Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συνεχίζεις  :P

η μαγειρικη ειναι γνωστο χομπι τις ατι :P (βλεπε ghz)

η πλακα ειναι οτι μονοι σας τον αμφισβητησατε :-D

Δημοσ.

αμα καταληξω και εγω σε 7950( επειδη σκεφτομαι αναμεσα σε αυτη και την 7870)  σε παιχνιδια οπως far cry,battle, tomp αλλα και σε διαφορα νεα(βαττλε 4 κ γτα 5) θα εχω μπουκαλη? ο 960τ ειναι στοκ τωρα....

Δημοσ.

Παραθετω εδω καποια benches:

Ultimate_1920.png

Οι AMD ειναι εμφανες οτι δε πιανουν μια.Οι nVidia ειναι μπροστα οπως παντα.Να,δειτε ποσο ξεσκιζει η 680...ΤΗΝ 7870?

Και η 670 διαλυει σε επιδοσεις την...7850?

Ενω η κορυφαια μονοπυρινη Titan με το ζορι πιανει την 7970ghz.

Οκ...

Ας δουμε τι γινεται και στους επεξεργαστες.

Προβλεπω οι ΑΜD να εχουν γυρω στα 50fps και οι Intel γυρω στα 80.Για να δουμε...

CPU_03.png\

Μα...Πως εγινε αυτο?Οι κορυφαιοι Ιntel να ειναι στα ιδια με τους ποταπους AMD?Γιατι η Intel δεν εχει +30 fps οπως συνηθως στα υπερσυγχρονα παιχνιδια οπως το Skyrim και το Farcry 2?Γιατι?

Κατι περιεργο γινεται...

Πρεπει να ειμαι κανα 2 fps κατω απο την 7970 στο bench εχοντας ολα στο max.
Δημοσ.

Πρεπει να ειμαι κανα 2 fps κατω απο την 7970 στο bench εχοντας ολα στο max.

εγω με τις ρυθμισεις του bench βγαζω πανω απο 60fps, και χωρις ΑΑ ειμαι πανω απο 80fps, ολα στοκ!

εσυ λογικα θα πρεπει να βγαζεις παραπανω  ! :-)

το bench αυτο ειναι fail,λογο driver :-)

Δημοσ.

Αφού είπαμε ότι το συγκεκριμένο Benchmark είναι με παλιούς οδηγούς και χωρίς patches όπου η nV είχε θέμα, τώρα πλέον πρέπει να 'ναι μπροστά.

Δημοσ.

Βλέπω αρκετους πικραμενους που πηραν τον καρβουνιαρη-αργο amd 8150 αντι για τον πιο γρηγορο στις περισσοτερες των περιπτωσεων intel 3570

(παρομοιου ουσιαστικα κοστους, ειδικα αν αναλογιστει καποιος την χαμηλοτερη καταναλωση -αρα γλυτωνεις ενα 5-10€ το χρονο στη δεη- , το μικροτερο τροφοδοτικο που χρειαζεται κ την ενσωματωμενη καρτα γραφικων)

και προσπαθουν με αλχημειες (συγκρινοντας 2πλες καρτες γραφικων εναντι μονης κλπ) να τον βγαλουν πιο γρηγορο..

Φυσικα αποφευγουν να γινουν συγκρισεις με ιδιες συνθηκες(ιδιες καρτες γραφικων κλπ), γιατι τοτε ο amd 8150 χανει στις περισσοτερες των περιπτωσεων κ καιει κ καρβουνο, κανοντας φυσικα κ παραπανω θορυβο κλπ.

Ο αντιστοιχος του 8150 ηταν ο 2500.

Και ναι,ο 8150 καθως και ολοι οι bulldozer ηταν σκατα.Σκεφτειτε οτι ηταν η μονη γενια σε κατι που ηταν χειροτερη απο τον προκατοχο της.

Δημοσ.

Ο αντιστοιχος του 8150 ηταν ο 2500.

Και ναι,ο 8150 καθως και ολοι οι bulldozer ηταν σκατα.Σκεφτειτε οτι ηταν η μονη γενια σε κατι που ηταν χειροτερη απο τον προκατοχο της.

( την συγκριση 8150 με 3470 την εκανα , επειδη εδω καποιοι τον συγκριναν ακομα κ με 3770)

Ειναι γνωστο οτι ο 8150 ηταν σκατα κ ειναι αποτυχημενη αγορα. Οι πικραμενοι ομως που τον πηραν, προσπαθουν να παρηγορηθουν συγκρινοντας τον με 3770, ή αλλους i7 οταν ακομα κ ενας intel 2500 ειναι πιο γρηγορος στις περισσοτερες των περιπτωσεων χωρις φυσικα να καιει καρβουνο.

Δες εδω τι συγκρισεις κανουν:

(Πραγματικα καποιος που δεν γνωριζει, θα νομιζε απο τα παρακατω οτι ο 8150 "ταπεινωνει" τους intel, ακομα κ τον 3770. Σε τετοιο σημειο φθανουν λογω της πικρας τους για την αγορα του αργου , καρβουνιαρη 8150)

Αποστευτες επιδοσεις παιδια, πραγματικη ταπεινωση για την GTX 680 και τους Intel. :)

Ταπεινωση ειπαμε...

Ποσο εχει ενας intel 3770K και μια GTX 680;

Ηθελα να εχω εναν FX 6300, να ταπεινωνα ακομα περισσοτερο τους ασχετους.

Εγω βλεπω πως με δυο καρτες των 370€ και cpu των 150€, παιζω games οπως μια καρτα 500€ και cpu 300€.

Δημοσ.

Καλες οι καρτουλες αλλα για καποιο λογο που δεν γνωριζω,δεν ξεπερασανε σε GPU SCORE  την 7950 αξιας 260Ε :/ . Σε στοκ μιλαμε παντα ειχα αυτο το αποτελεσμα: 

gpukomple.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...