Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ! Κατ' αρχάς, ελπίζω να δημοσιεύω στη σωστή κατηγορία, έτσι θέλω να πιστεύω. Θα ήθελα βοήθεια σχετικά με ένα θέμα που κοντεύει να με τρελλάνει! Αγόρασα έναν ψηφιακό δέκτη (IQ) και έναν εξωτερικό σκληρό (WD Elements 500GB), κυρίως για να μπορέσω να συγκεντρώσω τα επεισόδια μιας αγαπημένης σειράς που προβάλλεται στην τηλεόραση.

Αρχίζω λοιπόν, καταφέρνω να συγκεντρώσω 9 από αυτά (τα οποία μετέτρεψα σε wmv αλλά έχω κρατήσει την "αμοντάριστη" αρχική εκδοχή τους σε .ts αρχεία) και μέχρι εκεί όλα πάνε καλά. Τις τελευταίες μέρες, όμως, και σε συνολικά 7 επεισόδια της συγκεκριμένης σειράς, εμφανίζεται μια κάθετη μωβ (και περιστασιακά πράσινη) μπάρα στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Όταν τα χρώματα είναι μαύρα και άσπρα, δεν είναι εμφανής μα όταν απεικονίζονται όλα τα άλλα χρώματα, δηλαδή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των επεισοδίων, η μπάρα αυτή φαίνεται πεντακάθαρα.

Το περίεργο είναι ότι δοκίμασα να εγγράψω άλλα προγράμματα από την τηλεόραση, από διάφορα κανάλια και δεν υπάρχει κανένα σχετικό πρόβλημα. Η μπάρα εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες μόνο στα επεισόδια της αγαπημένης μου σειράς. Στην εγγραφή που κάνω, παρατηρώ ότι πριν αρχίσει η σειρά και στις διαφημίσεις που προβάλλονται, η μπάρα δεν κάνει την εμφάνισή της, παρά εμφανίζεται με την έναρξη της σειράς και εξαφανίζεται με το που τελειώσει, στα δευτερόλεπτα που ακολουθούν μετά το τέλος των επεισοδίων και πριν σταματήσω την εγγραφή.

Πραγματικά, θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...