katsikoula Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Σκέτο ή συστημένο; το παρέλαβε ένας φίλος ενώ ήταν στο όνομα μου οπότε λογικά "σκέτο". αν και εδώ επειδή λίγο πολύ γνωριζόμαστε όλοι είναι χαλαρά τα πράγματα... όσοι παραλάβατε, ήταν σφραγισμένο το κουτί? εμένα όχι. βέβαια το πληκτρολόγιο είναι ολοκαίνουριο! αυτό το καταλαβαίνω από την έλλειψη σημαδιών μεταχείρισης καθώς και την μυρωδιά που έχει ένα καινούριο προιόν μόλις το αγοράσεις! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2013 από katsikoula
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Πειτε οποιος το πηρε για το μοναδικο ερωτημα που υπηρχε: Ειναι UK layout οπως λεει η περιγραφη ή US οπως δειχνει η εικονα;
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Στο 2 δηλαδη εχει " και οχι @?
katsikoula Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Εντυπωσεις οποιοι το δοκιμασατε? είναι φοβερό απλά...!!! η μόνη δυσκολία γνωρίζοντας τυφλό σύστημα είναι το κουμπί του τόνου που είναι πάνω δεξιά γωνία σχεδόν και όχι στην μέση δεξιά... συνήθεια....
iceman Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ηρθε και σε μένα. Σχεδόν ένα μήνα απο Αγγλία. Καλά πάμε! Μου έσπασε τα νεύρα να συνδεθεί με ipad και όταν μετά απο ψάξειμο τελικά συνδέθηκε δεν υπάρχει συνδυασμός πληκτρων να αλλάξεις γλώσσα κλπ οπότε μάνα το καρπούζι. Θα το δώσει και με pc και κανά android αλλά η φάση θα ήταν με το ipad Sent from my iPad using Insomnia
frankp Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Ηρθε και σε μένα. Σχεδόν ένα μήνα απο Αγγλία. Καλά πάμε! Μου έσπασε τα νεύρα να συνδεθεί με ipad και όταν μετά απο ψάξειμο τελικά συνδέθηκε δεν υπάρχει συνδυασμός πληκτρων να αλλάξεις γλώσσα κλπ οπότε μάνα το καρπούζι. Θα το δώσει και με pc και κανά android αλλά η φάση θα ήταν με το ipad Sent from my iPad using Insomnia Αν είσαι jailbroken βαλε το beekeyboard απο cydia. Από το πληκτρολόγιό μας γράφω τώρα ελληνικά. Sent from my iPad using Insomnia Επεξ/σία 28 Μαΐου 2013 από frankp
iceman Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Αν είσαι jailbroken βαλε το beekeyboard απο cydia. Από το πληκτρολόγιό μας γράφω τώρα ελληνικά. Sent from my iPad using Insomnia Thanks ... θα το δοκιμάσω το βράδυ!
cleeverblade Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 παρέλαβα κι εγώ σήμερα ... ένα μήνα από την ημ/νια παραγγελίας εκτός το ότι καθυστέρησε τραγικά να έρθει η παραγγελία, το πακετάρισμα της για "international shipping" ήταν επιεικώς απαράδεκτη!! μόνο μια σακούλα-φάκελος ... με αποτέλεσμα η original συσκευασία του πληκτρολογίου να στραπατσαριστεί και να καταστραφεί ... καθαρά από θέμα τύχης δεν είχε ζημιά και το πληκτρολόγιο!! σας παραθέτω και φωτο για να δείτε σε τι κατάσταση μου ήρθε... μετά από αυτή την εμπειρία, θα το ξανασκεφτώ πολύ για να παραγγείλω οτιδήποτε από το zavvi
katsikoula Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Και εμένα μου ήρθε σε ψιλοχαλια κατάσταση αλλά όχι και έτσι! Όντως απαράδεκτο το zavvi...Sent from my GT-I9100 using Insomnia
Themos3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Διαθεσιμο απο TheHut στα 14.63 ευρώ με χρήση του κωδικού TECH http://www.thehut.com/computing/keyboard-mice/motorola-bluetooth-keyboard-uk-layout/10793383.html 2
manosfp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Σε σας τουλάχιστον ήρθε... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα