Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Η Gigabyte υλοποιήσεις φοράνε πολύ καλά συστήματα ψύξης είναι η αλήθεια. Απλά σκέφτομαι όπως βλέπω την κατάσταση να μην την βάλω στο νερό μιας και θα πρέπει να ψάξω πολύ αν μπορεί να μπει. Συνήθως τα Wateblocks είναι για Reference εκδόσεις, αλλά μπορεί να ταιριάζουν και σε άλλες. Αν πάρω Reference και δεν βάλω τελικά νερό, θα φάω τη φασαρία, αν πάρω Gigabyte θα γλιτώσω θερμοκρασίες και φασαρία και ίσως αποφύγω το νερό και τα 110 ευρώ που θέλει. Είναι και θέμα εμφάνισης βεβαίως.
qsis Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Από θόρυβο πως πάει και θερμοκρασίες; 64 πυρηνας (idle 31-33) , 75-80 τα vrm (σε πληρη φορτο μιλαμε παντα ) και στη gigabyte συγκεκριμενα τα φουρφουρια πανε εως 49-52% (νομιζω οτι αυτο αντιστοιχει σε 2500 rpm , αυτο θα το ξανακοιταξω ) και ειναι αρκετα ησυχα θα ελεγα προσωπικα ειναι η πιο ησυχη καρτα που ειχα ποτε , σιγουρα η πιο κρυα ( με μονη εξαιρεση στο θεμα του θορυβου μια που ειχα παλια και ειχε passive cooling , οποτε ειναι εκτος συγκρισης )
Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 To Boost το έχουν όλες σαν επιλογή;
qsis Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 To Boost το έχουν όλες σαν επιλογή; κοιτα το τι καρτα θα σου ερθει (ειτε παρεις gigabyte , ειτε παρεις sapphire) ειναι λιγο "λαχειο" στο λεω για να μη κλαιγεσαι οπως ο phanispal στις gigabyte που ξερω, παιζει το εξης ειτε θα σου ερθει καρτα στα 900 οπου πειραζεις ρευματα και τα παντα , ειτε θα σου ερθει καρτα στα 1000 (τα 900 και 1000 σε πληρη φορτο παντα ) που εχει κλειδωμενη τη ταση στο 1.25 V που θεωρειται το μεγιστο "ασφαλες" οριο τασης για αυτες τις καρτες οποτε αν σου ερθει 1000αρα την αφηνεις ως εχει ή δοκιμαζεις αν θες να ανεβασεις να δεις ποσο μπορεις να πας και το bonus ειναι οτι δεν ασχολεισαι με ρευματα, γιατι ο,τι και να πας να πειραξεις πολυ απλα δε μπορει να πειραχτει αν σου ερθει 900αρα την αφηνεις ως εχει ή εναλλακτικα παιζεις μαζι της με συχνοτητες και ταση ομως ο,τι και αν σου ερθει μπορεις να πας στο site της gigabyte να κατεβασεις το καταλληλο bios που θες και ολα αυτα αλλαζουν , δεν σημαινει δηλαδη οτι μια καρτα με κλειδωμενη ταση θα εχει ντε και καλα κλειδωμενη ταση , αυτο ειναι θεμα bios και μαλιστα εχουν βγει καποια bios για οσους δε θελουν να ασχολουνται που σε φορτο πανε στα 900 και αν χρειαστει πανε στα 1000 αυτα δεν αρεσουν σε αυτους που θελουν να κλοκαρουν γιατι μπερδευεται το πραγμα, ειναι ομως οτι πρεπει για αυτους που δε θελουν να ασχολουνται οποτε δε μπορουμε να σου πουμε κατι στανταρ για τις συγκεκριμενες καρτες γιατι δεν υπαρχει , αναλογα και το μαγαζι που θα τη παρεις , εγω τη πηρα απο msystems και μου ηρθε με πυρηνα στα 1000(ενω λενε 900 στο site τους), δεν ασχοληθηκα με ρευματα κτλ ουτε αλλαξα bios για να μπορω να πειραζω τα παντα και απλα ανεβασα λιγο συχνοτητα και μνημες (απο catalyst , ουτε καν msi afterburner κτλ.. ) χωρις να πειραξω ρευματα κερδιζοντας αλλο ενα 9.5-10% σε σχεση με αυτο που ηδη μου ειχε δωσει το εργοστασιο ΥΓ κι εδω υπαρχει διακοπτης για dual bios, οποτε μη φοβασαι οτι φλασαροντας bios θα κανεις τουβλο τη καρτα, δε γινεται..
Millennium Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Καλά ο φάνης έτσι κι'αλλιώς κλαίγεται,το χει στο αίμα του.
evkar Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 sli σε 650ti Boost θα σου βγει κοντά στα 350 , ίσως και λίγο παραπάνω . Από απλή κάρτα συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά για 7950 .
kanesaxo Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 +1 κι απο μένα στην 7950. Πολύ τίμια καρτούλα για τα χρήματα της. Και φυσικά (τουλάχιστο για τα περισσότερα κομμάτια) κλοκάρει τόσο, ώστε να νομίζεις πως αγόρασες 7970. Μάλλον η AMD προσπαθεί να κάνει οτι και η Nvidia με την 8800GT. Αυτή που πουλούσε σα ζεστό ψωμί... Τώρα, τι υλοποίηση θα πάρεις θέλει ψάξιμο. Εγώ αγόρασα αυτή της υπογραφής μου επειδή την είχα πετύχει σε συμπαθητική τιμή. 1
BigBOSS Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Λοιπόν τα πράματα είναι απλά GTX 670 είναι ξεκάθαρα γρηγορότερη και από την GTX 660ti και από την HD 7950. Ανταγωνίζεται την HD 7970 με την GTX 680 να ανταγωνίζεται την HD 7970 Ghz edition. Aπλώς η GTX 670 κάνει πάνω απο 300 ευρώ, βρίσκεις πλέον και με 340. Οι GTX 660ti, HD 7950 270-300 ευρώ. Εγώ σχεδιάζα να πάρω GTX 670 αλλώ τώρα μέσα στον Μάιο-καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει η σειρά GTX 7XX οπότε πάω για GTX 770. Επίσης με την κυκλοφορία της σειράς GTX 7XX λογικά θα πέσουν και άλλοι οι τιμές των GPU της σειράς GTX 6XX. Report: Nvidia 700-Series to Release in May; More Specshttp://www.tomshardware.com/news/Nvidia-GeForce-GTX-700-Kepler,22204.html
aetos1988 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Πάρε την 7950 μην το σκέφτεσαι πολύ , απλά πράγματα
Prospector8 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μα καλα γιατι κανεις δεν του λεει οτι κοιταει παλια reviews,πριν βγουν οι καλοι drivers (12.11+) οπου εδωσαν τρελο boost στην σειρα 7000??? Αν θες legit reviews δες απο νοεμβριο και μετα. Και ναι μια 7950boost ειναι πιο δυνατη απο μια 660ti. Καλη επιλογη 2x650ti boost,αλλανα ξερεις μερικες φορες θα πρεπει να περιμενεις για να βγουν οι σωστοι drivers για να παιξεις ενα παιχνιδι σωστα,και οποια προβληματα microstuttering μπορει να σου τυχει. Κατι τελευταιο, οτι τουλαχιστον η δικια μου 7950boost απο αυτα τα reviews που δοκιμασα μερικα games,http://www.tweaktown.com/articles/5377/nvidia-geforce-gtx-650-ti-boost-video-cards-in-sli/index.html http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_650_Ti_Boost_SLI/ , ξεπερασε σε επιδοσεις τις 650ti (με ελαχιστο οc παραπανω.. Παντως εγω θα σου προτεινα πρωτα για μια 7950 και μετα για 7850 cf,διοτι συνηθως υπαρχει μεγαλυτερο scale μεταξυ των καρτων,+τα παιχνιδια που θα παρεις και δωρο
ikaruga24 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Ακόμα ένα παράδειγμα. http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_hd_7950_with_boost_review,6.html Δες ημερομηνια του review. Σχεδον 1 χρονο πριν. Δεν ισχυει σημερα αυτο. Η 7950 ειναι σιγουρα πανω απο την 660ti. Αντιστοιχη της 660ti ειναι η 7870xt.
GP7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 To sli 650ti boost είναι όντως δυνατό, αλλά το να πας εξ'αρχής σε sli/cf δεν μου φαίνεται καλή επιλογή.. Κατά τη γνώμη μου κοιτάς την πιο δυνατή single κάρτα που μπορείς και αν σε 2 χρόνια βλέπεις ότι "ξεμένεις" από δύναμη, βάζεις και μία δεύτερη για να δώσεις μια παράταση πριν την αγορά νέας κάρτας.. Τουλάχιστον αυτή είναι ίσως η πιο future-proof οπτική που έχω διαμορφώσει προσωπικά και απλά τη μοιράζομαι. Εξάλλου απ'ότι είναι φανερό, υπάρχει ομοφωνία πως η 7950 είναι η καλύτερη επιλογή.. Κανένας μας δεν έχει μετανοιώσει για την αγορά του και είμαι σίγουρος πως αν την προτιμήσεις, δε θα είσαι η εξαίρεση.. 2
BigBOSS Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 επίσης κανείς δεν είπε πως η GTX 670 καταναλώνει max 170 watt ενώ η HD 7970 250 watt ενώ και η GTX 680 καταναλώνει max 195 watt δηλαδή λιγοτερα απο τα 200 watt της HD 7950, οριακά μεν αλλα η GTX 680 είναι τουλάχιστον μια κλάση άνω από την HD 7950, και λόγω ταχυτητας αλλά και λόγω cuda, physx, txaa που η ΑΠ-Αti /AMD ουτε για πλάκα τα προσφέρει. ikaruga24, on 27 Apr 2013 - 1:00 PM, said:Δες ημερομηνια του review. Σχεδον 1 χρονο πριν. Δεν ισχυει σημερα αυτο. Η 7950 ειναι σιγουρα πανω απο την 660ti. Αντιστοιχη της 660ti ειναι η 7870xt. για δώσε κάνα review να δούμε ΠΟΣΟ πάνω είναι η HD 7950 σε σχέση με την GTX 660ti με βάση τους πιο πρόσφατους drivers, δηλαδή τι; βγάζει καμια 20 fps παραπάνω στο max, min και μέσο frame rate σε σχέση με την GTX 660ti και σε ΟΛΑ τα games ; αμφιβάλω. Επιπλέον αν εσυ εισαι ικανοποιημένος με το γεγονός πως αργούνε ένα χρονο να βγάλουνε drivers για να στρώσει η GPU σου τοτε οκ ο καθένας έχει αλλες απαιτήσεις, το σέβομαι. Απλώς επιβεβαιώνεις οτι οι drivers της amd/ati ειναι ΓΤΠΚ. lol τι εγινε μου έπεσε η συνδεση ενω έκανα επεξεργασια και μετά bug-αρε το κείμενο
qsis Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Λοιπόν τα πράματα είναι απλά GTX 670 είναι ξεκάθαρα γρηγορότερη και από την GTX 660ti και από την HD 7950. Ανταγωνίζεται την HD 7970 με την GTX 680 να ανταγωνίζεται την HD 7970 Ghz edition. η ghz edition που λες οτι ανταγωνιζεται την 680 τι ειναι; μια o/ced 7970 στις 7950 κυκλοφορουν επισης διαφορες o/ced εκδοσεις , αλλα περα απο ολα αυτα ειτε μιλαμε για 7950 ειτε για 7970 μονος σου μπορεις να πας για κατι ακομα καλυτερο (για καθημερινε ρυθμισεις μιλαμε παντα , οχι ακραια πραγματα ) οποτε στη πραξη αυτη που συναγωνιζεται η 7950 ειναι η 670 και ειναι λαθος να κανουμε σα να μη συμβαινει η 660 στα ιδια λεφτα (γιατι τελικα τα λεφτα ειναι ο βασικος παραγοντας αγορας) , πολυ απλα δεν αποτελει καλυτερη προταση, εκτος αν καποιος για δικους του λογους θελει οπωσδηποτε nvidia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα