Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον, ακουστε τι γινεται
εχω 2 σκληρους δισκους, σχετικα παλιους (2004 η 2005 τους ειχα παρει αν δε κανω λαθος):

Px5wdOa.jpg
πριν 1μιση χρονο αγορασα καινουριο κουτι και κρατησα αυτους τους σκληρους
βεβαια πλεον πιστευω οτι με ριχνουν πολυ οι σκληροι
οποτε λεω να αγορασω 2 καινουριους σκληρους
1 SSD για να φορτωσω τα Windows 7, το photoshop, τον mozilla, το bsplayer και το League of legends ξερω γω lol.gif
και 1 HDD για να αποθηκευω μουσικες, ταινιες, παιχνιδια κλπ

η πρωτη ερωτηση που εχω να κανω ειναι, ποσα gb πιανουν τα windows 7 ultimate?
η δευτερη ερωτηση ειναι τι χωρητικοτητα προτεινετε για τους σκληρους αυτους? εγω σκεφτομουν για 40gb SSD + 1TB HDD (45 + 65 ευρω αντιστοιχως), απλα δεν ξερω εαν θα μου φτανει ο SSD
η τριτη ερωτηση ειναι εαν υπαρχει περιπτωση να γινει η μοντα αυτη με 100, αντε το πολυ 130 γιουροπουλα
αυτα.

Δημοσ.

40GB για windows7 Ultimate και παιχνίδια δέν μου φαίνονται αρκετά. η πλήρης εγκατάσταση των windows έιναι περίπου στα 20GB νομίζω, οπότε θα πρέπει να δείς για 60GB+ ssd σκληρό.

Μπορείς , αν αποφασίσεις να κάνεις καινούρια εγκατάσταση, και κατα την εγκατάσταση να επιλέξεις να περάσεις τα program files και το user account στον συμβατικό σκληρό σου.Γλυτώνεις χώρο βέβαια απο τον ssd, αλλα δέν ξέρω κατα πόσο επιρεάζεις τις επιδόσεις.

Εγώ θα πήγαινα για μία λύση 80GB ssd +1TB σκληρό, οπότε θα έβγαινες κάπου στο 150αρι €

Φιλικά Δημήτρης

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα παλι να χρησιμοποιήσεις τον ssd για τα windows μονο + προγράμματα, μετα αν εχεις πολλα παιχνίδια παίρνεις αλλον ενα 500gb για games και αλλον εναν για μουσική, ταινίες κτλπ, αλλιως αν δεν εχεις τοσα πολλα παιχνίδια παίρνει 1tb και τον κανεις 2 partitions.

Τα δικα μου τα εχω ως εξής :

80gb ssd = windows + προγράμματα και εχω free / προσπαθώ να εχω free 32 gb

600gb = μονο για παιχνίδια (εχω αρκετά)

600gb = ταινίες , backup , μουσική κτλπ

Δημοσ.

Δεν αξίζει πλέον κάποιος να πάρει ssd κάτω από 80GB. Το πιό λογικό είναι 120-128 αλλά για κάποιον που δεν έχει πολύ software και τα 80 καλά είναι.

Όσο για την αποθήκη γνώμη μου είναι με 16 ευρώ παραπάνω να πάς σε 2πλάσια χωρητικότητα.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006H32Q3S

Καταλαβαίνω πώς οι εποχές είναι δύσκολες αλλά επειδή κανείς δεν ξέρει πόσα GB θα χρειαστεί μελλοντικά, καλύτερα πάρε έναν μεγάλο (σχετικό βέβαια όταν φτάσαμε στα 5ΤΒ) παρά να βρεθείς μελλοντικά με πολλούς μικρούς με ότι σημαίνει αυτό σε θερμοκρασίες-κατανάλωση κτλ..

Δημοσ.

1. Samsung 840 SSD - 128 GB (MZ-7TD120BW)  @ 74,89 Ε

2. WD 3.5" 1TB SATA 3 GREEN POWER   @ 64,00 Ε

==============================================

Συνολο = 138,89 E

Δε θα το μετανιωσεις.....

Ακουσε με.. :-)

να σου πω την αληθεια και εγω ακριβως αυτους τους 2 θελω να παρω μονο που μου προτειναν τον samsung 840 PRO στα 128gb

τον 2ο τον βρηκα απο ενα παλικαρι εντελως καινουριο τον χρησιμοποιησε 3 μερες μονο και θελει να τον δωσει και το παζαρευω για κανα 45αρικο

αμα μου πει οκ στα 45 τον εχω τσιμπησει χωρις πολυ σκεψη

επισης, η τιμη του πρωτου ειναι 97,80€ και οχι 74,89  :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...