Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

crying in the shower..

ψρυινγ ιν τηε σηοςερ

ούτε ένα ορθογραφικό, εκτροχιάστηκες φίλτατε...

(από ms word το πέρασες για διόρθωση; μεταξύ μας τώρα)

γουγκλε σπελλ τσεκερ.. ναουμ! ειμαι μεσα στην τεχνολογια.. αμ πως!!

• Like 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδα την παρουσιαση του xperia z και ειδα οτι δεν λεγατε καλα λογια και ισως καλα κανατε, δεν μπορει ομως να παιρνει η μπαλα ολα τα κινητα.

Εχω το xperia p και το τσεκαρα, πολυ ωραια χρωματα, ζωντανια, καθαρη οθονη, ωραιες γραμματοσειρες, το γυρισα και στα πλαγια και φαινοταν μια χαρα, το δοκιμασα και στον ηλιο και ολα οκ.

το γυρισα και πισω, εκει οκ δεν φαινοταν καλα η οθονη, φαινοταν μονο η πισω πλευρα (το καπακι) (ας αστειευτω και λιγο)

Καλό :)

Την είδα επίσης την παρουσίαση και μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ. Και το P είναι μια χαρά εργαλείο, πρέπει να είσαι μεγάλη Καντακουζήνα για να κάτσεις να του βρεις ελαττώματα,

Δημοσ.

Η τεχνολογία Triluminos που χρησιμοποιεί η Sony στις τηλεοράσεις και θα φέρει στα κινητά κάνει χρήση κβαντικών κουκκίδων ώστε να φαίνονται πιο ζωντανά, με πολύ καλύτερο RGB LED backlighting... θέλω πραγματικά να δω τι θα βρουν να πουν πάλι οι επικριτές... μετά τα γρήγορα αντανακλαστικά της εταιρείας στη κριτική για την οθόνη του xperiaΖ

Δημοσ.

Η τεχνολογία Triluminos που χρησιμοποιεί η Sony στις τηλεοράσεις και θα φέρει στα κινητά κάνει χρήση κβαντικών κουκκίδων 

dafuq.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...