giorginho Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Η περιπου 1 ευρω λιγοτερο αν πληρωσεις σε λιρες 1
katsikoula Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Παιδιά αξίζει το συγκεκριμένο??? Κάτι πήρε το μάτι μου ότι έχει US layout. Γιατί είναι κακό αυτό??? Ποια η διαφορά από τα δικά μας πληκτρολόγια??? Sent from my GT-I9100 using Insomnia
evmenis Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δεν ειναι υπεροχο το ιντερνετ ? Το εγχειριδιο χρησης υπαρχει ονλαιν. https://www.motorola.com/moto_care/manuals/BT/BT_Keyboard_QSG.pdf 1
lionheart75 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 To συγκεκριμένο το έχω. Ανήκει στο πακέτο work & play kit του motorola atrix που έχω. Μια χαρά keyboard είναι. Βέβαια και τα 20 ευρώ δεν είναι και λίγα. 1
katsikoula Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 To συγκεκριμένο το έχω. Ανήκει στο πακέτο work & play kit του motorola atrix που έχω. Μια χαρά keyboard είναι. Βέβαια και τα 20 ευρώ δεν είναι και λίγα. Για χρήση σε laptop βολεύει??? Μιλάω για Facebook, Web browsing,... 1
cleeverblade Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 το laptop έχει ήδη πληκτρολόγιο ... γιατί να θες και επιπλέον ? το πληκτρολόγιο αυτό είναι κυρίως για adroid συσκευές, αλλά όπως αναφέρει στο manual, μπρεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε συσκευή που υποστηρίζει HID προτόκολο... απλά δεν θα δουλεύουν τα feature keys που έχει για android λειτουργίες.. να ευχαριστήσω κι εγώ τον TS ... παρήγγειλα κι εγώ ένα να βρίσκεται
lionheart75 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Για χρήση σε laptop βολεύει??? Μιλάω για Facebook, Web browsing,... Όπως έγραψε και ο αποπάνω μια χαρά θα δουλεύει για αυτά που θέλεις. Εγώ το χρησιμοποιώ πλέον στο htpc με ένα bt usb dongle μιας και το μικρό του μέγεθος είναι πολύ βολικό.
cleeverblade Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 και πάνω που ήθελα να σε ρωτήσω .. μπορείς να μου πεις το BT USB που χρησιμοποιείς?
lionheart75 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Με ένα απλό κινέζικο που είχα πάρει για το παλιό μου Laptop απο ebay.
frankp Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Με iPad το έχει δοκιμάσει κανείς; Έχω το 2 και δουλεύει.
manosfp Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 <p>Με ένα απλό κινέζικο που είχα πάρει για το παλιό μου Laptop απο ebay. </p> Όποιος έχει λινκ με Bluetooth receiver που δουλεύει ας ενημερώσει please! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα