Προς το περιεχόμενο

[Laptop] DELL 3521 i5-3337U/4GB/1TB/ 8730M 2GB - @cosmodata 499€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3337U-vs-Intel-Core-i3-3110M

Σύμφωνα με cpuboss ο i3 είναι καλύτερος για λίγο.

ναι αλλα συμφωνα με το notebookcheck.net ο i3 ειναι καλυτερος

Αντί της λέξης "καλύτερος" νομίζω ότι η λέξη "ταχύτερος" ταιριάζει περισσότερο δεδομένου ότι πρόκειται για διαφορετικής φιλοσοφίας επεξεργαστές (U και Μ) και δεν μπορούν να συγκριθούν άμεσα.

• Like 1
  • Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η να περιμένουν μπας και λόγο τον πωλήσεων του cosmodata ακολουθήσει κάποιος.

Μπα το τσιμπησαν ηδη απο mm μην γινει τιποτα και το χασουν κι'αυτο.

Μπα τώρα που γλυκάθηκα με το συγκεκριμένο δεν πάω για τίποτα λιγότερο.

Μα και αυτο απο το mm ειναι απο τα καλυτερα vfm αυτη τη στιγμη.

Χωρις τεραστιες διαφορες με το dell του παροντος θεματος.

Δημοσ.

Εγώ μάγκες να πω την αλήθεια μυριστικα κατάσταση πανικού με τέτοια προσφορά και γιαυτο πλήρωσα με πιστωτική αντί για αντί καταβολές κτλ.

Ο επιχειρηματίας λεφτά απο το παντελόνι δεν βγάζει αν δεν έχει πιστόλι στο κεφάλι και ξέρω ότι αν παίξει θέμα στοκ θα είμαι πάνω απο τις απλήρωτες παραγγελίες. Αντε να δούμε η κατάσταση παραγγελίας ακόμα λέει πληρωμένη και συλλογή προϊόντων.

Δημοσ.

Εγώ μάγκες να πω την αλήθεια μυριστικα κατάσταση πανικού με τέτοια προσφορά και γιαυτο πλήρωσα με πιστωτική αντί για αντί καταβολές κτλ.

Ο επιχειρηματίας λεφτά απο το παντελόνι δεν βγάζει αν δεν έχει πιστόλι στο κεφάλι και ξέρω ότι αν παίξει θέμα στοκ θα είμαι πάνω απο τις απλήρωτες παραγγελίες. Αντε να δούμε η κατάσταση παραγγελίας ακόμα λέει πληρωμένη και συλλογή προϊόντων.

Πάμπολλες φορές πληρώσαμε με πιστωτική και τελικά η απάντηση ήταν πως μετά από 2-3 μέρες θα επιστραφούν τα χρήματα στο λογαριασμό. Όπως και να έχει πάει και αυτό πάμε για άλλα. 

Δημοσ.

Πάμπολλες φορές πληρώσαμε με πιστωτική και τελικά η απάντηση ήταν πως μετά από 2-3 μέρες θα επιστραφούν τα χρήματα στο λογαριασμό. Όπως και να έχει πάει και αυτό πάμε για άλλα. 

Συμφωνω απολυτα.

Δεν θυμαμαι τωρα σε ποιο θεμα ηταν που οι περισσοτεροι ειχαν αγορασει με πιστωτικη(για καποιο λογο που παλι δεν θυμαμαι) και το 80%-90% εφαγε ακυρο.Γενικως ειχε ακυρα ομως εκεινο το θεμα οχι μονο αυτοι με τις πιστωτικες.

Παντως αφου δεν σ'ενημερωσαν ακομη πιστευω πως εχεις πολλες πιθανοτητες να παραλαβεις(για να μην πω σιγουρα).

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν ξέρω πως λειτουργεί ένα εμπορικό κατάστημα σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά αφού έχει ζήτηση, δεν μπορεί να παραγγείλει έξτρα κομμάτια από την Dell και να πει παιδιά θα πάρετε όλοι όσοι παραγγείλατε αλλά από 'βδομάδα, ξερωγώ;

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν ξέρω πως λειτουργεί ένα εμπορικό κατάστημα σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά αφού έχει ζήτηση, δεν μπορεί να παραγγείλει έξτρα κομμάτια από την Dell

7000 views μέσα σε 2 μέρες, σε ειδικό τεχνολογικό site και με πολύ στοχευμένο κοινό, σίγουρα αποτελεί μια άμεση, καλή και φτηνή διαφήμιση (λογικά θα πουλάει το Dell στο κόστος). Το θέμα είναι ότι αν σαν κατάστημα δεν το χειριστείς καλά, όπως στην προκειμένη, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον σου.

• Moderators
Δημοσ.

18 μηνυματα σε 5 ωρες (τα 11 απο τα οποια συνεχομενα τωρα στο τελος) να μιλουν μονο για βαση/βασεις ψυξης.

Μολις εφτιαξα με αυτα νεο θεμα και το εστειλα στους φορητους υπολογιστες. Εκει μπορειτε ελευθερα να συνεχισετε την σχετικη (ασχετη με το θεμα της προσφορας) κουβεντα.

Το οφτοπικ εχει και τα ορια του, το να κανουμε "πειρατεια" σε ενα θεμα και να του αλλαζουμε επι ωρες τιτλο με το σπαμαρισμα δε νομιζω οτι το θελει κανεις. Ειδικα οσοι εχουν παραγγειλει, βλεπουν νεα ποστ και μπαινουν να διαβασουν τι γινεται αλλα βλεπουν επι μακρον και αποκλειστικα μια συζητηση για βασεις/ανεμιστηρες. Σεβαστειτε τους...

• Like 2
Δημοσ.

Έβγαλε και το mediamarkt προσφορά το ιδιό μοντέλο αλλά με κατώτερα χαρακτηριστικά 750 gb hdd αντι για 1tb,AMD Radeon HD 7670M αντι για AMD Radeon HD 8730M.

Αξίζει να το αγοράσω ή να περιμένω μήπως βγάλει τίποτα άλλο σε προσφορά ?

Δημοσ.

το πηρα σημερα...το εχω λιγες ωρες... αρχικα ειμουν θετικος ως προς τα windows 8 ... αλλα ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ !!!
τα σιχαθηκα σε λιγες ωρες... βαλτε του τα windows 7 να το χαρειτε !

Δημοσ.

Επειδη το αναφερουν αρκετοι οτι το συγκεκριμενο λαπτοπ εναι πολυ πλαστικουρα εσενα ποια ειναι η γνωμη σου?

Αν μπορουν ας μας πουνε και οι υπολοιποι που το εχουν.

Δημοσ.

Το 3520 που εχουμε στην δουλεια ειναι το πιο τερμα πλαστικο προιον πληροφορικης που εχω δει ποτε.. Σχεδον σαν ψευτικο. Η αισθηση του πλαστικου στο χερι ειναι ταυτοχρονια φτηνιαρικη και ανετη παραδοξως

Παρολα αυτα το πληκτρολογιο του εχει την καλυτερη αισθηση που εχω δει σε λαπτοπ και οι στρογγυλεμενες γωνιες του μηχανηματος του δινουν καλο σχεδιο. Οσον αφορα το 3521 θα σας πω αυριο που το παραλαμβανω.

Δημοσ.

οταν λέμε μακριά απο αυτό το μαγαζί κάθεστε ακόμη και ασχολείστε.. τι να πώ πιά..

το όνομα το έχουν χάσει απο τότε που τους θυμάμαι ..και πίστεψε με τους θυμάμαι απο τα 20-21 δηλαδή πριν 11 χρονάκια ..

lol ηθελαν και παραδοση εκτος Αθηνων.....αν φανε ενα τοταλ εμπαργκο θα στρωσουν. 

Στην αρχη ακομα και η αρνητικη διαφημιση καλη ειναι, μετα γυρναει μπουμερανκ

Δεν ηξερα οτι ειναι τοσο αναξιοπιστο το καταστημα cosmodata

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...