Προς το περιεχόμενο

PCI router; Υπάρχει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα οχι ρε συ δεν τιθεται ζητημα να τσακωθουμε αν ειναι δυνατον. Εγω μιλαω λιγότερο για θεμα ασφάλειας. Πραγματικά πιστευω οτι δεν ειναι δοκιμασμένη τεχνολογια αρκετά. Κι αλλο να ειναι η κεραια δίπλα μου κι άλλο να ειναι 50 μετρα μακρια. Αλλα βασικό ζήτημα είναι η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα. Αν εχεις δει εχω ποστάρει κάποιος/καποιο γείτονες μου το παιζουν χακερς και ισως να μου εχουν υποκλεψει δεδομένα. Πράγμα που μου τη σπάει αλλά δεν θα το κάνω και θεμα. Εχω πατήσει βεβαια mac adress filtering αλλα οπως σου είπα πριν λιγο, δεν εμπιστευτομαι τα wifi. Καλώδιο και ξερό ψωμί!

Δημοσ.

Καλα οχι ρε συ δεν τιθεται ζητημα να τσακωθουμε αν ειναι δυνατον. Εγω μιλαω λιγότερο για θεμα ασφάλειας. Πραγματικά πιστευω οτι δεν ειναι δοκιμασμένη τεχνολογια αρκετά. Κι αλλο να ειναι η κεραια δίπλα μου κι άλλο να ειναι 50 μετρα μακρια. Αλλα βασικό ζήτημα είναι η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα. Αν εχεις δει εχω ποστάρει κάποιος/καποιο γείτονες μου το παιζουν χακερς και ισως να μου εχουν υποκλεψει δεδομένα. Πράγμα που μου τη σπάει αλλά δεν θα το κάνω και θεμα. Εχω πατήσει βεβαια mac adress filtering αλλα οπως σου είπα πριν λιγο, δεν εμπιστευτομαι τα wifi. Καλώδιο και ξερό ψωμί!

απλα πολλες φορες δεν ειναι ποσο μακρυα ειναι η κεραια αλλα τι εμποδια εχεις μεχρι εκει.μπορει εσυ να εχες ενα διοροφο σπιτι πχ και να εχεις τον ρουτερ στον πανω οροφο.επειδη ομως το πατωμα ειναι μαρμαρο τσιμεντο κτλ στον κατω οροφο να φτανει το σημα πολυ χαλια .ενω μπορει την ιδια στιγμη στα 50 μετρα να εχεις εναν γειτονα ο οποιος να εχει το ρουτερ στο παραθυρο και επειδη και εσυ αναμεσα σε αυτον και εσενα εχεις απλα τζαμι να εχεις 5 παυλες και πιοδυνατο σημα.παντα ειναι τι εμποδια υπαρχουν οχι μονο το ποσο μακρια ειναι.το mac address filtering δεν πρεπει να χρησιμοποιεται ποτε μονο του αλλα παντα μαζ με αλλα κλειδωματα.

πχ wpa2 aes,hidden ssid,mac address filtering,disable dhcp κλτ κτλ.αλλα ποτε μονο του.

Δημοσ.

Μπορεις να με βοηθήσεις λίγο με το ζήτημα των επιπλέον κλειδωμάτων; μην ανοιγω νεο θεμα άδικα. Quotaro οσα μου ειπες.

- wpa2 aes: Εγώ εχω επιλογή Authentication Type: WPA-PSK/WPA2-PSK (καλό ειναι;  )

- hidden ssid: Εγώ εχω Broadcast SSID: YES (να το βαλω no; εχουν ηδη ρυθμιστει τα δίκτυα μου. λογικά οταν τα ρυθμισεις και μετα συνδεονται αυτόματα οποτε το κλεινεις, έτσι ;)

- mac address filtering: Το έκανα ήδη :D

- disable dhcp: Αν σου πω δεν το βρισκω; :P

Δημοσ.

το πιο απλο ειναι να βαλεις wpa2 σκετο με aes.ολα τα αλλα μετα απλα ειναι σαν εξτρα κλειδωματα .

αν κλεισεις τον dhcp μετα πρεπει να δινεις καρφωτες Ip.sto lan ειναι ο dhcp

αν κανεις Hidden to ssid οχι οτι δνε το βρισκει ο αλλος απλα ολα γινονται λιγο πιο δυσκολα.αυτο το βρισκεις στο wireless αλλα μετα εσυ πρεπει να συνδεεσαι λιγο καρφωτα την πρωτη φορα δηλαδη να του λες εσυ το ssid αφου δεν θα το βρισκει.

wpa+wpa2 υποτιθεται οτι μπορεις να παιξεις και με τα 2 αρα θεωρητικα λιγο πιο ευκολο για καποιο να σπασει τον κωδικο σου λογω wpa.

εγω τα θεωρω υπερβολες αυτα.σπιτι και τα 2 ρουτερ τα εχω με wpa φαντασου.αν καποιος θελει ιντερνετ ας παρει αν και θελω καποια στιγμη να δωσω και λιγο free με περιορισμους στην γειτονια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...