δημοσ.

Εξαρτάτε καθαρά από το τι κάνεις με τον Η/Υ σου,αν είναι μόνο για gaming τότε ναι, πάνω από 8gb είναι υπερβολή,αν δουλεύεις με virtual machine ή κάνεις 3d render(και 1002 άλλα πράγματα) μπορεί εύκολα να χρειαστείς πολύ παραπάνω μνήμη.

• Like 1
Δημοσ.

Ενας φίλος (απο φόρουμ στον Καναδά) πρόσφατα έβαλε 192Gb ram σε ένα τερατάκι που του κόστισε δεν ξέρω και εγω πόσα μας έλεγε...ζήτημα να χρειαστεί τα 10GB..

Νομίζω περίπου $10.000cad 6 στικάκια Ram.

Δημοσ.

προς το παρον δεν τα χρειαζομαι τα παραπανω gb..μονο για κανα παιχνιδακι το εχω το pc και internet καθαρα

αλλα ισως στο μελλον που θα εχουν αλλαξει τα δεδομενα, γιατι κ πριν απο 3 χρονια τα 4gb ηταν σαν λεμε σημερα 16gb :P

καλα εχω δει κ εγω να λενε σε φορουμ 100gb+ ραμ και κατι τετοια τρελα και αναρωτιεμαι τι μητρικη υποστηριζει τοση ραμ!

Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν χρειάζεται παραπάνω ram εχεις και αρκετή για αυτήν την δουλεία μην πετάς τα λεφτά σου τζαμπα .

Εγώ μέχρι πριν κανα χρόνο ήμουν με 4gb και δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα (χρήση λίγο από όλα αλλά χαλαρά πράγματα) προβλήματα δεν είχα αλλα όταν ηρθε η ωρα να έχω ανοιχτά 2,3 virtual machine η επεξεργασία εικόνας, video κτλ τότε ήρθαν τα δύσκολα και πηρά αλλά 8gb .

Δημοσ.

Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι ίδια μάρκα, απλά όσο ποιό ίδια είναι τα σετάκια, τόσο το καλύτερο. Πέρα από τους χρονισμούς όμως, σημαντικό είναι να προσέξεις να λειτουργούν στα ίδια volt. Να αποφύγεις δηλαδή οπωσδήποτε να είναι το ένα σετάκι στα 1,5v και το άλλο στα 1,65v.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επεισης νομιζω οτι πρεπει να εχουν τα ιδια timmings.Και αν δεν εχουν να τα ρυθμηζεις εσυ χειροκινητα

Επεξ/σία από salonika91
Δημοσ.

μεχρι καποιο σημειο ναι, αλλα δυσκολα πχ θα εφτανες και τα 1600 

συνηθως οι πιο απλες 1333αρες δεν ειναι για πολλα πολλα, αλλα εξαρταται και το καθε μοντελο 

οι δικες μου πχ πανε μεχρι και 2400 (οπως εβλεπα σε ενα review που τις ξεσκιζαν)  , αλλα εγω δε τις τις τρεχω καν στα 2000 που ειναι το κανονικο τους γιατι θα επρεπε να ανεβασω κι αλλο τον επεξεργαστη μου 

υπαρχουν δηλαδη μνημες που ειναι για κλοκαρισμα , υπαρχουν και αλλες που ειναι για πιο απλη χρηση , αλλα θα σηκωναν κι αυτες καποιο o/c και υπαρχουν και αλλες που δεν ειναι να τις πειραζεις καθολου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...