Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά τη διάρκεια του ημιτελικού αγώνα ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης για το κύπελλο Ελλάδος χάθηκε το σήμα και για 5 λεπτά βλέπαμε τρέιλερ.

Η διακοπή θύμησε την περίπτωση του περίφημου αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός για τα προκριματικά του Champions league που ενώ ο ΟΤΕ TV είχε προγραμματίσει τη μετάδοση του αγώνα, δεν τα κατάφερε να μεταφέρει την εικόνα και με επέμβαση του προέδρου του Ολυμπιακού (τότε ο Β. Μαρινάκης συνεργαζόταν με τον Αλαφούζο στον ΣΚΑΙ) τελικά, έστω και με μικρή καθυστέρηση, ο αγώνας μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι του Φαλήρου.

Τότε βέβαια νομίζω ότι ήταν μέσω adsl η μετάδοση ενώ τώρα μέσω δορυφόρου.

Δημοσ.

Μέσω δορυφόρου τότε,μέσω δορυφόρου και τώρα.Άλλο ο τρόπος λήψης στα σπίτια μας και άλλο ο τρόπος αποστολής από το σημείο του αγώνα.

Δημοσ.

Αυτό είναι πταίσμα μπροστά στα υπόλοιπα.... καταρχήν ας κάνουν κάτι με τα κανάλια, ειδικά τα αθλητικά, Αυτό δεν είναι υψηλή ευκρίνεια, αν μη τι άλλο ας βγάλουν το λογότυπο hd να μη μας σπάνε τα νεύρα.
Τον τελικό λέω να τον δω σπιτάκι μου από τον... Αντένα. Κατάντια..

Δημοσ.

μακάρι να γινόταν και σε μένα,τα μάτια ακομα πονάνε

πάντως αν υπήρχε σωστή διοίκηση στην εταιρία θα έπρεπε πχ να δώσει 2 ευρώ έκπτωση στο λογαριασμό τον επόμηνα μήνα για το λάθος

λέμε και κανένα αστείο..

Δημοσ.

Αυτό είναι πταίσμα μπροστά στα υπόλοιπα.... καταρχήν ας κάνουν κάτι με τα κανάλια, ειδικά τα αθλητικά, Αυτό δεν είναι υψηλή ευκρίνεια, αν μη τι άλλο ας βγάλουν το λογότυπο hd να μη μας σπάνε τα νεύρα.

Τον τελικό λέω να τον δω σπιτάκι μου από τον... Αντένα. Κατάντια..

Μην μου συγκρίνεις την εικόνα του Αντέννα τώρα με τα otesport!Ο Αντέννα έχει μακράν τη χειρότερη εικόνα από όλα τα κανάλια.

Δημοσ.

Ναι αλλά ο ANT1 είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ τον ΟΤΕ TV τον χρυσοπληρώνεις και τελικά αυτά που υποτίθεται οτι πληρώνεις να τα δεις τα βλέπεις κι αλλού δωρεάν....είναι λίγο κοροιδία νομίζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...