Προς το περιεχόμενο

Dell Inspiron 15R 5521 (i7-3537U/8GB/1TB) Full HD (1920x1080)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά. Ενδιαφέρομαι για το laptop του θέματος. Πιστεύετε αξίζει στα 950Ε περίπου;

Επεξεργαστής (CPU) Κατασκευαστής Intel Οικογένεια Intel Core i7 Μοντέλο 3537U Συχνότητα 2 GHz
Οθόνη Τύπος LED LCD Διαγώνιος 15,6 " Ανάλυση 1920x1080 Δυνατότητες Full HD
Μνήμη (RAM) Χωρητικότητα Μνήμης 8 GB Τύπος DDR3 Συχνότητα 1600 MHz
Κάρτα Γραφικών Κατασκευαστής AMD Μοντέλο Radeon HD 8730M Μνήμη 2048 MB Shared Μνήμη Όχι
Σκληρός Δίσκος Τύπος HDD Χωρητικότητα 1000 GB Ταχύτητα Περιστροφής 5400 RPM
Δευτερεύων Σκληρός Δίσκος Τύπος - Χωρητικότητα - Ταχύτητα Περιστροφής -
Μέσα Ανάγνωσης Optical Drive DVD Δυνατότητα Εγγραφής CD, DVD Card Reader 8 in 1
Συνδεσιμότητα Κύριες Συνδέσεις Bluetooth, Ethernet, HDMI, Wi-Fi Συνδέσεις (Αναλυτικά) Ethernet 10/100 , Bluetooth 4.0 , 2xUSB 3.0 , 2xUSB 2.0 , HDMI
Λογισμικό Λειτουργικό Σύστημα Windows 8
Βάρος & Αυτονομία Βάρος 2,32 kgr Αυτονομία - Τύπος Notebook  

Δημοσ.

Τόσο χάλι ο δίσκος; Από την άλλη ένας μικρός SSD θα με βολέψει;

Οπως και να χει για τα χρήματα αυτά, πιστεύετε ότι είναι καλό;

Δημοσ.

Πολυ καλο ειναι, ο δισκος ειναι η μονη παραφωνια αλλα δεν ειναι και κατι τοσο τρομερο, αν δεις οτι δε σε ικανοποιει παιρνεις ενα 7200 ή εναν SSD

Δημοσ.

Είναι πάρα πολύ ωραίο, πραγματικά.  Στο μεταξύ έχει βγει και το Z500 Touch στο άμαζον με παραπλήσια τιμή.  Αν έδινα αυτά τα χρήματα, σε ένα από τα δύο θα πήγαινα.  Από την μία δεν ξέρω εάν θα μου χρειαζόταν μια FullHD οθόνη, αλλά το ίδιο σκέφτομαι και για μια touch.

Κατά τα άλλα, υπάρχουν διαφορές στην κάρτα γραφικών (Radeon 8730 Dell vs Nvidia GT740 Lenovo), στην ύπαρξη VGA και backlit kb στο Lenovo, και στον αριθμό των usb2/usb3 (2/2 Dell, 2/1 Lenovo) από ότι βλέπω.

Δημοσ.

Για εμένα στα λεφτά αυτά να ψάξεις με ssd στάνταρ έστω και αν υπολείπεται πχ σε CPU η κάρτα γραφικών.

Να δώσεις 1000ρικο και ξεπερασμενης τεχνολογίας δίσκο δε λέει.

Sent from my iPad Mini using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

από όλα αυτά που προτάθηκαν σε 15'' +1 στο dell του xpapias και σε 17'' +1 στο 7720 του geopolit  (έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και 1 χρόνο επιπλέον εγγύηση από το 7720 που προτείνει ο timos81) αν έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά σε ένα συγκριτικό για την ταχύτητα ssd δίσκου

Δημοσ.

Μετά το πόστ του φίλου από πάνω το σκέφτομαι πολύ σοβαρά για SSD!

Αλλα 200Ε επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο.

Δημοσ.

το συγκεκριμένο dell 7720 με τα 3 χρόνια είναι ελλήνικής αντιπροσωπείας, αν μπορέσεις να ανέβεις οικονομικά είναι πολύ καλή επιλογή, εγώ στο χρονικό διάστημα που το έχω είμαι απλά ενθουσιασμένος!

Δημοσ.

To Dell του τίτλου μου αρέσει πάρα πολύ ρε γμτ, και στη Γερμανία έχει 2κ λιγότερο, αν είναι δυνατόν δηλαδή.  Υπάρχει κανένα κατάστημα Γερμανία που να φέρνει με Αγγλικό πληκτρολόγιο; Το βρήκαι και εδώ αλλά δεν ξέρω αν είναι ΟΚ το κατάστημα.

Δημοσ.

To Dell του τίτλου μου αρέσει πάρα πολύ ρε γμτ, και στη Γερμανία έχει 2κ λιγότερο, αν είναι δυνατόν δηλαδή.  Υπάρχει κανένα κατάστημα Γερμανία που να φέρνει με Αγγλικό πληκτρολόγιο; Το βρήκαι και εδώ αλλά δεν ξέρω αν είναι ΟΚ το κατάστημα.

Βρήκα ένα πολύ παλιό θέμα για το κατάστημα αυτό. Διάβασε http://www.insomnia.gr/topic/124151-greek-shopsde/

• Like 1
Δημοσ.

Αν εξαιρέσουμε την οθόνη FullHD, μια  εναλλακτική που μου κλείνει το μάτι είναι αυτή. Δεν ξέρω εάν μαζί με τα πλαστικά είναι και η ποιότητα των πάνελ διαφορετική στα 3521 από ότι στα 5521, αλλά μάλλον ίδια θα είναι.  Τα specs είναι ακριβώς ίδια πάντως.  Το μαγαζί δίνει και το ίδιο μοντέλο με 4g μνήμη αντί για 8 με 30 ευρώ λιγότερο, αλλά δεν ξέρω εάν αξίζει αφού είναι αρκετά εύκολο να την περάσεις μόνος. Μετά τό μόνο που μένει είναι ένας ssd κι ένα caddy για τον HDD.

Παρεμπιπτόντως, εδώ συζητάνε τη διαφορά i5 3337U (με SSD) vs i7 3537U.

Πως σας φαίνεται;

Όσο γαι το λαπτοπ του θέματος, μια αρκετά μπελαλίδικη λύση είναι η αγορά από Γερμανία (αναγκαστικά με πληκτρολόγιο QWERTZ), η αντικατάστασή του με ένα τέτοιο (αμφιβόλου ποιότητας) και αλλαγή γλώσσας στα Windows.  Προσωπικά μου φαίνεται υπερβολή, αλλά η διαφορά στα λ7 από Γερμανία για το ίδιο λαπτοπ είναι τραγική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...