Sadah Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Καλημερα παιδια..! Σε αναζητησεις που κανω βρεθηκα πολλες φορες να διαβαζω το φορουμ σας για καποια θεματακια που με απασχολουν τελευταια, οσον αφορα την καρτα γραφικων καθως και την μνημη του υπολογιστη μου και επειδη με εχει πιασει ενας...Πονοκεφαλος, θα ηθελα να με βοηθησετε.. Ως τωρα εχω αλλαξει το κουτι και το τροφοδοτικο και εχω κυριολεκτικα σκαλωσει στην καρτα γραφικων κυριως.. (λογο του pci-e 2.0 - 3.0) Με περιοριζει τελικα η οχι; Αν ναι, ποσο; Εχω διαβασει διαφορα κ δεν ξερω τι ισχυει οντως..Για την ραμ κατι εχω στο μυαλο μου αλλα κ εκει θελω προτασεις...Πιο αναλυτικα ο υπολογιστης μου αποτελειται απο το εξης Hardware...Case : Cooler Master Haf Xb Lan Box.Psu : Cooler Master silent Pro Hybrid 850 Watt. MoBo : Gigabyte X58A - UD3R Revision 2.0 Cpu : Intel Core i7 960 3.2 > 3.5 (oc) Lga 1366.Ram : Trascend 6Gb 2.000Mhz Triple channel (9-9-9-24) X.M.P.Graphics : Palit Nvidia GeForce GTX 470 1280Mb.Τα χρηματα που διαθετω για την καρτα γραφικων ειναι 250-300 ευρω και για την μνημη υπολογιζω αλλα 150 περιπου. θα προτιμουσα να μεινω στην Nvidia αν και δεν θα παθω κ τπτ να αλλαξω... Ολες οι προτασεις δεκτες κοινως! Για την μνημη θα παω παλι σε Triple αλλα θα διπλασιασω το μεγεθος..6>12. Το θεμα ειναι να παω παλι σε 2.000 η να κατεβω σε 1600 αλλα με μικροτερο Latency..?Ευχαριστω για τον χρονο σας..Περιμενω προτασεις! Υ.Γ Ξεχασα να αναφερω οτι ασχολουμαι κυριως με το Gaming...Ας πουμε.. World Of WarcraftΕπισης η οθονη που εχω συνδεσει τωρα και μαλλον με αυτην θα μεινω ειναι η Samsung Led 7.000 46'' 800 HZ.
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μνήμη δεν χρειάζεσαι παραπάνω για gaming οπότς το γλυτώνεις το ...150αρι. Όλες οι pci-e 3 κάρτες είναι συμβατές με pci-e 2 και δεν χάνεις απολύτως τίποτα σε απόδοση. Στο μπάτζετ σου το καλύτερο που μπορείς να πάρεις είναι η 7950 http://www.skroutz.gr/s/431787/Gigabyte-Radeon-HD7950-3GB.html Αντίστοιχη nvidia είναι αυτή: http://www.skroutz.gr/s/1945022/Palit-GeForce-GTX670-2GB.html
Sadah Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Α ναι ε; Ειχα διαβασει οτι χανεις περιπου το μισο των επιδοσεων αν ας πουμε τοποθετησεις μια καρτα γραφικων Pci 3.0 σε Pci 2.0 λογο της ταχυτητας που υποστηριζεται.. + οτι το pci-e 2.0 Παρεχει λιγοτερο ρευμα στην καρτα απο οτι χρειαζεται οποτε δουλευει με την μιση αποδοση...Αυτα ολα δλδ ειναι μπουρδες....; (Σορυ για εκφραση) Γιατι αν ειναι σκεφτομαι μια καρτα σαν ας πουμε αυτηνhttp://www.skroutz.gr/s/2506734/Gigabyte-GeForce-GTX660-Ti-3GB-OC.htmlΠιστευω θα εχει αρκετα σημαντικες διαφορες απο αυτην που εχω πανω..Τι λες
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Όχι, δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Η κάρτα που κοιτάς είναι και χειρότερη και ακριβότερη από αυτή που σου έδειξα. Αν θες nvidia τότε 670. Αλλιώς 7950.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα