Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ειχα και εγω πιο παλια το εργαλειο αυτο ναι δεν λεω τοτε ηταν πολυ καλες φωτο μολις περασε σε τζελυ, αρχισαν τα στραβα τους,,,

ώπα. φώς! 

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ώπα. φώς! 

οι φωτο που εβγαζε εννοω και μονο, ασχετα με το τζελι που δεν μπορουν να το σταθεροποιησουν. παλια ειμαι σχετικα οκ με τα κινιτα τησ ψονι γιατι ηξερα οτι τσουλανε μονο μεχρι ενα σημειο και μονο.. τωρα...o christmass tree o lalalalo ενα πραγμα...

Δημοσ.

Μπορεί να μην έσκαγα τόσα για τηλέφωνο ,αλλά ας μην θάβουν κάποιοι το xperia z....είναι πολύ αξιόλογη συσκευή που δείχνει πως η sony βρήκε επιτέλους τον δρόμο της μετά από πολλά χρόνια

Δημοσ.

Θα αρχησω εταιρια παραγωγης οπαδικον κασκολ της sony, samsung, htc, apple κλπ.

Λετε να πιασει?

απλα μετρας!!!!!!!!!! τιποτα αλλο! χαχαχαχαχαχαχααχαχ

Δημοσ.

να μην κάνω την αναβάθμιση τον επόμενο μήνα δηλαδή;

εχει και τα καλα εχει κατα ασχημα..οταν την ειχα κανει τοτε εγω ηταν σαν να σερνοταν με την τζελι κατι με αφησε λολαρισμενο τελειως... εδω τσουλαγε με αι σι ες. δωκιμασε και αν δεις το ιδιο ξαναγυρνας ευκολα πισω με νταουνγκρεαντ

Δημοσ.

Μπορεί να μην έσκαγα τόσα για τηλέφωνο ,αλλά ας μην θάβουν κάποιοι το xperia z....είναι πολύ αξιόλογη συσκευή που δείχνει πως η sony βρήκε επιτέλους τον δρόμο της μετά από πολλά χρόνια

εχει πολλα χιλιομετρα να κανει το μουλαρακι σονυ μεχρι να πεις οτι η εξακοσαρου που σκας παει σε κατι σωστο!

Δημοσ.

εχει πολλα χιλιομετρα να κανει το μουλαρακι σονυ μεχρι να πεις οτι η εξακοσαρου που σκας παει σε κατι σωστο!

δηλαδή ευτυχώς που έδωσα μόνο 100 :)

Δημοσ.

Συναδελφε, εχω το Xperia P και ειναι πολυ τουμπανο σε σχεσει με αρκετα αλλα κινητα, πολυ καλυτερη οθονη απο το Galaxy S 3 Mini (το εχω τσεκαρει, δεν το λεω ετσι απλα)

Οσο για το BE, η Samsung δεν εχει Super Amoled? (καπως ετσι)

Το BE είναι πρωτόκολλο που "προσαρμόζεται" πάνω σε πάνελ οθόνης , ενώ το Super Amoled είναι πάνελ!!

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη συσκευή είναι αιώνες πιο χάλια απο οσο ήταν το xperia S.

Αποστολή από το Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Θα αρχησω εταιρια παραγωγης οπαδικον κασκολ της sony, samsung, htc, apple κλπ.<br>

Λετε να πιασει?

Ξεκίνα με τα Samsung πρώτα γιατί απ'ότι βλέπω υπάρχει περισσότερος "φανατισμός" :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

μαγκες χαλαρώστε τα πράγματα είναι απλά.

Η Sony είναι για πέταμα και τίποτα δεν την σώνει, αν βγάλεις το bravia engine είναι για κλωτσιες !

Samsung μην πάρετε, διάβασα ότι έχουν μικρό-ινες που προκαλούν φαγούρα και αν βγάλεις την μπαταρία ξαφνικά το κινητό σταματά να λειτουργεί, είναι για κλωτσιές!

Htc τι να μας πει και αυτή από την ζωή της, απαράδεκτη

σε όλους τους τομείς, χάζευα το πιο τούμπανο στο public και πίσω στο καπάκι είχε μια μυξα, μακριά μάγκες!

Εντάξει η lg είναι για πολλά κλωτσομπουνια, αυτοι μόνο

στα κλιματιστικά είναι καλή, μου το είπε φίλος ψυκτικός.

Iphone : η μεγαλύτερη απάτη ! Ρε αυτο δεν έχει ούτε blue tooth , μακριά και αγαπημένοι. Είναι για κλωτσιές.

• Like 3
Δημοσ.

μΗ μ4λωΝε+ε!!!?/////! '''ολέΖ οΙ ο8΄οΝεs ειnaι kaλeς

Εστάλη από το samsung/sony/HTC/Iphone smartphone με ντάλα ήλιο στην παράλια χρησιμοποιώντας freddo.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...