FrankGambale Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δεν μου ανοίγει το συνημμένο αλλά πρέπει να έχεις κάνει κάποιο λάθος.
nikthegreek Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html μιλάμε για τους i3-3110M και i5-3337U
giorginho Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μόλις με πήραν τηλέφωνο, μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου το στείλουν γιατί τελείωσαν τα κομμάτια από το promo της DELL. Την παραγγελία την είχαν βάλει το Σάββατο. Υπάρχουν και άλλοι που δεν θα το πάρουν; Πανω που ειπα να ενημερωσω οτι εμαθα απο φιλο που παρηγγειλε οτι θα υπαρξουν ακυρα...
FrankGambale Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html μιλάμε για τους i3-3110M και i5-3337U Έχεις δίκιο... Εδώ πάλι τους έχει ανάποδα.... http://www.cpubenchmark.net/laptop.html
kamui Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Άκυρο και σε μένα. Thanks ρε Μάγδα και πάλι αλλά μπλέξαμε με trollάρες. "EEE τα μπλέξαμε με την dell και τα πόσα κομμάτια ήταν η προσφορά" Δηλάδη δεν ξέρουν καν τη συμφωνία κάνουνε με τους dealer τους. Δε πειράζει αυτοί χάσανε και λεφτά και όνομα. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2013 από kamui
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Γιατί είναι ερημιτζήδες. Γι'αυτό! Unprofessionals μέχρι που δε παίρνει πραγματικά. Δεν τους κράζει άδικα ο κόσμος. Και ναί στο flyer λέει για ΣαββατοΚύριακο 27/4 και 28/4, όχι μόνο για Σάββατο! οταν λέμε μακριά απο αυτό το μαγαζί κάθεστε ακόμη και ασχολείστε.. τι να πώ πιά.. Άκυρο και σε μένα. Thanks ρε Μάγδα και πάλι αλλά μπλέξαμε με trollάρε. "EEE τα μπλέξαμε με την dell και τα πόσα κομμάτια ήταν η προσφορά" Δηλάδη δεν ξέρουν καν τη συμφωνία κάνουνε με τους dealer τους. Δε πειράζει αυτοί χάσανε και λεφτά και όνομα. το όνομα το έχουν χάσει απο τότε που τους θυμάμαι ..και πίστεψε με τους θυμάμαι απο τα 20-21 δηλαδή πριν 11 χρονάκια ..
johnbond Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Ριξτε καμία αρνητική κριτική στο Σκρουτζ να μάθει ο κόσμος τι έγινε... 1
magdalhnh Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Άκυρο και σε μένα. Thanks ρε Μάγδα και πάλι αλλά μπλέξαμε με trollάρε. "EEE τα μπλέξαμε με την dell και τα πόσα κομμάτια ήταν η προσφορά" Δηλάδη δεν ξέρουν καν τη συμφωνία κάνουνε με τους dealer τους. Δε πειράζει αυτοί χάσανε και λεφτά και όνομα. Κρίμα βρε kamui και για σένα και για τα υπόλοιπα παιδιά. Είχα ακούσει και διαβάσει και εγώ, τα χειρότερα για το κατάστημα, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο γύφτοι πια. Τους αξίζουν πολλές αρνητικές στο skroutz!!!!
pcfan Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 i5 >>>>>> i3 thats all for me http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3337U-vs-Intel-Core-i3-3110M Σύμφωνα με cpuboss ο i3 είναι καλύτερος για λίγο.
orck Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Με πηραν και εμενα τηλεφωνω για να μου πουν οτι η ηλεκτρονικη παραγγελια που εβαλα το Σαββατο δεν μπορει να παραδωθει, βεβαια δεν με ενδιαφερει καθολου γιατι ειχα χρονο το Σαββατο και πηγα Γλυφαδα και το παραλαβα αυθημερων. Δηλαδη οσοι καναν παραγγελια μεσα στο ΣΚ και θα πηγαιναν να το παραλαβουν Δευτερα δεν το πηραν; Αλλο παλι και αυτο Ξαναλεω οτι οσο κακο η καλο να ειναι ενα καταστημα που πουλαει προιον με σοβαρη υποστηριξη οπως η Dell ειναι αδιαφορο. Στο καταστημα παμε με τα χρηματα η την πιστωτικη για να παρουμε την κουτα. Μετα για οποιοδηποτε προβλημα μιλαμε με την Dell και μονο. Το συγκεκριμενο εχει 2 ετη εγγυηση στον χωρο του πελατη, την επομενη εργασιμη. Εχει κοιταξει κανεις ποσο κοστιζει μια επεκταση εγγυησης;
HERTHAN Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 :shock: Ακυρο σε 2 γνωστους μου που εκαναν παραγγελια μαζι χθες Κυριακη. Τελικα οσα ελεγαν μερικα παιδια για το καταστημα δυστυχως επιβεβαιωθηκαν. Τους ειπα πριν λιγο να παρουν αυτο απο το mm που ειναι στην ιδια τιμη.
kamui Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 :shock: Ακυρο σε 2 γνωστους μου που εκαναν παραγγελια μαζι χθες Κυριακη. Τελικα οσα ελεγαν μερικα παιδια για το καταστημα δυστυχως επιβεβαιωθηκαν. Τους ειπα πριν λιγο να παρουν αυτο απο το mm που ειναι στην ιδια τιμη. Η να περιμένουν μπας και λόγο τον πωλήσεων του cosmodata ακολουθήσει κάποιος.
jtheogr Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μάλλον οι πωλήσεις που έκανε είναι ελαχιστες οπότε δεν βλέπω να ακολουθεί κάποιος άλλος, υπάρχει και του mm για αυτούς που δεν πρόλαβαν
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Με πηραν και εμενα τηλεφωνω για να μου πουν οτι η ηλεκτρονικη παραγγελια που εβαλα το Σαββατο δεν μπορει να παραδωθει, βεβαια δεν με ενδιαφερει καθολου γιατι ειχα χρονο το Σαββατο και πηγα Γλυφαδα και το παραλαβα αυθημερων. Δηλαδη οσοι καναν παραγγελια μεσα στο ΣΚ και θα πηγαιναν να το παραλαβουν Δευτερα δεν το πηραν; Αλλο παλι και αυτο Ξαναλεω οτι οσο κακο η καλο να ειναι ενα καταστημα που πουλαει προιον με σοβαρη υποστηριξη οπως η Dell ειναι αδιαφορο. Στο καταστημα παμε με τα χρηματα η την πιστωτικη για να παρουμε την κουτα. Μετα για οποιοδηποτε προβλημα μιλαμε με την Dell και μονο. Το συγκεκριμενο εχει 2 ετη εγγυηση στον χωρο του πελατη, την επομενη εργασιμη. Εχει κοιταξει κανεις ποσο κοστιζει μια επεκταση εγγυησης; συμφωνώ ως προς την εγγύηση αλλά είμαι της άποψης και νοοτροπίας τα ωραία μου λεφτουδάκια που έβγαλα με κόπο να τα δίνω σε καταστήματα που αξίζουν. Tωρα θα είμαι καπως ακυρος που θα κανω αυτη την ερωτηση μεσα σε ολους τους haters, αλλα μπορει να προτεινει κανεις καμια καλη βαση ψυξης για το συγκεκριμενο laptop? http://www.amazon.co.uk/Cooler-Master-Notepal-U2-Notebook/dp/B002NU5V4A http://www.skroutz.gr/s/440090/CoolerMaster-NotePal-U3.html?keyphrase=coolermaster+u3 θεωρώ απο τις καλύτερες αν οχι η καλύτερη βάση σε αυτό το price range.. εχω την U3 (3ανεμιστήρες..) αθόρυβη και κρατάει το μηχάνημα δροσερό. (η U3 26λίρες τελική απο amazon ως πωλητή αλλά πρέπει να περιμένεις λιγάκι..αξίζει ωστόσο ) Επίσης μπορείς να κοιτάξεις και για αλλα μοντέλα απο coolermaster έχει μεγάλη ποικιλία. 1
kamui Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μάλλον οι πωλήσεις που έκανε είναι ελαχιστες οπότε δεν βλέπω να ακολουθεί κάποιος άλλος, υπάρχει και του mm για αυτούς που δεν πρόλαβαν Μπα τώρα που γλυκάθηκα με το συγκεκριμένο δεν πάω για τίποτα λιγότερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις