alexis333 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Ψαχνω μια ανετη καρεκλα γραφειου Η/Υ μεχρι το ποσο που αναφερω στον τιτλο. Τι προτεινετε ? Εχω μια τωρα αλλα μαλον δεν ειναι καλη γιατι οποτε καθομαι πολυ ωρα μετα πιανεται λιγο η πλατη μου. Εχω διαπιστωσει οτι οταν το προηγουμενο βραδι εχω κατσει στη συγκεριμενη καρεκλα για ωρες , την επομενη μερα ειμαι πιασμενος. Ενω τωρα τελευταια που δε καθομαι εκει πλεον , γιατι αραζω στο λαπτοπ , ξυπναω πολυ πιο ξεκουραστος και οχι πιασμενος. Τι λετε? Θα μπορουσε να φταει η καρεκλα ? Αξιζει να παρω μια αλλη ?
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/481243-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-amazoncouk/page-9 ρίξε μια ματιά .. τη δική μου την έχω καταευχαριστηθεί εως τώρα.. 70 ευρώ τελική απο το Γερμανικό Αμαζον.. ειδικά για την πλάτη είναι εγγύηση..δοκιμασμένη 12'ώρες την ημέρα λόγω μεταπτυχιακού Ο πωλητής (JAGO ) Αξιόπιστος και σε περίπτωση ελατώματος σου φέρνει το ανταλακτικό δωρεάν χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψεις κάτι.
jmallen3 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 έχει "κάτσει" καθόλου prof_chaos στο κάρω μέρος που κάθεσαι ή οχι? Γενικά τρίζει καθόλου ή οτιδηποτε αλλο αρνητικο εχεις παρατηρησει?
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 κοντεύω μήνα δεν εχει κάτσει είναι πολύ αναπαυτική με κορυφαίο σημείο της την πλάτη το τονίζω.. για 70 ευρώ δεν νομίζω οτι βρίσκεις κάτι καλύτερο. Δεν τρίζει καθόλου.ο μηχανισμός άψογος προς το παρών και γενικά κάθομαι συνέχεια με κλίση..δηλαδή πίσω την πλάτη ..
alexis333 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Aπο Ελλαδα δε παιζει τπτ ? Εκτος κι αν υποστηριζει αντικαταβολη το amazon. Για την καρεκλα που προτεινεις φιλε Prof_Chaos ακουγονται παραπονα απο Γερμανους χρηστες. Ετσι λεει τουλαχιστον το παιδι που αναφερει για το amazon.de στο ποστ #124 ...
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 δεν ξέρω τι εκφράζει εγώ πάντως δεν έχω το παραμικρό παράπονο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα