biomecanoid Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Εδω δεν εχουμε να φαμε το Νοva μας μαρανε whatever ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Λεφτα υπαρχουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 ανοιξε παραθυρο, παρε φορα κ πετα το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μ' αρέσει που επιμένει πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Θα επιμεινουμε κι εμεις ομως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Άντε παιδιά άμα το βρείτε θέλω και εγώ μονο σοβαρές πρότασεις όμως, και με λεπτομέρεια μην χάνουμε και τον χρόνο μας επειδή είμαι αρχάριος και δεν τα πολυκαταλαβαίνω. Επειδή ψιλο βιαζομαι κιόλας μην χασομεράτε, μπαίνετε που μπαίνετε εδώ ας κάνετε και καμια δουλειά. λόγω κρίσης.φέτος δεν θα παω safari στην αφρική τουλάχιστον να βλέπω τα αγρια θηρία στην NωBa.A ναι και όλα αυτά με ελληνικούς υπότιτλους γιατί με τα αγγλικά έχουμε τσακωθεί. PS: δεν ανήκω σε δύναμεις καταστολής ... ......Αστείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
in2dark Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 <p>μήπως μπορώ να κάνω live streaming το discovery channel με ελληνικούς υπότιτλους? και αν ναι απο πού?</p> Απο εδω Ενα μηδεν Ρε αντε ξεκολα, ακομα και πειρατικη χασιμο χρονου ειναι η απατεωνο νοβα Απαραδεκτη εικονα, τιμολογιο ΓΤΠ και θελει και συνδρομητες Οπως προ-ειπε συμφορουμιτης αν θες ελληνικο ποδοσφαιρο εισαι αξιος της μοιρας σου Τσου ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Τσου ρε.... ......Λακη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Discovery Channel με ελληνικούς υπότιτλους έχει και το OTE TV. Όπως και Nat Geo Wild για να βλέπεις τα άγρια θηρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Εγώ δεν καταλαβαίνω πως και δεν έχει κλειδωθεί ακόμα αυτό το θέμα... Sent from my GT-I9100 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Discovery Channel με ελληνικούς υπότιτλους έχει και το OTE TV. Όπως και Nat Geo Wild για να βλέπεις τα άγρια θηρία. Mα δεν είναι δωρεάν να δίνουμε λεφτά τώρα δεν λέει δώστε δωρεάν θέαμα στον λαό χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Εγώ δεν καταλαβαίνω πως και δεν έχει κλειδωθεί ακόμα αυτό το θέμα... Το καλυτερο θεμα στο forum θες κι εσυ να κλειδωθει..........? Mα δεν είναι δωρεάν να δίνουμε λεφτά τώρα δεν λέει δώστε δωρεάν θέαμα στον λαό χαχα Μολις βρει την ακρη ο ts θα μα πει κι εμας πως να βλεπουμε δωρεαν. Χαθηκε ομως που ειναι το παλικαρι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 διαβασε τους κανονες που υπαρχουν και θα καταλαβεις γιατθ οι απαντησεις ειναι τοσο κατατοπιστικες και σου εξηγιυν ενδελεχως πως να κανεις τη δουλεια σου! Sent from my Nexus S using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biomecanoid Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Με μας θα ασχολείται τώρα ? βλέπει ήδη NωBα είναι η ώρα που βαζει Documentaries τώρα πρέπει να έχει το: "Mating rituals and the dynamics of animal peer bonding In the depths of the African savannah" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 <p>Με μας θα ασχολείται τώρα ? βλέπει ήδη NωBα είναι η ώρα που βαζει Documentaries τώρα πρέπει να έχει το:</p> <p> </p> <p>"Mating rituals and the dynamics of animal peer bonding In the depths of the African savannah"</p> εχεις δικιο!τοσο αφελης ειμαι!:-Ρ Sent from my Nexus S using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα