TheBoyFromSalina Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Ena neo multiplex anoigei to fthinopwro stin Athina , pisw apo to Ippokrateio (kai poly konta se mena ) me 10 aithouses. To thema einai omws: Na xarw? :roll: Ti na to kanw allo ena multiplex an patisei sta xnaria twn Village? Exei akousei kaneis tipota gi auto? Tha paizei kamia tainia tis prokopis ? Wraio de thatan na eixame ena multiplex gia "cinefil" ? (diafwnw me ton oro alla ton xrisimopoiw gia syntomia) As riksei ta fwta tou opoios xerei kati parapanw. Thanx
dim_b Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δεν ξέρω τι παίζεται με το City plaza, αλλά νομίζω ότι δύσκολα ένας πολυκινηματογράφος 10 αιθουσών μπορεί να επιδιώξει να προσελκύσει cinefil (όπως κι αν τον ερμηνεύεις τον όρο). Δύσκολα θα επιλέξει να προβάλει ταινίες "μη εμπορικές" ακόμη και σε μία αίθουσα, γιατί το μέγεθος της επένδυσης και το κόστος λειτουργίας είναι απαγορευτικά γιά τέτοιου είδους "πειράματα". Το μόνο ίσως καλό της υπόθεσης, είναι ότι το City plaza θα μαζέψει την πιτσιρικαρία της περιοχής αφήνοντας το περιθώριο στις υπόλοιπες αίθουσες να προσπαθήσουν να προσελκύσουν τους πιό απαιτητικούς θεατές. Ευτυχώς γιά εσένα, η περιοχή έχει αρκετές αίθουσες που ούτως ή άλλως εκτιμούσαν και πριν τις καλές ταινίες. Γιά μένα που έβλεπα τους κινηματογράφους να κλείνουν ο ένας μετά τον άλλο σε όλη την περιοχή του Πειραιά, των γειτονικών δήμων αλλά και γενικά των Δυτικών προαστίων (γιά κάποιο διάστημα, όλη αυτή η περιοχή είχε μόνο 3, τρόπος του λέγειν, αίθουσες), η κατασκευή του Village Park, 500 μέτρα από το σπίτι μου, ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί. Μπορεί να μη μου προσφέρει "cinefil" ταινίες, αλλά τουλάχιστον μπορώ να δω όλες τις υπόλοιπες με τέλεια εικόνα και ήχο, όποια μέρα και ώρα θέλω, χωρίς να χρειάζεται να "ξενιτεύομαι" 2-3 φορές την εβδομάδα.
KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 + oti pas kai rixneis kamia masampouka meta ,amalaxei pas kai ena Allou
HaPagan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Το City Plaza είναι 5 λεπτά από το σπίτι μου . Στην ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων (που μένω) υπάρχουν πάνω από 10 αίθουσες στις οποίες θα προστεθούν οι 10 του plaza . Δεν μπορώ να πώ ότι χαίρομαι που ανοίγει αλλά ούτε ότι στεναχωριέμαι . Θα δείξει ...
dim_b Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Keyser, το έπιασες το νόημα βλέπω Πάντως εγώ, σχεδόν ένα χρόνο τώρα, περνάω κάθε μέρα έξω απ΄το Allou και μιά φορά μόνο μπήκα μέσα (πριν 15 μέρες), και αυτή ήταν γιά καφέ
KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Ela re dim,sto Allou gia kafe?????Re sy sto Allou pas mia sto toso gia enallaktiki diaskedasi,na ksefygeis ligo apo tis kafeteries na kaneis kati daifortiko,na niwseis san paidi.Ama einai kai ekeina pame gia kafe,xese mese Polyxroni... :arrow:
TheBoyFromSalina Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δεν ξέρω τι παίζεται με το City plaza' date=' αλλά νομίζω ότι δύσκολα ένας πολυκινηματογράφος 10 αιθουσών μπορεί να επιδιώξει να προσελκύσει cinefil (όπως κι αν τον ερμηνεύεις τον όρο). Δύσκολα θα επιλέξει να προβάλει ταινίες "μη εμπορικές" ακόμη και σε μία αίθουσα, γιατί το μέγεθος της επένδυσης και το κόστος λειτουργίας είναι απαγορευτικά γιά τέτοιου είδους "πειράματα".[/quote'] As exei toulaxiston 1-2 aithouses afierwmenes se mi eborikes tainies, isws kai afierwmata... (skeftomai teleiws outopika e? ) Ante na doume ti tha doume.... Pantws kai ta cinema stin perioxi, k auta sto eboriko toxoun riksei, ektos apo kana Danao kai kana Astron...
dim_b Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Λογικό είναι να το ρίξουν στο εμπορικό, αφού η ανακαίνιση κοστίζει. Ίσως από εδώ και πέρα να επιδιώξουν να προσελκύσουν τον κόσμο που δεν τα πάει και πολύ καλά με τα multiplex. Την ίδια ουτοπική σκέψη πάντως, είχα κάνει κι εγώ πριν 4 χρόνια, "20 αίθουσες θα έχει, δε θα παίζει και κάποιες ανεξάρτητες ή Ευρωπαϊκές ταινίες;". Κατά βάθος όμως, ήξερα την απάντηση...
epote Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 geia sas paides, epestrepsa apo diakopes opote analamvano kathikonta pali (alla oxi teleios amesos thelo xrono na prosarmosto:P) entaksi more, ta multiplex einai gia ayto pou kanoun kala, na vlepeis to star wars se megales kai apolaystikes othones. ego protimo tis aithouse tou park as poume apo oles tis alles sthn ellada, akoma kai tou ideal einai ypodeesteres se poiotita, alla ti na ginei pou paizoun se treis aithouses to scary movie? den hathike kai o kosmos, pas sto ideal kai to attikon kai gia kana kafe meta sta pio psagmena merh ekei gyro:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.