Προς το περιεχόμενο

Tablet Ainol - αξίζουν για αγορά?

kinezos69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο απο τα τάμπλετ της Ainol πχ:

http://www.spemall.com/Ainol-Novo-10-Hero-GPS-Built-in-Dual-Core-Dual-Camera-10-1inch-IPS-1280x800-HD-Screen-Android-4-1-Jelly-Bean-Tablet-PC-with-Bluetooth_g.html

http://www.buyincoins.com/new_en/details/9-7-ainol-novo-9-spark-quad-core-a7-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-camera-product-25703.html

http://www.spemall.com/Ainol-Novo-10-Hero-II-Ainol-Novo-10-Hero-2-Quad-Core-Android-4-1-IPS-HD-Screen-Dual-Camare-with-Actions-ATM7029-Processor_g.html

Διαβάζω ότι έχουν αγοραστεί αρκετά στην Ελλάδα και θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1. αξίζουν τα λεφτά τους?
  2. ποιό να προτιμήσω(με 10αρα οθόνη)?
  3. απο ποιο κατάστημα να το αγοράσω?
  4. τι γίνεται σε περίπτωση που θα χρειαστεί σέρβις, εντός ή εκτός εγγύησης?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το 1ο θα σου ελεγα μην σε ξεγελανε τα 4πυρινα δεν εχουν την διαφορα στις επιδοσεις που νομιζεις επειδη εχουν +2 πυρηνες.

Καλυτερα αγορασε το απο το minideal.net.

Αξιζουν και παραξιζουν τα λεφτα τους τα αινολ φημιζονται (δικαιως) και για την μπαταρια τους που ειναι παντα ενα μειονεκτημα για τις κινεζικες μαρκες σε σχεση με τα επώνυμα.

Σερβις δεν υπαρχει αλλα αν σου βγαλει προβλημα οσο εισαι εντος εγγυησης μπορεις να το στειλεις πισω απο εκει που το αγορασες (με δικα σου εξοδα) και αυτοι αναλαμβανουν να το φτιαξουν ή να το αντικαταστησουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το minideal.net να ρωτήσω?

Είναι αξιόπιστο? Με το τελωνείο τι γίνεται?

Υπάρχει κανένα κουπόνι 'έκπτωσης?

Γράφει δωρεάν μεταφορικά. Με ποιά εταιρεία το στέλνουν και τι χρόνο παράδοσης έχει?

Για το minideal.net να ρωτήσω?

Είναι αξιόπιστο? Με το τελωνείο τι γίνεται?

Υπάρχει κανένα κουπόνι 'έκπτωσης?

Γράφει δωρεάν μεταφορικά. Με ποιά εταιρεία το στέλνουν και τι χρόνο παράδοσης έχει?

Ειναι αξιοπιστο.

Με το τελωνειο οπως και με τα υπολοιπα κινεζικα υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα να το σταματησουν.

Για κουπονι δεν ξερω.

Σινγκαπουρ ποστ

Θα παραγγείλω αυτό απο το minideal:

http://www.minideal.net/ainol-novo10-hero-dual-core-10-1-inch-16gb-rom-1280-800-high-resolutiondual-camera-hdmi-bluetooth-gps-tablet-pc.html#

Έχει κάποια καλή θήκη να παραγγείλω μαζί, όπως επίσης και screen protector?

Γιατι δεν παιρνεις την θηκη την οριτζιναλ μαζι?Ενταξει 11$ δεν ειναι και ακριβη δεν ξερω αν εχεις δει 10αρι ταμπλετ ,ειναι γομαρι και στο εμποριο δεν θα βρεις φτηνοτερη και δεν θα ειναι και η οριτζιναλ.

Για screen protector ρωτα τους αν εχει τοποθετημενη επανω απο την μανα του ,συμβαινει συχνα.

Το Ainol Novo 10 Hero I πάρε... Εγώ το έχω 2 μήνες τώρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...

Το παρήγγειλα από Minideal με δωρεάν μεταφορικά με sg post.

Γνωρίζεις πόσο κάνει για να φτάσει?

Επίσης το έκανες κάτι στο λογισμικό του ή το έχεις όπως το πήρες?

Θελω ενα tablet για τις διακοπες, και στην αρχη προσανατολιζομουν σε καποιο hybrid απο αυτα που ειναι windows 8 και γινονται και mini-laptop ας πουμε με ενα keyboard. Αλλα ειναι πανακριβα ρε γμτ και δε με ικανοποιουν εντελως για να αξιζουν την τιμη. Δηλαδη να δωσω 1300 για ενα Transformer Book που με ικανοποιει κατα 90%, τα λεφτα ειναι παρα πολλα....και μετα αυτα που κοστιζουν περι τα ~800 σαν το hp envy x2 εχουν θεοαργο επεξεργαστη και ουτε καν usb3.0 αρα παλι δεν μπορω να τα εκμεταλευτω σαν laptop ουσιαστικα...

Φυσικα και το να δωσω 400-500 μονο για tablet δε το κανω οταν μπορω να παρω ενα laptop σε αυτα τα λεφτα...

Ειδα τις προσφορες του nexus7, που στα ~200 αν μπορουσε να βρεθει θα ηταν ικανοποιητικο και μου ανοιξε την ορεξη, αλλα δε μου φτανουν οι 7 ιντσες, θελω κατι γυρω στις 10.... και ετσι νομοτελειακα κατεληξα στα Ainol...

Μπορει να μην καλυψω τις laptop αναγκες μου με ενα Ainol, αλλα αν ειναι να δωσω 150ε και να καλυψω ΚΑΛΑ τις tablet αναγκες μου νομιζω αξιζει...

Ψαχνοντας τα λοιπον και απο το γεγονος οτι ολοι προτεινουν το Hero I και ΟΧΙ το Hero II καταλαβα οτι το παιχνιδι παιζεται στην καρτα γραφικων σε θεμα συμβατοτητας. Προτιμας να εχεις την Mali που ειναι στο Galaxy S2 και ειναι συμβατη με τα παντα και ας μην εχει καλη αποδοση (Για σημερα) παρα να πας σε αγνωστες ποσοτητες...

Ετσι βλεπω οτι απο τη γκαμα της Ainol 2 μοντελα παιζουν στις 10" ουσιαστικα που να αξιζουν...

Το Ainol 10 Hero I και το Ainol 9 Spark.

To Spark στην ουσια ιδιο μεγεθος ειναι αφου ειναι 9.8" δηλαδη 0.3" διαφορα... Και εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη αγνωστης ποσοτητας (οποτε τον αγνοω) , 2gb ram αλλα και πολυ καλη και συμβατη GPU με την PowerVR 544MP2 και πολυ καλη οθονη με 2048x1536...

Οποτε το Hero στα 140ε ή με αλλα 35ε το Spark στα 175? Εννοειται οτι πιστευω τα αξιζει τρελα τα 35ε παραπανω το Spark αλλα ανεβαινουμε σε τιμη και πλησιαζουμε brand tablets...

Εγω να πω την αληθεια δε με νοιαζει τοσο ο διπυρινος/4πυρηνος και η καρτα γραφικων ουτε η αναλυση της οθονης (αν εινα ιτουλαχισοτν 720p) γιατι η βασικη χρηση θα ειναι για τις διακοπες, να βλεπω καμια σειρουλα στο κρεβατι και να κανω γενικα browsing... Οποτε γι'αυτο θελω 10" και να μπορω να συνδεσω με usb ενα stick με τις σειρες μου...

Εκει που θα παω wifi δεν υπαρχει, αλλα θα δινω 3G απο το κινητο. Αρα και το Hero1 με καλυπτει πιστευω...απλα ειναι μεγαλο το δελεαρ του 9 γενικα σαν τεχνολογια.

Επειδη μολις 1 μερα τα εχω ψαξει, δε ξερω μηπως μπορει να βρεθει κανενα κινεζικο με Tegra3 σε καλη τιμη μιας και θα ηταν τελειο απο πλευρας συμβατοτητας πιστευω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...