coolerman Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 πάρε μια γεύση απο την αλλαγή inverter. Site: http://www.laptoprepair101.com/laptop/2007/01/31/replace-screen-inverter-fix-backlight/">Screen inverter replacement το ccfl(λάμπα)είναι εσωτερικά τις οθόνης το inverter είναι εξωτερικά,καμμία σχέση!
orck Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Ναι το inverter μπαινει ευκολα θα χρειαστεις ενα αδειο γραφειο, ενα σταυροκατσαβιδο, ισως ενα ισιο και ενα κοπιδακι για να βγαζεις με προσοχη τα αυτοκολλητακια. http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles_pdf/39t2462_01.pdf Κατεβασε το και ξεκινα να κοιτας απο την σελιδα 135 για να βγαλεις το πλαστικο της οθονης και στην σελιδα 137 για να αλλαξεις το κυκλωματακι. Δεν χρειαζεται να βγαλεις ολα οσα λεει το εγχειριδιο, η Lenovo δινει συγκεκριμενη σειρα για να αφαιρεθει η οθονη απο το σωμα του φορητου, αυτο ΔΕΝ χρειαζεται να το κανεις. Να τονισω οτι δεν μπορω να κανω διαγνωση απο μακρια, δεν ξερω ποιο ειναι το πραγματικο προβλημα του φορητου σου. Οτιδηποτε βγαζεις δεν θελει πολυ δυναμη, με εξαιρεση το πλαστικο καπακι της οθονης που εχει λιγα κλιπσακια στα αλλα μερη εχει βιδες. Τα κλιπσακια θελουν λιγο υπομονη μην τα σπασεις η τα παραμορφωσεις και δεν κουμπωνουν ξανα, με τις βιδες θελει προσοχη μην τις μπερδεψεις η σου περισσεψουν στο τελος.
danny ptrz Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 σας ευχαριστω πολυ φιλοι μου μα δυστυχως το λαπτοπ δεν ειναι δικο μου ειναι ενος φιλου μου..εγω πιστευω πως θελει το inverter αλλαγη οχι η οθονη
coolerman Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 επίσης να επισημάνω επειδή δεν αναφέρθηκε απο τον orck. μαζί με τα υπόλοιπα καλό είναι να βγάλεις την μπαταρία του και να πατήσεις το Power button μερικά sec να αποφορτίσουν τελείως η πυκνωτές,μην έχουν ρεύμα μέσα την ώρα τις αλλαγής του inverter. καλή επιτυχία
danny ptrz Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 δεν εχει μπαταρια δουλευει κατευθειαν με ρευμα...
coolerman Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 δεν εχει μπαταρια δουλευει κατευθειαν με ρευμα... κρατάνε ρεύμα όπως και να έχει. πάτα μερικά sec το power button να είσαι καλυμμένος.
danny ptrz Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 παιδια τελικα τι χρειαζεται?λαμπα ή inverter?
danny ptrz Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 ναι φιλε μου τα διαβασα προσπαθω να γλυτωσω την ζημια που εκανα στο λαπτοπ..δεν ειναι δικο μου..τελος παντων σημερα το εδωσα σε εναν τεχνικο να το κοιταξει και του ειπα οτι ισως να φταιει το inverter και μου απαντησε οτι αν ηταν το inverter δεν θα ανοιγε καθολου..αυριο θα το ανοιξει και θα μου πει τι εχει..
orck Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Γιουχου. Ναι σιγουρα καλα τα λεει ο τεχνικος που το πηγες. Να γελασω η να κλαψω; Το inverter απλα αναβει τις λαμπες στην οθονη, ακομη και να μην το εχεις καν επανω η οθονη θα δειξει εικονα αλλα χωρις φως, μπορεις να δεις τι δειχνει αλλα με δυσκολια. Οπως και να εχει ενημερωσε μας. ΥΓ ST inside joke: Ελπιζω να μην βρει προβληματικο το plasma coil με το dilithium.
danny ptrz Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 και μου ειπε επισης οτι το inverter απλα μετασχηματιζει το ρευμα
danny ptrz Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Λοιπον παιδια η διαγνωση του τεχνικου ειναι;εκαψε το τροφοδοτικο/πλακετουλα/διακλαδωση που δινει ρευμα στο inverter..τιναξε στον αερα το inverter και το τσιπακι τησ οθονης..πρεπει να αλλαξει τσιπακι,inverter και οθονη...ΑΥΤΑ
coolerman Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Λοιπον παιδια η διαγνωση του τεχνικου ειναι;εκαψε το τροφοδοτικο/πλακετουλα/διακλαδωση που δινει ρευμα στο inverter..τιναξε στον αερα το inverter και το τσιπακι τησ οθονης..πρεπει να αλλαξει τσιπακι,inverter και οθονη...ΑΥΤΑ εσυ δεν την καθάρισες..την έκανες μπάνιο
danny ptrz Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 χαχαχαχαχα φιλε coolerman εχεις facebook να σου στειλω αιτημα φιλιας;
coolerman Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 χαχαχαχαχα φιλε coolerman εχεις facebook να σου στειλω αιτημα φιλιας; δεν ασχολούμαι το εχω απενεργοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα