Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι για 

trollfacepe.jpg

και περισσότερο γιατί η συζήτηση περιστρέφεται για ένα σύστημα που θα στηθεί σε δύο μήνες..και μήνες με νέες αφίξεις σε θέμα hardware, βλέπε haswell και πιθανές nvidia series 7XX
  • Like 2
Δημοσ.

Οι Haswell θα κυμαίνονται στα ίδια χρήματα όπως και οι τωρινοί intel δηλαδή στο 200€ ο i5-4670K και στα 300€ ο i7-4770K. Μητρικές θα βγούνε καινούριες για το socket  LGA1150. Και σίγουρα σε αυτές θα συγκαταλέγεται μία σαν την Sabertooth. Με τα χρήματα που δίνει πάντως θα σου πρότεινα να μην τα ξοδέψεις όλα.

Δώσε τώρα(καλοκαίρι) 1500€ πάρε ένα τούμπανο pc και κράτα τα 1000€ για μελλοντική αναβάθμιση. Οπότε αντί να είσαι ταβάνι 1-2 χρόνια μπορείς να είσαι για άλλα 2 με μία αναβάθμιση cpu/mobo(αν χρειαστεί)/vga στη διετία.

Δημοσ.

Είναι τόσο δυνατός ο Harsell όσο λένε? δεν έχω δει δυνατότητες δεν έχω δει τίποτα.Αν πάω σε Ιντελ θέλει αλλαγή και η μητρική.. :fear:

Έχεις ίδεα καθόλου πότε ακριβώς βγαίνει και σε τι τιμές κυμαινεταί?

Δεν θα είναι πολύ δυνατότερος από ivy απλά σε συμφέρει να πας εκεί αν κοιτάς αποκλειστικά για intel λόγω καινούριου socket.Όταν βγουν μπορεί να περιμένεις στην αρχή γιατί έχουν αναφερθεί bugs στις μητρικές.

Μου φαίνεται χλωμό να δούμε nv 7xx το καλοκαίρι.

Δημοσ.

Φιλε σε 3 μηνες απο τωρα,οταν θα ειναι ο καιρος να πεις σε μια βδομαδα κανω την παραγγελια,ανοιξε ενα θεμα τοτε να σου πουμε

Δημοσ.

Απο τις 28 του μηνα εχει να μπει.Μαλλον ξεχασε τον κωδικο με τοσα account που εχει φτιαξει.. :P

Δημοσ.

Απο τις 28 του μηνα εχει να μπει.Μαλλον ξεχασε τον κωδικο με τοσα account που εχει φτιαξει.. :P

Αντε να δείς +10% απο Haswell οχι παραπάνω .

sarumaninsomnia.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Xaxaxa polu mprosta.. :-D  Tha mou bgei kai to onoma tou troll twra! :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...