Razor7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Θα αρχησω εταιρια παραγωγης οπαδικον κασκολ της sony, samsung, htc, apple κλπ. Λετε να πιασει? Άρχισε κάνα ιδιαίτερο στην ορθογραφία καλύτερα...
sonyxp Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Η Sony δεν έχει ιδεα απο οθονες και απο κάμερες κινητών. Τοσα κινητά έβγαλε με 13mp και ακομα και το μικρο galaxy s3 mini με τα 5mp βγαζει καλύτερες φωτογραφίες. Τι δεν καταλαβαινεται sonaκιδες ΤΙ ;;; Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Τραγική ειρωνεία! έχω Xperia P και ένας φίλος το S3 Mini, τα έχουμε δοκιμάσει και το S3 Mini ήταν πολύ κατώτερο... και ακούω εσένα να λες αυτά που λες. καταλαβαίνεις τι λες δηλαδή? ΥΣ: οι πάντες ξέρουν ότι η Samsung κυριαρχεί στις οθόνες, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πχ το S3 Mini έχει καλύτερη οθόνη από το P/S/Z.
overpower Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Συναδελφε, εχω το Xperia P και ειναι πολυ τουμπανο σε σχεσει με αρκετα αλλα κινητα, πολυ καλυτερη οθονη απο το Galaxy S 3 Mini (το εχω τσεκαρει, δεν το λεω ετσι απλα) Οσο για το BE, η Samsung δεν εχει Super Amoled? (καπως ετσι) Το ειδος της οθονης λεγεται super amoled.
atropa Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Άρχισε κάνα ιδιαίτερο στην ορθογραφία καλύτερα... μου αικαναις τα μουτρα κραιας τορα.. αποχχορο ταπυνωμεννος! 5
venumis Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Άρχισε κάνα ιδιαίτερο στην ορθογραφία καλύτερα... Ενα "η" έκανε λάθος ο άνθρωπος, σε αυτόν βρήκες να τα χώσεις για την ορθογραφία του ? Εδω διαβάζουμε αλλά ποσταρίσματα και βγάζουμε σπυράκια !! Έλεος "Του αικαναις τα μουτρα κραιας τορα" "
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 κι ένα "ο" αντί για "ω"
JohnyFire Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Σας παρακαλω δεν αντεχω αλλη ταπεινωση αστους να λενε χαχαχα εχουν κολησει στο στερεοτυπο..
Kalavrezos Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Σας παρακαλω δεν αντεχω αλλη ταπεινωση όχι atro, μην το κάνεις! 1
Razor7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Θα αρχησω εταιρια παραγωγης οπαδικον κασκολ της sony, samsung, htc, apple κλπ. Λετε να πιασει? Άρχισε κάνα ιδιαίτερο στην ορθογραφία καλύτερα... μου αικαναις τα μουτρα κραιας τορα.. your argument is invalind, δεν είμαι εγώ ο χρυσαυγίτης
Redshift Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 μερικοι ρε παιδι μου κανουν λες και κανουν δουλεια γραφιστα στα κινητα τους δεν δυσκολευονται κ πολυ να βρουν μαλακες οι εταιρειες τελικα 1
atropa Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 your argument is invalind, δεν είμαι εγώ ο χρυσαυγίτης το come back σου είναι να με πεις χρυσαυγιτη?? εκτροχιάζεσαι φίλτατε! έχεις ανάγκη απο μερικές βαρβάτες δόσεις χιούμορ! 1
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Οι περισσοτεροι εδω μεσα μου θυμιζουν ενα συγκριτικο τεστ που ειχα διαβασει παλιοτερα..Ηταν για αυτοκινητα οπου το ενα ηταν ο "αδιαφιλονικητος κυριαρχος και πρωτοπορος της αγορας" της αγορας και το δευτερο ο "αντιζηλος". Για να μην λεω πολλα, το συμπερασμα στο τελος ηταν οτι ο "αντιζηλος" μπορει να εχει καλυτερη συμπεριφορα στην οδηγηση και να ειναι πιο ανετο και πιο γρηγορο ΑΛΛΑ αν αφαιρεσεις τα ESP,EBD,AHD,OMG που εχει, τοτε ο "κυριαρχος" ειναι καλυτερο τουτου. Παρ'ολο που ο "αντιζηλος" στα προσφερει αυτα στην ιδια τιμη ενω ο "κυριαρχος" στα δινει σαν εξτρα και η τιμη του εκτοξευεται.Ποιος ο λογος να αφαιρεσω ή να απενεργοποιησω αυτο το οποιο κανει το προϊον καλυτερο απο τον ανταγωνισμο?? Ας βαλουμε και στα iphone android να δουμε ποσο stable και γρηγορα θα ειναι ή ας αλλαξουμε φακους στα Nokia να δουμε ποσο καλες φωτο θα βγαζουν μετα...Μπραβο και μαγκια της Sony αν βαλει triluminos σε κινητα. Το προβλημα ειναι οτι οσοι πηραν το XZ ηδη αισθανονται οτι βιαστηκαν και σε λιγο καιρο θα βγαλει η ιδια η Sony ενα καλυτερο. Οπως εγινε με το XperiaS, τo XperiaT, τo XperiaV..Οποιος πηρε Galaxy για ενα χρονο αισθανεται οτι εχει το πιο μαματο κινητο, οποιος πηρε Xperia στο τριμηνο βλεπει την Sony να του λεει "thnx malakako που μου τα ακουμπησες...κοιτα τι εχασες που δεν περιμενες λιγο καιρο..."
Razor7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 το come back σου είναι να με πεις χρυσαυγιτη?? εκτροχιάζεσαι φίλτατε! έχεις ανάγκη απο μερικές βαρβάτες δόσεις χιούμορ! ούτε ένα ορθογραφικό, εκτροχιάστηκες φίλτατε... (από ms word το πέρασες για διόρθωση; μεταξύ μας τώρα)
venumis Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Σας παρακαλω δεν αντεχω αλλη ταπεινωση Αυτη την φωτογραφία πως την βρήκες, έβαλες στο γουγλι "ο ταπεινωμένος" ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα