Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Όχι SLI/CF/mGPU, εφόσον θες να λέγεσαι Gamer που δεν τον νοιάζει το O/C και απλά θέλει να παίζει, θα πας στην 7950.
Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Γιατί να μην έχω SLI 650Ti Boost με Cuda και PhysX και επιδόσεις GTX 670-680 με 350€ αξιοποιώντας και τη μητρική μου και πιο όμορφο εσωτερικό κουτιού;
qsis Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Παράγοντας για εμένα είναι και η εμφάνιση. Από τη στιγμή που δεν θα βάλω νερό στις κάρτες, θα ήθελα να φαίνονται δύο κάρτες στη μητρική. αυτος ισως ειναι ο μονος λογικος παραγοντας και σεβαστος (αν και μπορει να φαινεται περιττος) , αλλα απο αποψη επιδοσεων μου φαινεται αρκετα ακυρο να επιλεξεις διπλη λυση που με το ζορι φτανει και ξεπερναει μια μονη καρτα , ενω μπορεις να εχεις αυτες τις επιδοσεις απο μια μονο καρτα και αυτο που κανει ακομα πιο παραξενη την επιλογη σου ειναι οτι ξερεις τα πιθανα προβληματα που μπορει να εχεις με δυο καρτες , τα οποια μπορεις να τα αποφυγεις ωραια και απλα
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Γιατί να περιμένεις νέους οδηγούς κάθε 3 και λίγο για να παίξεις ένα νέο παιχνίδι ; Ποιο PhysΧ, PhysX με σωστές επιδόσεις δεν θα έχεις ακόμα και αν βάλεις 2*GTX680 Καθαρό Marketing είναι, αν μου έλεγες για το 3D θα σου έλεγα πάσο. 1
Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 αυτος ισως ειναι ο μονος λογικος παραγοντας και σεβαστος (αν και μπορει να φαινεται περιττος) , αλλα απο αποψη επιδοσεων μου φαινεται αρκετα ακυρο να επιλεξεις διπλη λυση που με το ζορι φτανει και ξεπερναει μια μονη καρτα , ενω μπορεις να εχεις αυτες τις επιδοσεις απο μια μονο καρτα και αυτο που κανει ακομα πιο παραξενη την επιλογη σου ειναι οτι ξερεις τα πιθανα προβληματα που μπορει να εχεις με δυο καρτες , τα οποια μπορεις να τα αποφυγεις ωραια και απλα Είδες πως κάνουν Scaling δύο 650 Ti Boost; Γιατί να περιμένεις νέους οδηγούς κάθε 3 και λίγο για να παίξεις ένα νέο παιχνίδι ; Ποιο PhysΧ, PhysX με σωστές επιδόσεις δεν θα έχεις ακόμα και αν βάλεις 2*GTX680 Καθαρό Marketing είναι, αν μου έλεγες για το 3D θα σου έλεγα πάσο. Είναι μειονέκτημα το να περιμένεις, πράγματι. Από την άλλη δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. CUDA?
qsis Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Ποιο PhysΧ, PhysX με σωστές επιδόσεις δεν θα έχεις ακόμα και αν βάλεις 2*GTX680 Καθαρό Marketing είναι, αν μου έλεγες για το 3D θα σου έλεγα πάσο. ακριβως , εκτος αν μιλαμε για κανα παλιο παιχνιδι στυλ mafia που μετα απο τοσα χρονια μπορεις πλεον να μιλας για physx marketing οσο δε παει..
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 SLI/CF δεν κάνεις ποτέ με μεσαίες κάρτες, εκτός και αν παίζεις σε 2560*1600 και ρίξεις 2*680/2*7950 κλπ κλπ Αν θες παραπάνω επιδόσεις, παίρνεις τη δυνατότερη SingleGPU. Το Cuda επίσης τι το θες..
qsis Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Είδες πως κάνουν Scaling δύο 650 Ti Boost; ναι ειδα κανουν πολυ καλο , αλλα ξερεις οτι θα ειναι υπο προυποθεσεις και αναμονη απο μερους σου αρκετες φορες με το ζορι παντως ξεπερνουν μια 7970 GHz edition επιδοσεις της οποιας μπορεις να εχεις απο μια 7950 και οσο κακοι και να ειναι οι drivers της amd , αν μιλαμε για μονη amd vs sli nvidia τα πραγματα στις περισσοτερες περιπτωσεις θα ειναι καλυτερα για τη μονη καρτα
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Εμένα η άποψή μου είναι.. Single GPU -> Plug And Play CF/SLI/mGPU -> Plug And Pray(Εδώ εάν παίζεις σε 1440/1600P είναι κάτι που δεν γλιτώνεις δυστυχώς εκτός και είσαι διατεθειμένος να σκάσεις μια 1000άρα για Τιτάνα) Στα λεφτά που αναφέρεις οι κάρτες που αξίζουν είναι 7950 και GTX670 FTW από Amazon.
Havik Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Σέβομαι την κάθε άποψη, αλλά θα παρακαλούσα να μιλάμε για Stock καταστάσεις, καθώς το Overclock σε κάρτα γραφικών είναι κάτι που αποφεύγω μιας και θέλω Full Stable System. Γιατί να μην έχω SLI 650Ti Boost με Cuda και PhysX και επιδόσεις GTX 670-680 με 350€ αξιοποιώντας και τη μητρική μου και πιο όμορφο εσωτερικό κουτιού; Full stable (Εννοώντας ότι δεν θα έχεις προβλήματα με games) και SLI/CF δεν πάνε μαζί, καλύτερα OC. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Επίσης Full Stable System και [email protected] δεν πάνε μαζί 1
Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 SLI/CF δεν κάνεις ποτέ με μεσαίες κάρτες, εκτός και αν παίζεις σε 2560*1600 και ρίξεις 2*680/2*7950 κλπ κλπ Αν θες παραπάνω επιδόσεις, παίρνεις τη δυνατότερη SingleGPU. Το Cuda επίσης τι το θες.. Θα προτιμούσα να μιλάγαμε με στοιχεία και όχι με θεωρίες, ώστε και κάποιος άλλον να δει το Thread και να μπορέσει να βγάλει άκρη. Αυτό που λες είναι μία φορουμίστικη άποψη. Εγώ σου δείχνω μετρήσεις όπου με 650 SLI έχεις καλύτερες επιδόσεις ακόμα και από GTX 680. Πιστεύεις ότι είναι λάθος οι μετρήσεις; Εμένα η άποψή μου είναι.. Single GPU -> Plug And Play CF/SLI/mGPU -> Plug And Pray(Εδώ εάν παίζεις σε 1440/1600P είναι κάτι που δεν γλιτώνεις δυστυχώς εκτός και είσαι διατεθειμένος να σκάσεις μια 1000άρα για Τιτάνα) Στα λεφτά που αναφέρεις οι κάρτες που αξίζουν είναι 7950 και GTX670 FTW από Amazon. Οπωσδήποτε το Single είναι καλύτερο. Αυτό δεν το κουβεντιάζουμε. Παίζεις σχεδόν όλα τα παιχνίδια χωρίς σκοτούρες με το που κυκλοφορήσουν. Το απλό πάντα είναι καλύτερο. Όσο κάνεις πολύπλοκο ένα σύστημα τόσο το χειρότερο. Από την άλλη όμως οι επιδόσεις που σου προσφέρουν οι 650 σε SLI, φαίνται πολύ καλό Deal. Επίσης Full Stable System και [email protected] δεν πάνε μαζί Δεν έχω κάνει ιδιαίτερο OC. Στα 4,6GHZ είμαι απόλυτα Stable. Φέρε τον Intel να δούμε πως τα πάει σε Multi Thread.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Τι να τα κάνω τα καθαρά νούμερα όταν το SLI/CF/mGPU έχει Micro-Stuttering, προβλήματα με οδηγούς κλπ ; Μπες στο Guru3D να δεις πως βρίζουν όλοι και από τις 2 πλευρές, βγαίνει ένας οδηγός, φτιάχνει τα προβλήματα σε ένα παιχνίδι, αλλά χαλάει ένα άλλο όπως το BF3 και βρίζουν όλοι. Το θέμα είναι ότι σαν Gamer που δεν μετράς FPS κλπ, θες να βάζεις το παιχνίδι και να τρέχει όπως πρέπει με την μία. Με το SLI/CF το ξεχνάς αυτό. Θες να στον φέρω στο Skyrim να σου πιει το αίμα ? 2
Prospector8 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Αφου θελεις να μιλησουμε με στοιχεια και αποδειξεις,το βραδυ θα ανεβασω καποια bench και θα τα συγκρινεις με αυτα απο το techpowerup,ακριβως οπως κανουν αυτοι τα bench και με τις ιδιες ρυθμισεις,να δουμε και να συγκρινουμε 1
Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 @Psycho_Warhead Μπορεί να έχεις δίκιο με το micro stuttering. Ποιον; Τον i5 Quad Core; Να το κανονίσουμε, αλλά θα πρέπει να στήσω ένα PC με Q9550...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα