danny ptrz Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Καλησπερα σας...εχω ενα λαπτοπ τησ ibm το thinkpad r52..εριξα σπρει να καθαρισω την οθονη του και τωρα δειχνει σε παρα πολυ χαμηλη φωτεινοτητα..λετε να εχει καει??
coolerman Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 με το fn και το *Home(υψηλή) και *End(χαμηλή) ρυθμίζει φωτεινότητα. το δοκίμασες;;
danny ptrz Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 το fn ποιο κουμπι ειναι? φιλε μου δεν νομιζω να ρυθμιζεται η οθονη..οταν εριξα σπρει ηταν ανοιχτη και ξαφνικα επεσε η φωτηνοτητα της..δειχνει σχεδον μαυρο χρωμα μονο αν βαλεις φακο κατι βλεπεις
coolerman Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 το fn ποιο κουμπι ειναι? κάτω αριστερά με μπλέ γράμματα
danny ptrz Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 απαντησε μου και στο αλλο μηνυμα που εστειλα
orck Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μπορει να ετρεξε υγρο απο αυτο που ψεκασες και να εφτασε στο κυκλωμα του Inverter, ειναι μια μακροστενη πλακετα που βρισκεται ακριβως κατω απο την οθονη, αναβει το φως τις οθονης και εχει επανω της τα ενδεικτικα led.
coolerman Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 απαντησε μου και στο αλλο μηνυμα που εστειλα η λάμπα (ccfl) μάλλον τα "έφτυσε". ΑΝ πιάνουν τα "χέρια" σου μπορεί να γίνει αλλαγή το ccfl. μέτα πας σε αλλαγή οθόνης AN δεν μπορείς. Site: http://www.ebay.co.uk/itm/LG-LP150X09-A3-K1-15-XGA-LCD-Screen-Panel-IBM-Thinkpad-R52-T43-T42-Grade-C-/321114683197?pt=US_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item4ac3ed373d">Screen Panel IBM Thinkpad R52 δές και Inverter που αναφέρθηκε Site: http://www.ebay.co.uk/itm/For-IBM-Thinkpad-R50-R50E-R51-R51P-R52-R52P-LCD-Screen-Video-Inverter-Board-US-/400384449695?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d38c5dc9f"> IBM Thinkpad R50 R50E R51 R51P R52 R52P μετά πας στα μτχ στο φόρουμ αν δεν θέλεις να περιμένεις μέρες.
danny ptrz Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 αρα δεν χρειαζεται να αγορασω αλλη οθονη...ετσι δεν ειναι??
coolerman Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 αρα δεν χρειαζεται να αγορασω αλλη οθονη...ετσι δεν ειναι?? βρές/αγοράσε το inverter για αρχή(φθηνο είναι). αν είναι το inverter προβληματικό θα δουλέψει ΟΧΙ δεν θέλεις άλλη οθόνη,το αλλάζεις και είσαι εντάξει. αν δέν είναι το Inverter πάς σε αυτά που σού είπα απο πάνω. αλλαγή ccfl η άλλη οθόνη
danny ptrz Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 ναι φιλε μου που θα βω μεταχειρισμενo inverter??πες μου σε ποια κατηγορια του φορουμ ειναι τα μεταχειρισμενα inverter
coolerman Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 ναι φιλε μου που θα βω μεταχειρισμενo inverter??πες μου σε ποια κατηγορια του φορουμ ειναι τα μεταχειρισμενα inverter εδώ Site: http://www.insomnia.gr/classifieds/">laptop βάλε και μια αγγελία ζήτησης,κάτι θα βρεθεί είναι και λίγο παράξενο το inverter που έχει(λόγο οθόνης) έχει και χρόνια στην πλάτη του
danny ptrz Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 φιλε το δοκιμασα με τα κουμπια που ειπες και δεν αλλαξε κατι..η οθονη παραμενει με χαμηλη φωτεινοτητα Sent from my iPhone using Insomnia
coolerman Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 φιλε το δοκιμασα με τα κουμπια που ειπες και δεν αλλαξε κατι..η οθονη παραμενει με χαμηλη φωτεινοτητα βρές/αγόρασε Inverter.σχετικά είναι φθηνό! μακάρι να είχα να στο έδινα. προσωπική μου γνώμη είναι η λάμπα στο εσωτερικό της. μα καλά με το καθάρισμα χάλασε η οθόνη;;
orck Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μπερδευομαστε. Το ccfl ειναι οι ιδες οι λαμπες, φαντασου τες σαν λαμπες φθοριου σε σμικρυνση. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερεις να βγαλεις τα πλαστικα να αφαιρεσεις την οθονη απο μεσα και μετα να λυσεις την οθονη για να βγαλεις τις λαμπες, ακομη και να το πας σε τεχνικο που ξερει να το κανει δεν θα βρεις πουθενα λαμπες χυμα. Οι επιλογες σου ετσι οπως το βλεπω εγω ειναι οι παρακατω 1) Το πας σε ενα τεχνικο, του εξηγεις οτι ειναι παλιο και οτι δεν εχεις διαθεση να το πληρωσεις καινουργιο να δεις μηπως με λογικο κοστος στο φτιαξει 2) Αισθανεσαι τυχερος, βαζεις αγγελια ζητησης η ψαχνεις στο ebay για inverter r52 3) Δεν σου βγηκε σε καλο το νουμερο 2 αλλα εξακολουθεις να αισθανεσαι τυχερος, βαζεις αγγελια η ψαχνεις στο ebay για οθονη για το φορητο σου, εδω καλυτερα ειναι να ανοιξεις το μηχανημα να δεις τι πανελ φοραει να παρεις το ιδιο.
danny ptrz Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 τα υγρα απο τον ψεκασμο κατεβηκαν κατω και σε εκεινο το σημειο δεν ηταν καλα κουμπωμενο το καλυμμα με αποτελεσμα το υγρο να πεσει πανω στο inverter φιλε orck το inverter μπαινει ευκολα σε σχεση με τις λαμπες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα