Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα  λεμε για τον cpu οχι για τις καρτες

το bench που ποσταρεις εχει διαφορετικες καρτες με τον ιδιο cpu........η κανω λαθος?

Εξακολουθείς να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Αυτό που είδες στο bench που σου παρέθεσα είναι ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ειναι πολύ περισσότερο CPU dependent παρά gpu ΚΑΙ είναι η εξαίρεση . Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να μάθεις κοίτα κάποιες πιο ουσιαστικές δοκιμές και benchmarks

Ενδεικτικά : http://us.hardware.info/reviews/3714/4/radeon-hd-7970-and-geforce-gtx-680-tested-with-10-cpus-battlefield-3

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τοσα bench ποσταρα αμα θελεις σου ποσταρω και αλλα τοσα,και εσυ λες για ΕΞΑΙΡΕΣΗ

Δημοσ.

Και εγώ έγραψα ένα κατεβατό για να καταλάβεις ότι απλά εικονίτσες από το net δεν λένε την αλήθεια και ότι υπάρχουν άλλες τόσες που τις αναιρούν.

Fanboy δεν είμαι. Και CPU 6100,760 ,2500k έχω και gpu 5870,7870,gtx690

Εσύ μήπως είσαι; ( αυτό πάει και σε παλιότερα post σου)

Δημοσ.

νομιζω και εγω σου εξηγησα για δυνατους πυρινες

ο 8150 εχει ο ""8" πυρινες"" αλλα ψoφιους, μπορει στα multi να πηγενει καλα, αλλα στα games που ζητενε δυντους, εκει υστερει

Δημοσ.

Παραθετω εδω καποια benches:

Ultimate_1920.png

Οι AMD ειναι εμφανες οτι δε πιανουν μια.Οι nVidia ειναι μπροστα οπως παντα.Να,δειτε ποσο ξεσκιζει η 680...ΤΗΝ 7870?

Και η 670 διαλυει σε επιδοσεις την...7850?

Ενω η κορυφαια μονοπυρινη Titan με το ζορι πιανει την 7970ghz.

Οκ...

Ας δουμε τι γινεται και στους επεξεργαστες.

Προβλεπω οι ΑΜD να εχουν γυρω στα 50fps και οι Intel γυρω στα 80.Για να δουμε...

CPU_03.png\

Μα...Πως εγινε αυτο?Οι κορυφαιοι Ιntel να ειναι στα ιδια με τους ποταπους AMD?Γιατι η Intel δεν εχει +30 fps οπως συνηθως στα υπερσυγχρονα παιχνιδια οπως το Skyrim και το Farcry 2?Γιατι?

Κατι περιεργο γινεται...

Δημοσ.

Το παραπάνω είναι ακόμη μια απόδειξη ότι οι τυχαίες εικονίτσες δεν λένε συνήθως την αλήθεια.

Εδώ λέει άλλα

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_650_ti_boost_so_review,9.html

Test : Κανείς δεν γράφει ψέματα. Από που προκείπτουν τα διαφορετικά αποτελέσματα;

Τα γραπτά θα βαθμολογηθούν μετά το αρνί :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...