Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Psycho_Warhead" data-cid="52326077" data-time="1367081195"><cite class="ipb" contenteditable="false">Psycho_Warhead, on 27 Apr 2013 - 7:46 PM, said:</cite><p>Ναι, οι οδηγοί σε mGPU είναι πιο καλοί στην πράσινη.</p></blockquote>Ε, καλά το SLI φαίνεται να κάνει το τέλειο Scaling, γι' αυτό το δοκιμάζω. Επίσης μία GTX 650 Ti Boost είναι καλύτερη από μία 5870. Με την 5870 έκανα μικρές υποχωρήσεις και αυτές στα τελευταία Games, όπως Crysis 3 και Tomb Raider. Πάντα με χαμηλά φίλτρα σε 1080p. Οπότε και σε κάποιο Game να μην υπάρχει άριστη συμβατότητα και με μία θα είμαι καλά.
Millennium Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Καλοδούλευτες οι κάρτες αν και εγώ θα προτιμούσα μια μεγάλη single και σε αυτά τα χρήματα 7950. Οι 7950-670 έχουν παρόμοια κατανάλωση.Ανάλογα και την υλοποίηση η 7950 τις περισσότερες φορές έχει καλύτερη.Το TDP δεν είναι κατανάλωση. 1
phanispal Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Καλά ο φάνης έτσι κι'αλλιώς κλαίγεται,το χει στο αίμα του. Μια φορά για τα λ7 δεν κλαίγομαι όπως κάνεις εσύ.
Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Νομίζω ότι ο επίλογος του Reviewer είναι πάνω κάτω σε αυτά που είπαμε όλοι περί SLI. Απλά ο καθένας από εμάς δίνει άλλη βαρύτητα στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Είναι φοβερό το Scaling που κάνουν οι κάρτες πάντως. SLI and crossfire testing is always surprising to me, its always interesting to see what you can get when you pair up a couple lower end cards. In this case we ended up with performance up and over the GTX 680 with two GTX 650 Ti Boosts. The lowest price I could find on a GTX 680 currently is $439.99 and the lowest price on a GTX 650 Ti Boost as of this writing is $169.99. That puts the SLI at 339.98 a whopping $100 less than what it would cost you to get a GTX 680. Of course going with SLI now means you won’t have room to upgrade later, but if you can’t afford a GTX 680 right now you could get a GTX 650 Ti Boost now and pick up a second one when you have the money to get performance over the GTX 680. There are a couple things to consider with going with this setup over a more powerful video card. First, if you like to play games when they first launch you aren’t going to see the best performance until SLI drivers are tuned and in some cases there might not be SLI at all for a few weeks. Going with two cards means you will need a larger PC, those of you who are interested in small form factor builds should still be looking at a single card. As someone who has run almost every variation of crossfire and SLI day to day you will also most likely run into small quirks here and there with the drivers and micro stuttering as well. Personally I would still be considering a pair of GTX 650 Ti Boosts for a build. Not only are you going to get a better price, but you are also going to get a performance increase over the GTX 680 or HD 7970 that will make it worth your while. http://lanoc.org/review/video-cards/6387-gtx-650-ti-boost-sli?start=5
qsis Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 κοιταξε εφοσον συνειδητα πηγες πλεον σε λυση 2 καρτων , προφανως και ξερεις τι επιλεγεις τα υπερ και τα κατα ειναι γνωστα και η ιστορια μας εχει δειξει τι ισχυει οποτε ξερεις και τι να περιμενεις καλοριζικες οι καρτες σου και σου ευχομαι να τις ευχαριστηθεις
Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Επειδή είπες για ιστορία. Πολλές φορές αναφέρεται πως καλύτερα να βάλεις μία High End κάρτα και στην πορεία βάζεις άλλη μία. Αυτό είναι κάτι που δεν γίνεται ποτέ. Η κάρτα έχει παλιώσει έχουν βγει νέες με καλύτερες επιδόσεις και κατανάλωση, δεν βρίσκεις ίδιο μοντέλο, οπότε την πουλάς και παίρνεις την επόμενη. Το αναφέρω ως έναν από τους "μύθους" των Forums που αναπαράγονται κάθε τόσο.
qsis Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 δε διαφωνω μαζι σου , αυτο ειναι αναλογο του overclocking στη cpu που θα γινει "οταν χρειαστει κανεις τις επιδοσεις" και τελικα δε γινεται ποτε , ουτε εχει και νοημα να γινει γιατι οταν παλιωσει ο επεξεργαστης σου δε σε σωζει το 10-20-30% του o/c αν φτασεις να μη σε καλυπτει το μονο που σωζει ειναι η αντικατασταση καποια πραγματα πρεπει να γινονται απο την αρχη , εδω συμφωνουμε την ιστορια προσωπικα την ανεφερα στα γνωστα θεματα driver που εχει κανεις να αντιμετωπισει με τις δυο καρτς (εδω μπορει να εχεις και με μια αλλωστε, απλα ξερεις οτι θα λυθουν πιο αμεσα ) , αλλα και θεματα με καποια παιχνιδια γενικα που δε λυνονται ποτε εγω προσωπικα βρεξει χιονισει ειμαι υπερ της μιας καρτας, μια εχω και οταν θελω αναβαθμιση παλι μια θα εχω απο sli δεν εχω και ιδιαιτερες εμπειριες , αλλα απο cf (οκ θα μου πεις οτι υστερει η amd σε αυτο , αλλα δεν ειναι παντα μονο δικο της το φταιξιμο, αλλα και των δημιουργων των παιχνιδιων) που εχω δει αρκετα πραγματα εχεις προβληματα, προβληματα, προβληματα.... για αυτο και παντα θα προσπαθω να παρω τη καλυτερη μονη καρτα που μπορω και θεωρω οτι αξιζει καταλαβαινω οτι ακουγεται ιδιαιτερα δελεαστικο με τοσα λιγα λεφτα να ξεπερνας μια 680 , ομως υπαρχει η παγιδα οτι αυτες οι επιδοσεις ειναι με προυποθεσεις και αστερισκους μου φαινεται πιο ασφαλη η επιλογη να εχω κατι που ειναι 10-15% πισω απο τους κορυφαιους (και μπορει και λιγοτερο, ή και περισσοτερο αναλογα τη περιπτωση ), αλλα να το εχω 9/10 φορες και οχι να ειμαι μπροστα τις 5/10 και μαλιστα αυτο το θεωρω πιο επιφοβη "πατεντα" απο το να παρεις μια καρτα και να τη κλοκαρεις, γιατι πατεντα ειναι το sli και το cf, απλα ειναι πατεντα που κανουν αλλοι για σενα και αισθανεσαι οτι η δικη σου ευθυνη ειναι πλεον μικροτερη οπως και να χει ομως δεν παυει να ειναι μια αναβαθμιση η επιλογη σου και απο τη στιγμη που ικανοποιει εσενα , εμας μας περισσευει απλα διαλεξες εναν λιγοτερο mainstream δρομο , γιατι ακομα και αυτοι που εχουν 2 καρτες συνηθως το κανουν με δυνατοτερα μοντελα (πραγμα υπερβολικο imho, οπως και το να εχεις 2 καρτες αλλωστε αν το καλοσκεφτεις ) και ισως ειναι περισσοτερο καλυμενoι σε περιπτωση που γινει η στραβη και μεινουν με μια καρτα 1
Millennium Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Πάντως έχουνε βελτιωθεί τα πράγματα κάπως με τους οδηγούς σε SLI/CF αλλά και πάλι μια μονή έχει το πλεονέκτημα.
Heatspreader Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Λοιπον οι καρτες ηρθαν χθες και σεταριστηκαν. Οι επιδοσεις ειναι οσο μια GTX 680, μπορει και παραπανω. CRYSIS 3 ολα τερμα με FSAA και 8x Anisostropic 60αρια με VSync. TOMB RAIDER ολα τερμα και παλι σκοτωνει.... Ειδικα in game ειναι το κατι αλλο... Δεν υπαρχει το παραμικρο microstuttering, ισα ισα που ειναι καλυτερα παιχνιδια που χτυπαγαν 60αριά. Στο Vantage γυρω στα 30k. Εχω τρεχει ολα τα test, θα ποσταρω αναλυτικα απο Δευτερα. Αποστευτες επιδοσεις παιδια, πραγματικη ταπεινωση για την GTX 680 και τους Intel. Δεν τις πιστευω τις επιδοσεις! Πραγματικα πολυ ευχαριστημενος. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! 4
TEOKOS Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Καλορίζικες και να τις λιώσεις στο παιχνίδι. Πραγματικά στα καινούργια παιχνίδια δεν υπάρχει ορατό micro stuttering . Στο μόνο που έχω δει και δεν ειναι παιχνίδι ειναι το unigine valey. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Η Intel που κολλάει ρε Heatspreader ? Χαχαχαχαχα Μέχρι και ο Q9550@4Ghz σε φτάνει, ίσως και να σε περνάει σε μερικά παιχνίδια. Για την 680 ούτε λόγος βέβαια..
qsis Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 πλακα πλακα ο heatspreader πρεπει να εχει μοναδικο στο κοσμο pc επεξεργαστη amd, οχι με amd καρτα οπως κανει το 99% των χρηστων amd cpu αλλα nvidia και οχι μονο μια , αλλα 2 αντικομφορμιστης οσο δε παει !
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Και ποιον CPU κιόλας.. Αυτόν που σε μερικά χάνει και από την καραπατάτα Phenom X6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα