Προς το περιεχόμενο

PCI router; Υπάρχει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδες εχω βαρεθεί αυτο τα ρουτερ. Μου πιανουν χώρο και σκονη. Μου σπάνε τα νευρα. Υπάρχει PCI router για ADSL ή ειμαι ο πρώτος που το σκέφτηκε οπότε να πάω για καταχώρηση πατέντας; :P

Δεν εχω βρει τίποτα στην Ελληνική e-shop αγορά. Βρήκα τυχαία αυτο αλλά δεν ξερω καν αν ειναι αυτο που θέλω... Απ οτι διαβάζω φαινεται να ειναι αυτο που θέλω... αλλα είναι; Ειναι και 3ψήφιο ρε γμτ! :shifty:

Δημοσ.

Ναι κατι τετοιο θελεις.

Αλλα γιατι ειναι τοσο σπαστικο? Το εξωτερικο ρουτερ δουλευει ανεξαρτητα απο τον υπολογιστη, με ολα τα λειτουργικα και κανει ευκολα διαμοιρασμο συνδεσης. Τιποτε απο αυτα δεν σε ενδιαφερει να χασεις?

Αν απλα δεν το θελεις στο δωματιο σου, μπορεις να το βαλεις σε οποιαδηποτε πριζα τηλεφωνου. Μετα με ενα ζευγαρι powerline παιρνεις ethernet απο την πριζα ρευματος και το φερνεις κοντα στον υπολογιστη σου. Πολυ πιο φθηνη λυση με καμια θυσια

Δημοσ.

Αφου λεει η πρωτη λεει οτι ειναι ADSL router. Πως μπορει να ειναι κατι τετοιο χωρις να ειναι και modem?

Δημοσ.

Είναι λίγο παραπλανητική η περιγραφή. Δες τί λέει το manual:

post-43041-0-51460200-1367046371_thumb.png

Θα έπρεπε να σε βάλει σε υποψίες και το γεγονός ότι δεν έχει καν RJ11 port. ;)

Δημοσ.

Η κάρτα PCI που δείχνεις είναι σκέτο router, δεν περιέχει ADSL modem.

Κάτι τέτοιο θέλεις νομίζω: http://linitx.com/product/12181

Με λίγα λόγια το συγκεκριμένο έχει σχετικό interface που γραφω username & password για να γινει η συνδεση με τον πάροχο μου; ειναι full extra δλδ με τα firewall του και τα mac adress filter κλπ; συγνωμη που ρωταω βλακειες ρε παιδια δεν ξερω πολλα απο αυτα.

Ναι κατι τετοιο θελεις.

Αλλα γιατι ειναι τοσο σπαστικο? Το εξωτερικο ρουτερ δουλευει ανεξαρτητα απο τον υπολογιστη, με ολα τα λειτουργικα και κανει ευκολα διαμοιρασμο συνδεσης. Τιποτε απο αυτα δεν σε ενδιαφερει να χασεις?

Αν απλα δεν το θελεις στο δωματιο σου, μπορεις να το βαλεις σε οποιαδηποτε πριζα τηλεφωνου. Μετα με ενα ζευγαρι powerline παιρνεις ethernet απο την πριζα ρευματος και το φερνεις κοντα στον υπολογιστη σου. Πολυ πιο φθηνη λυση με καμια θυσια

Προσπαθώ να μειώσω συσκευες καλώδια γινεται ενας χαμος εχω περιορισμένο χώρο. Ξερω, σιγα τον χώρο που πιανει ενα router αλλα... τωρα που το λετε μαλλον εχω αρχισει να γινομαι γεροπερίεργος :P

Δημοσ.

Με λίγα λόγια το συγκεκριμένο έχει σχετικό interface που γραφω username & password για να γινει η συνδεση με τον πάροχο μου; ειναι full extra δλδ με τα firewall του και τα mac adress filter κλπ; συγνωμη που ρωταω βλακειες ρε παιδια δεν ξερω πολλα απο αυτα.

Μακάρι να είχα δει από κοντά το συγκεκριμένο, φίλε Κώστα, για να απαντήσω στις απορίες σου. Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών του eshop για να σου απαντήσουν.

Υποπτεύομαι πως όλες οι ρυθμίσεις του θα γίνονται μέσω του web interface (που διαφημίζει ότι όντως διαθέτει), αλλά τώρα αν έχει ενσωματωμένο firewall με Stateful Packet Inspection, MAC filtering, Dynamic DNS client και άλλα τέτοια κομφόρ που έχουμε συνηθίσει στα κλασσικά ADSL modem/routers μας, θα σε γελάσω!

Δημοσ.

Είναι λίγο παραπλανητική η περιγραφή. Δες τί λέει το manual:

attachicon.gifpci_wifi.png

Θα έπρεπε να σε βάλει σε υποψίες και το γεγονός ότι δεν έχει καν RJ11 port. ;)

Ρε τους απατεωνες. Τι να το κανω το routing που μου δινουν με τοσα λεφτα. Δε βαζω μια δευτερη καρτα δικτυου στο pc αμα θελω να μοιρασω μεσω αυτου τη dsl?

Εχω δει και θυρες που δεχονται και rj-45 και rj-11, οποτε υπεθεσα οτι θα ειχε τετοια.

Δημοσ.

Ρε τους απατεωνες. Τι να το κανω το routing που μου δινουν με τοσα λεφτα. Δε βαζω μια δευτερη καρτα δικτυου στο pc αμα θελω να μοιρασω μεσω αυτου τη dsl?

Το προϊόν έγινε launch το 2005 και δε βρίσκω καν καταχώρηση γι' αυτό στα επίσημα sites της GIGABYTE (!). Υποπτεύομαι ότι το link από το eshop που βρήκε ο @Kostas88KG είναι ξεχασμένο στοκ με ξεχασμένη τιμή... :)

Δημοσ.

Έστειλα Mail και μολις πάρω απάντηση θα ποστάρω πληροφορίες μηπως και χρειαστεί κάποιος άλλος. B)

Δημοσ.

εφοσον λεει wan port τοτε δεν ειναι για adsl.Κατι λαθος μυριζομαι στην περιγραφη.β.δεν αξιζει καν τα λεφτα.αυτο ειναι αντι για ρουτερ να τα κανεις απο το Pc.και δεν βρισκω νοημα να καις ενα pc για αυτο.οσο περιορισμενο χωρο και να εχεις ενα ρουτερ καπου χωραει .αλλιως βαλτο σε αλλο δωματιο και παιξε με wifi.συν οτι δεν αξιζει με την καμια αυτα τα λεφτα

Δημοσ.

Το PC καιει non stop. Τα wifi τα φοβαμαι και πολυ συντομα θα τα καταργήσω. Δεν βλεπω να μου απαντανε απο το eshop οπότε μενω με ο,τι έχω. B)

Δημοσ.

το κινητο δεν το φοβασε?

Βασικά ανοιγεις μεγάλο θεμα και πραγματικά μπορώ να γραψω σειρές και σειρές αλλά ψιλοβαριέμαι. Πως το εννοεις αν το φοβάμαι; για θεμα υγειας εννοεις, ετσι;

Δημοσ.

Βασικά ανοιγεις μεγάλο θεμα και πραγματικά μπορώ να γραψω σειρές και σειρές αλλά ψιλοβαριέμαι. Πως το εννοεις αν το φοβάμαι; για θεμα υγειας εννοεις, ετσι;

πραγματι βλεπω πολλα ατομα να λενε για τα wifi router αλλα συνηθως δεν βλεπω κανεις να μην εχει dect στο σπιτι η να μιλαει με bt η να μην εχει 5 κινητα στο σπιτι.οπως και καλως κακως πολλες φορες εμεις κλεινουμε το wifi αλλα εχεις αλλα 5 δικτυα (γενικα οχι συγκεκριμενα εσυ) τα οποια ειναι απο τους γειτονες και πολλα απο αυτα παιζουν με πολυ καλο σημα σαν να τα ειχες που λεει ο λογος μεσα στο σπιτι σου.δεν το λεω για να τσακωθουμε απλα οτι υπαρχουν χειροτερα πραγματα μεσα στο σπιτι του καθενος απο το wifi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...