Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φόρμα Αγοράς υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε : 800

Χρήση υπολογιστή : καθημερινη χρηση,καποια εργασιακα προγραμματα,παιχνιδια

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

autocad,προγραμμα μαθηματικης προσομοιωσης

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? ναι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ναι χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε:

αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

αδιαφορο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το συναρμολογησω εγω.

Δημοσ.

θα προτιμουσα επεξεργαστη intel, πχ i5, i7 (ξεφευγει μαλλον ε?)? επισης λιγο φθηνοτερη καρτα γραφικων, τι θα μου εδινε καλυτερο με τα ιδια περιπου λεφτα? μητρικη? επεξεργαστη i7? αυτη η καρτα γραφικων που μου προτεινες ειναι απο τις καλες για gaming, δλδ παιρνει κ φθηνοτερη?

ελπιζω να μου συγχωρησετε την ολιγον ασχετοσυνη μου :-)

Δημοσ.

Η ''ολίγον ασχετοσύνη σου'' συγχωρείται, αφού ζήτησες βοήθεια εδώ, με τη προϋπόθεση ν' ακούς αυτούς που γνωρίζουν. ;)

Σου φαίνεται λογικό η 78 0 να είναι καλύτερη απ' την 78 0??? Λογικά το σκέφτεσαι λόγω διαφοράς τιμής.

Η συγκεκριμένη 7870 που προτάθηκε, έχει επιδόσεις 7950 δηλ κάρτας ανώτερης κατηγορίας σε προσιτή τιμή! ;)

Αυτή λοιπόν που σου προτάθηκε, θα ανταποκριθεί ικανοποιητικότατα σε παιχνίδια όπως αυτά που ανέφερες. Μην πας παρακάτω, θα μετανοιώσεις.

Η σύνθεση που σου προτάθηκε ήδη, είναι ότι πρέπει.

Όμως, οι ram που σου προτάθηκαν στα 51€, εξαντλήθηκαν, οπότε πήγαινε σε αυτές τις μνήμες:

https://www.skroutz.gr/s/2530842/Corsair-Value-Select-DDR3-1600MHz-8GB.html

Τέλος, μια οθόνη αρκετά καλύτερη απ' αυτή που σου προτάθηκε (δεν υπάρχει λόγος για 22'') είναι αυτή:

https://www.skroutz.gr/s/2696100/Philips-236V4LAB.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...