Greek souvlaki Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Υπαρχει καποιος τροπος να το κατεβασεις σε ipad? Sent from my iPad using Insomnia 1
morby Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 όχι δεν γίνεται είναι ανέφικτο, τουλάχιστον μέχρι να βγάλει η εταιρεία επισημο app για το LOL
Greek souvlaki Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Εχω δει κατι βιντεο στο youtube που πεζουν λολ στο ipad Sent from my iPad using Insomnia
valblanis Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Φίλε μου το video eimai ψευτικο Sent from my iPhone using Insomnia
Greek souvlaki Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Αυτο λεω και εγω δεν γινετε να ειναι αλιθινο Sent from my iPad using Insomnia Δεν κερω αμα το προσεξατε αλλα στο βιντεο διχνει ενα βελακι καπου στην αρχη αμα δειτε Sent from my iPad using Insomnia
georsev Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Να μου πεις καποιο tablet με win 8 pro με cpu i5 ναι να το καταλαβω αλλα οχι και το ipad τοσο πολυ τα πενευουν....
thanoskf Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 ρε παιδια σε αυτα τα βιντεο οι τυποι χρησιμοποιουν προγραμματα με τα οποια οποιος εχει ταμπλετ μπορει να χειριζεται την οθονη του πσ απο το ταμπλετ αυτο εχει κανει και αυτος εδω.Εαν θες να παιξεις λολ απο ιπαντ μονο ετσι αν και το βρισκω ανουσιο γιατι δεν θα μπορεις να ανταποκριθεις γρηγορα σε σχεση με τον αλλον που θα εχει την οθοναρα του τη τρελη συνδεση και το ποντικι και αν εισαι και λιγο πορωμενος βλεπω το ιπαντ αν χανεις να φευγει απο κανενα παραθυρο απο τα νευρα σου 3
Greek souvlaki Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Χαχαχαχαχ Sent from my iPad using Insomnia
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ενω με app γινεται με touch screen να εχεις την ακριβεια και την ταχυτητα που απαιτει το lol...
Greek souvlaki Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Θα μπορουσαν να βγαλουν ξεχωριστο server μονο για ipad και iphone Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα