TEOKOS Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 μα λεμε για τον cpu οχι για τις καρτες το bench που ποσταρεις εχει διαφορετικες καρτες με τον ιδιο cpu........η κανω λαθος? Εξακολουθείς να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Αυτό που είδες στο bench που σου παρέθεσα είναι ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ειναι πολύ περισσότερο CPU dependent παρά gpu ΚΑΙ είναι η εξαίρεση . Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να μάθεις κοίτα κάποιες πιο ουσιαστικές δοκιμές και benchmarks Ενδεικτικά : http://us.hardware.info/reviews/3714/4/radeon-hd-7970-and-geforce-gtx-680-tested-with-10-cpus-battlefield-3
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Οτι θελεις διαβαζεις φιλε μου τοσο στα post του topic, οσο και στα benches.
saiz Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 τοσα bench ποσταρα αμα θελεις σου ποσταρω και αλλα τοσα,και εσυ λες για ΕΞΑΙΡΕΣΗ
TEOKOS Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Και εγώ έγραψα ένα κατεβατό για να καταλάβεις ότι απλά εικονίτσες από το net δεν λένε την αλήθεια και ότι υπάρχουν άλλες τόσες που τις αναιρούν. Fanboy δεν είμαι. Και CPU 6100,760 ,2500k έχω και gpu 5870,7870,gtx690 Εσύ μήπως είσαι; ( αυτό πάει και σε παλιότερα post σου)
saiz Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 νομιζω και εγω σου εξηγησα για δυνατους πυρινες ο 8150 εχει ο ""8" πυρινες"" αλλα ψoφιους, μπορει στα multi να πηγενει καλα, αλλα στα games που ζητενε δυντους, εκει υστερει
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ακριβώς αυτό, 8 ψοφίμια που καταναλώνουν τα κέρατά τους.
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ετσι φαινεται... Γι' αυτο κοιτα να την συνηθισεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Εγώ τι να συνηθίσω, εγώ την ξέρω από καιρό, γι' αυτό και τσίμπησα Intel
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Quad Core, ουτε καν i7. Τραγικος... Για τις γνωσεις που εχεις και την ηλικια, καλα τα πας ειναι η αληθεια.
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Ignore List enabled... Επρεπε να το ειχα κανει πιο νωρις.
f1vettel Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Παραθετω εδω καποια benches: Οι AMD ειναι εμφανες οτι δε πιανουν μια.Οι nVidia ειναι μπροστα οπως παντα.Να,δειτε ποσο ξεσκιζει η 680...ΤΗΝ 7870? Και η 670 διαλυει σε επιδοσεις την...7850? Ενω η κορυφαια μονοπυρινη Titan με το ζορι πιανει την 7970ghz. Οκ... Ας δουμε τι γινεται και στους επεξεργαστες. Προβλεπω οι ΑΜD να εχουν γυρω στα 50fps και οι Intel γυρω στα 80.Για να δουμε... \ Μα...Πως εγινε αυτο?Οι κορυφαιοι Ιntel να ειναι στα ιδια με τους ποταπους AMD?Γιατι η Intel δεν εχει +30 fps οπως συνηθως στα υπερσυγχρονα παιχνιδια οπως το Skyrim και το Farcry 2?Γιατι? Κατι περιεργο γινεται...
TEOKOS Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Το παραπάνω είναι ακόμη μια απόδειξη ότι οι τυχαίες εικονίτσες δεν λένε συνήθως την αλήθεια. Εδώ λέει άλλα http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_650_ti_boost_so_review,9.html Test : Κανείς δεν γράφει ψέματα. Από που προκείπτουν τα διαφορετικά αποτελέσματα; Τα γραπτά θα βαθμολογηθούν μετά το αρνί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα