panos_vas Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Καλημέρα, παιδιά! Σκέφτομαι να πάρω μια μητρική με chipset 970, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εαν οι drivers της AMD της μητρικής σε AHCI υποστηρίζουν το trim. Στην μητρική της υπογραφής μου εαν έχω εγκατεστημένους τους drivers της nvidia το trim δεν λειτουργεί σε AHCI, ενώ άμα αφήσω τους default των windows 7 το trim λειτουργεί κανονικά σε AHCI. Το ίδιο ισχύει και με τα καινούργια chipset της AMD?
Pa0ki Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Υποστηρίζουν Ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος βέβαια
panos_vas Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Εσύ βλέπω έχεις μητρική με 970 chipset και ssd. Έχεις βάλει τους drivers της μητρικής? Άμα βάλεις το hard disk sentinel θα δεις άμα είναι ενεργοποιημένο το trim.
Pa0ki Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Ναι τους έβαλα Έτρεξα την εντολή που λέει Πηγή: http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/">εδώ και μου έβγαλε ότι είναι ενεργοποιημένο Να το ξανατσεκάρω με το hds δεν μπορώ τώρα γιατί το pc είναι στο φοιτητόσπιτο
achilles_g_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Στo pc της υπογραφής μου, μια χαρά είναι ενεργοποιημένο το trim.
panos_vas Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Ναι τους έβαλα Έτρεξα την εντολή που λέει Πηγή: http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/">εδώ και μου έβγαλε ότι είναι ενεργοποιημένο Να το ξανατσεκάρω με το hds δεν μπορώ τώρα γιατί το pc είναι στο φοιτητόσπιτο Η εντολη αυτη που λεει εκει, μεσω γραμμης εντολων, την τρεχεις για να δεις αμα τα windows 7 υποστηριζουν το trim και ειναι ενεργοποιημενο! Ετσι ελεγε κ σε μενα αλλα δεν ηταν ενεργοποιημενο το trim με τους drivers της nvidia, ασχετα απο το εαν απο τα windows 7 και απο τον ssd υποστηριζονταν. Για να εισαι σιγουρος 100% οτι το trim δουλευει πρεπει να τρεξεις το hd sentinel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα