xarda Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Εχω 3 TextViews.Στο timeTextView ( δηλαδη στο 1ο TextView ) εμφανίζω με τον παρακάτω κώδικα την σημερινή ημερομηνία. int year; int month; int day; final Calendar c = Calendar.getInstance(); year = c.get(Calendar.YEAR); month = c.get(Calendar.MONTH); day = c.get(Calendar.DAY_OF_MONTH); timeTextView.setText(new StringBuilder() // Month is 0 based, just add 1 .append(month + 1).append("-").append(day).append("-") .append(year).append(" ")); Στο merriedTextView ( δηλαδη στο 2ο TextView ) εμφανίζω με τον παρακάτω κώδικα την ημερομηνία γάμου ( ας πούμε! ). int merriedYear; int merriedMonth; int merriedDay; final Calendar merriedC = Calendar.getInstance(); merriedYear = merriedC.get(Calendar.YEAR); merriedMonth = merriedC.get(Calendar.MONTH); merriedDay = merriedC.get(Calendar.DAY_OF_MONTH); merriedTextView.setText(new StringBuilder() // Month is 0 based, just add 1 .append(merriedMonth + 1).append("-").append(merriedDa y).append("-") .append(merriedYear).append(" ")); Τέλος εχω και το 3ο TextView ( compareTextView ) στο οποίο θέλω να εμφανίζετε η διαφορά ημερών , μηνών και ετών μεταξύ της πρώτης ημερομηνίας και της δεύτερης.χρησιμοποιώ την συνάρτηση του Calendar: compareTo για να δώ αρχικά ποια ημερομηνία ειναι μεγαλύτερη απο την αλλη.Το αποτέλεσμα που επιστρέφει η συνάρτηση ειναι δυστηχώς πάντα -1 . int F = c.compareTo(merriedC); compareTextView.setText( "" + F ); Με ποιο τρόπο μπορώ να συγκρίνω τις ημερομηνίες και να εμφανίζω την διαφορά τους;
nilosgr Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μετατρεπεις απο Calendar σε long Μετατρεπεις την ημερομηνια γαμου σε long Αφαιρεις τις τιμες Δημιουργεις αντικειμενο Date με το αποτελεσμα του 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα