Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα full tower κουτί από multirama, το αγόρασα πριν από 7 χρόνια. Τελευταία βλέπω μία άνοδο θερμοκρασιών, μιας και που έρχεται το καλοκαίρι. Έχει μια 80mm θέση από πίσω ψηλά και μία 80mm από μπροστά χαμηλά. Τι ανεμιστήρες μου προτείνετε; Γενικά θα ήθελα κάτι οικονομικό. Αν γίνεται να μην ξεπερνά τα 10€. Η αγορά θα γίνει από Δράμα, οπότε προτιμάω το e shop. Μέχρι τώρα από ότι βλέπω θα πάω σε αυτή: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.808852 Θέλω να είναι όσο το δυνατόν αθόρυβη. Θέλω να μου προτείνετε και την κατεύθυνση για να τοποθετήσω. να βάλω το πίσω να βγάζει και το μπροστά να βάζει; Απ' ότι βλέπω όμως, παρόλο που από μπροστά έχει θέση, δεν έχει τρύπα για να βάλει αέρα. Μήπως είναι καλύτερα να βάλω μόνο πίσω; Θα δω διαφορά; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

ξερεις η θερμοκρασιες μπορει να οφειλονται και σε αλλα πραγματα

για παραδειγμα το καθαριζεις απο σκονες ή το εχεις παρατημενο ?

παστα εχεις αλλαξει ?

Δημοσ.

ξερεις η θερμοκρασιες μπορει να οφειλονται και σε αλλα πραγματα

για παραδειγμα το καθαριζεις απο σκονες ή το εχεις παρατημενο ?

παστα εχεις αλλαξει ?

Αυτό θα βοηθήσει πιο πολύ από τους ανεμιστήρες αν δεν το έχεις κάνει ποτέ.

Ανέβασε και καμιά φώτο από το εσωτερικό.

Για τη κατεύθυνση , ο μπροστινός κάτω βάζει και ο πίσω πάνω βγάζει αέρα.

Δημοσ.

Ναι, το έχω καθαρίσει. Πάστα δεν έχω αλλάξει. Με χρήση intrnet ο intel 2 duo E6400 και η 210m (την πήρα πριν από 6μήνες) πάνε 50 - 55. Όσο για το σκληρό πάει στους 35 - 40. Νομίζω οι ανεμιστήρες θα κάνουν μια διαφορά, έστω και λίγων βαθμών, τουλάχιστον στο σκληρό

Δημοσ.

Απο eshop πιστεύω το XILENCE BLUE LED FAN 80MM είναι μια χαρά για τα λεφτά του .

Αν μπορείς να κάνεις αγορά απο άλλο μαγαζί θα σου έλεγα να δεις για Coolink SWiF2-80P

http://www.skroutz.gr/s/3076070/Coolink-SWiF2-80P.html?keyphrase=Coolink+SWiF2-80P

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά απο τα τεχ.χαρακτηριστηκά παρακάτω μπορείς να δείς οτι είναι αρκετά καλός .

Τέλος όπως είπαν και τα παιδιά κοίτα αν έχει μαζέψει σκόνη, επίσης μπορείς να αλλάξεις και ψύκτρα αντι για ανεμιστήρες για να κερδίσεις ακόμα καλύτερες θερμοκρασίες, μέχρι 20 ευρω μπορείς να βρείς π.χ Xigmatek, Zalman, Thermaltake, CoolerMaster ... 

SWiF2 Fan 80P

Size (mm) - 80x80x25

Rotation Speed (RPM +/-10%) - 750-2000

Airflow (mł/h) - 24-52.3

Acoustical Noise (dB/A)  - 7-19

Input Power (W) - 1.08

Input Current (A) - 0.09

Voltage Range (V) - 7-13

PWM - x

EAN - 471612331334

Pcs/Colli (Pcs) - 120

Weight/Colli (kg) - 13.7

MSRP/Pc (EUR) - 9.9

Δημοσ.

Πράγματι, πολύ καλός ο ανεμιστήρας που παρέθεσες, όμως δεν μπορώ να κάνω αγορά από Αθήνα. Όσον αφορά στην ψήκτρα για τον επεξεργαστή, επειδή δεν έχω ξανακάνει αλλαγή πάστας, μήπως είναι λίγο δύσκολο; Θα πρέπει να αφαιρέσω τη μητρική ή μόνο το τροφοδοτικό που εμποδίζει λίγο για να κάνω την αλλαγή; Θα πρέπει να αφαιρεθεί και ο επεξεργαστής, ή μήπως μπορώ να τον καθαρίσω και πάνω στη μητρική; Θα δω αισθητή διαφορά (τουλάχιστον 5 βαθμούς) με αυτό: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.808872 ;

Απ' ότι βλέπω όμως, η μητρική μου (Gigabyte 945p-ds3) μπορεί να κλοκάρει τον επεξεργαστή, οπότε ίσως μέσα στο καλοκαιράκι να πάρω μια καλύτερη ψήκτρα για να κάνω ένα μικρό κλοκάρισμα. Οπότε, αφού δε μπορώ να πάρω ψήκτρα που θα μπορώ να κλοκάρω, μάλλον θα πάω για τους: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.808852

Δημοσ.

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά το μέγεθος του ανεμιστήρα δεν το μετράω από τη μέση της μίας βίδας προς την άλλη; (όχι διαγώνια)

Δημοσ.

Έχω ένα full tower κουτί από multirama, το αγόρασα πριν από 7 χρόνια. Τελευταία βλέπω μία άνοδο θερμοκρασιών, μιας και που έρχεται το καλοκαίρι. Έχει μια 80mm θέση από πίσω ψηλά και μία 80mm από μπροστά χαμηλά. Τι ανεμιστήρες μου προτείνετε; Γενικά θα ήθελα κάτι οικονομικό. Αν γίνεται να μην ξεπερνά τα 10€. Η αγορά θα γίνει από Δράμα, οπότε προτιμάω το e shop. Μέχρι τώρα από ότι βλέπω θα πάω σε αυτή: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.808852 Θέλω να είναι όσο το δυνατόν αθόρυβη. Θέλω να μου προτείνετε και την κατεύθυνση για να τοποθετήσω. να βάλω το πίσω να βγάζει και το μπροστά να βάζει; Απ' ότι βλέπω όμως, παρόλο που από μπροστά έχει θέση, δεν έχει τρύπα για να βάλει αέρα. Μήπως είναι καλύτερα να βάλω μόνο πίσω; Θα δω διαφορά; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

αυτον τον εχω εγω αλλα τον 120ρη! Κοιτα εμενα το κουτι μου εχει δυο 120ρηδες ανεμιστηρες και εναν 92ρη....αυτος που ακουγεται λιγο ειναι αυτος εδω της xilence αλλα επαναλαμβανω λιγο!Επειδη εχω δοκιμασει κι αλλους σου λεω ειναι κκαλη λυση..Βεβαια αυτος που θελεις εσυ ειναι 80ρης οποτε θα ακουγεται λιγο παραπανω απο ενα 120 που εχω εγω....Σε αυτα τα λεφτα που λες ειναι καλη λυση απλα με 3-4 ευρω παραπανω παιρνεις καλυτερο

εγω τον εχω μπροστα να βαζει αερα παντως

Δημοσ.

οκ Σας ευχαριστώ όλους! Δε μου απαντήσατε όμως σε αυτό:

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά το μέγεθος του ανεμιστήρα δεν το μετράω από τη μέση της μίας βίδας προς την άλλη; (όχι διαγώνια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...