Προς το περιεχόμενο

Root Galaxy Y

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σκεφτομαι να κανω root την συσκευη μου (galaxy y) ωστε να μπορεσω να απεγκαταστησω ο,τι bloatware υπαρχει, και αν ειναι δυνατον, να περασω καποια νεoτερη εκδοση του λειτουργικου αν την σηκωνει η συσκευη.

1)Υπαρχει εδω στο forum καποιος οδηγος για root?

2)Διαφερει πολυ απο galaxy σε galaxy ή απο εταιρια σε εταιρια ή μπορω να χρησιμοποιησω πχ και οδηγο για S2/3?

3)Τι θα διαγραφθει απο την συσκευη? Οι επαφες βρισκονται στην SIM, μουσικη και εφαρμογες στην SD.

4)Το root εχει καμια σχεση με την αυτονομια της μπαταριας? (αυξανει/μειωνει)?

Δημοσ.

1) Μπορεί... :Ρ

2) Είναι προτιμότερο να ψάχνεις οδηγούς που αφορουν το κινητο σου!

3)Απολύτως τίποτα, όταν αλλάζεις ROM διαγράφονται τα πάντα!

4)Όχι, δεν επιρεάζει την μπαταρία σου!

Με μια αναζητηση στο xda βρήκα αυτή την εφαρμογή για ROOT! link

Γενικά στο xda θα βρεις ότι χρειάζεσαι!

Δημοσ.

Ωραια, κατα την αναζητηση μου βρεθηκα πολλες φορες στο xda! Γινεται αφου κανω root και αφαιρεσω ο,τι bloat υπαρχει να περασω με καποιο τροπο την εμφανιση (?) που εχουν οι συσκευες με ICS πχ

google-android-ice-cream-sandwich-review

Δοκιμαζω αυτο που παρεθεσες και postαρω

Δημοσ.

Βασικά αφού το rootαρεις, μπορείς να αλλάξεις και ROM δλδ να βάλεις ICS (cm9) ή ακόμα και Jelly been (cm10.1). Τωρα για κάτι τέτοιο που μου δείχνεις στην φώτο, δεν ξέρω αν μπορείς να παραμετροποιησεις την status bar όταν είσαι σε stock rom, μπορείς όμως να αλλάξεις launcher (π.χ.  ADW.La uncher). Για την αλλαγή launcher δεν χρειάζεται root!

Δημοσ.

Οτι μπορω να αλλαξω ROM το ξερω, αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα το σηκωνει, (μονοπυρηνο @832MHz).

ΥΓ

εκανα root, με Link.png Site: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=36352803">αυτο εδω , αυτο που μου εδωσες δεν δουλεψε (καθοταν 30'+ στην εγκατασταση του root) και αν παταγα next μου ελεγε οτι το root ολοκληρωθηκε αλλα τιποτα. Αυτο στο link το κανει πολυ γρηγορα 1-2λεπτα και οντως πετυχε (το ελεγξα με root checker) εβγαλα και ο,τι bloat υπηρχε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...