HellhammeR Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Καλησπέρα σας,στις 24/4 μου έληγε το συμβόλαιο στην Forthnet και είπα να βάλω ΟΤΕ.Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την Forthnet απλά είπα να δοκιμάσω και τον ΟΤΕ μιας και "θεωρείτε" σταθερός και η καλύτερη επιλογή για online gaming και σταθερά χαμηλά pings. Με την Forthnet έπιανα 19 με 19.5 Mbps, θόρυβο στην γραμμή δεν είχα ποτέ, το Att μια ζωή στο 11.5 και στο 12 το έβλεπα, ούτε με αποσυνδέσεις είχα πρόβλημα.Στις 22/4 έστειλα τα χαρτιά στον ΟΤΕ για την μετάβαση στο δίκτυο του. Στις 25/4 (χθές) δεν είχα ίντερνετ όλη την μέρα (σβησμένο το φωτάκι του DSL), σήμερα στις 12:00 με ενεργοποιήθηκε ξανά το DSL και μου στάλθηκαν οι κωδικοί απο τον ΟΤΕ, μπαίνω να δώ την σύνδεση και βλέπω 16.500 kbps και +15 ms σε ότι server έπαιζα (BF, cs κτλπ). Παίρνω τηλ μου το βάζουν σε fast path χάνω μισό mbit απο την ταχύτητα το lag πάει +5 με 10 απο ότι είχα με Forthnet σε υψηλότερη ταχύτητα (fastpath και σε Forthnet είχα).To router που έχω είναι ένα siemens sl-140, τα στατιστικά της γραμμής (θόρυβος) είναι ίδια με τον ΟΤΕ όπως ακριβώς ήταν με Forthnet, μόνο η ταχύτητα φένεται να έχει μειωθεί.Κάτι που έχω παρατηρήσει και θέλω κάποια γνώμη (γιατί ο ΟΤΕ που την ρώτησα δεν ήξερε να μου απαντήση στο 13888), Τα στοιχεία της σύνδεσης Forthnet (username και password) αν τα βάλω στο router, συνδέομε κανονικά στο internet. και άμα πάω στα sites dsltest ή στο what is my ip μου βγάζει ότι έχω Forthnet πάροχο. Άν βάλω τα στοιχεία του ΟΤΕ (username και password) τότε στα ίδια sites μου βγάζει για την ip ότι είναι ΟΤΕΝΕΤ πάροχος, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, η Forthnet έχει διακοπεί και ο ΟΤΕ μου λέει ότι είμαι στο δίκτυο τους πλέον.Απο την μεριά του ο ΟΤΕ το δήλωσε σαν βλάβη και σε ένα απο τα πολλά τηλέφωνα που πείρα και το σήκωσε μια κοπελιά με ερωτική φωνή μου είπε πως ίσως να είναι μπουκωμένο το DSLAM που μεταφέρθηκα. Εγώ απο την μεριά μου τους είπα ότι έχω 6 ώρες μόνο ΟΤΕΝΕΤ και είμαι ήδη απογοητευμένος, και τους είπα ότι άμα δεν διορθωθεί το πρόβλημα θα φύγω και θα πάω πάλι στην Forthnet, σημειώστε το απο τώρα, ώστε να μην ζητάτε λεφτά για διακοπή κτλπ αφου σε 14 μέρες μπορώ να κάνω υπαναχώρηση. Δεν γίνετε τους λέω στο δίκτυο του ΟΤΕ να έχω μικρότερη ταχύτητα και υψηλότερα ping σε σχέση με την Forthnet που τους νοικιάζεται τις γραμμές, γιαυτό προτίμησα τον ΟΤΕ και απέριξα τα 20 ευρώ της Forthnet (που μια χαρά πήγαινε) σε σχέση με τα 28 ευρώ που θέλει ο ΟΤΕ. Τελικά όποιος θέλει τα παραπάνω χάνει και αυτά που έχει.Έπρεπε να μείνω σε forthnet αφού είμουνα οκ Απο ότι έχω καταλάβει όλο το θέμα έχει να κάνει με το SNR, με Forthnet είχα 6 db με τον ΟΤΕ πήγε 9. Βλέπω πως με 6 είχα καλύτερη ταχύτητα και καλύτερο ping σε Fastpath, το θέμα είναι αν γίνεται να μου το αλλάξουν απο τον ΟΤΕ, αλλιώς θα τους χαιρετίσω μάλλον αν δεν έχω τουλάχιστον το ίδιο Ping που είχα με Forthnet. Αυτό που με νευριάζει είναι ότι πρέπει να ξαναδώσω λεφτά για να ξαναενεργοποιήσω την Forthnet.
biomecanoid Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 ποτε δεν πειράζουμε ότι ήδη δουλεύει καλά 2
kage Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 βαλε το μοντεμ και τα καλωδια-φιλτρα που ειχες πριν στην ιδια μπριζα. νομιζω οτι ολες σε ολες τις εταιριες δεν χρειαζετε να βαζεις καποιο συγκεκριμενο user+pass
HellhammeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 βαλε το μοντεμ και τα καλωδια-φιλτρα που ειχες πριν στην ιδια μπριζα. νομιζω οτι ολες σε ολες τις εταιριες δεν χρειαζετε να βαζεις καποιο συγκεκριμενο user+pass το router το έχω μόνο του πάνω σε 1 μπρίζα. Το τηλ με το φίλτρο σε άλλη μπρίζα του σπιτιου, έτσι τα είχα και πριν δεν άλλαξα κάτι. Πρέπει να τα βάλω στην ίδια μπρίζα το τηλ με το router?
Havik Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Απο ότι έχω καταλάβει όλο το θέμα έχει να κάνει με το SNR, με Forthnet είχα 6 db με τον ΟΤΕ πήγε 9. Βλέπω πως με 6 είχα καλύτερη ταχύτητα και καλύτερο ping σε Fastpath, το θέμα είναι αν γίνεται να μου το αλλάξουν απο τον ΟΤΕ, αλλιώς θα τους χαιρετίσω μάλλον αν δεν έχω τουλάχιστον το ίδιο Ping που είχα με Forthnet. Αυτό που με νευριάζει είναι ότι πρέπει να ξαναδώσω λεφτά για να ξαναενεργοποιήσω την Forthnet. 6db είναι fastath όμως επειδή υπάρχουν σπίτια που είναι μακριά είτε δεν έχουν καλή δικτύωση τους δημιουργείτε πρόβλημα με αποσυνδέσεις ή με μη ανταπόκριση, γεμίζει με λάθη το Modem και κολλάει, γι αυτό το ανεβάζουν στα 9 db που εξισορροπείτε κάπως η κατάσταση αλλά μεγαλώνει το ping. Βασικά στην on που είμαι έχει 4 προφίλ τα δύο είναι για “gaming” με μικρά ping στα 6db και 9 db αλλά απαιτούν καλή γραμμή, εγώ οριακά μπορώ και είμαι στα 9db, πρέπει να κάνω αρκετά restart το router για να μην μπουκώσει από τα λάθη, και το 3ο κ 4ο προφίλ που υπάρχει μεγαλύτερη σταθερότητα αλλά Ping στο θεό, δεν θυμάμαι σίγουρα αλλά νομίζω στο 3ο είναι 12db.
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 ας τα παρουμε απο την αρχη. α.ο οτε δινει 9 margin η forthnet 6.Οποτε μην σε παραξενευει η αλλαγη της ταχυτητας. β.εισαι σε πιτα dslam και στο ειπαν.το ποτε θα γινει αναβαθμιση δεν μπορεις να το ξερεις. γ.οταν εισαι στο δικτυο του οτε επειδη ο οτε δινει και αρυς στουςπαροχους για αυτο αμα βαλεις στοιχεια forthnet Παιρνεις Ip forthnet παρολο που εισαι σε dslam οτε.αν βαλεις λεμε στοιχεια Hol θα εισαι σε Hol και παει λεγοντας.λογω αρυς γινεται αυτο. δ.η περιμενεις για αναβαθμιση στο dslam για θεμα Ping γιατι ταχυτητα δεν θα σου δωσουν ποτε 6db εκτος αν το κατεβασεις εσυ και το υποστηριζει το σπιτι σου.β.δεν ειναι θεμα καλωδιωσης.αλλιως γυρνας πισω στην forthnet.
pekorin Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 πραγματικά ήσουν άτυχος, Αψυχολόγητη η κίνηση σου όπως λες, αυτό το ό,τι πληρώνεις παίρνεις, καμιά φορά δεν ισχύει πια. Μα να δώσεις παραπάνω για να αλλάξεις πάροχο, το 99% των θεμάτων (υπερβολή), ανοίγουν για να βρεθεί η πιο φτηνή επιλογή, και αξιόπιστη βέβαια, τι να το κάνεις αν δεν έχεις ίντερνετ. Να πλήρωνες παραπάνω για να αλλάξεις επειδή είχες προβλήματα με την γραμμη, οκ, αλλά έτσι ρε παιδί μου; γιατί; Αυτό το "θεωρείται" είναι που σε έφαγε, αυτά ήταν κάποτε. Δηλαδή να πιάνεις 20 να μην έχεις πρόβλημα. Τέλος πάντων παίζω και με τον πόνο σου τώρα, αλλά δεν μπορώ να το χωνέψω.
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 περα απο το λιγο καλυτερο ping Που θα ειχες σε νορμαλ συνθηκες με τον οτε σιγουρα λογω margin και μονο margin δεν θα συγχρονιζες παραπανω απο την forthnet.υπο νορμαλ συνθηκες που δεν υπαρχει καποιο θεμα το χαμηλοτερο margin θα συγχρονισει πιο ψηλα.απο εκει και περα μετα ειναι θεμα εξοπλισμου.αν εχεις δοκιμασει τον ιδιο ομως εξοπλισμο και δεν αλλαζει κατι τοτε απλα ειναι θεμα Margin.και εκει το μονο που γινετε ειναι να το χαμηλωσει καποιος σε οσα ρουτερ μπορει να γινει βεβαια που δεν ειναι και παρα πολλα.
nik1234 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Καλό κουράγιο στον Οτε φιλαράκι και υπομονή γιατί στον ΟΤΕ τα έχεις όλα από λιγο σε (ιντερνετ , τηλέφωνο και ΤV όποιος έχει ) ...... Λάθη όλοι κάνουμε και μη σκας .....κάνε υπομονή μέχρι να φύγεις απο τον ΟΤΕ και να πας forthnet και όλα θα πάνε καλά.
libero1899 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 NIK1234 τα 2 mbps που δίνει ο ΟΤΕ στην προσφορά του δεν το λες ''λίγο internet'' κοριδία το λες.... 1
Panagiotis Gianniris Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 NIK1234 τα 2 mbps που δίνει ο ΟΤΕ στην προσφορά του δεν το λες ''λίγο internet'' κοριδία το λες.... Και μόλις 41,80!! Με 210 λεπτά για σταθερά!! Γελάει ο κόσμος!! εν μέσω κρίσης τόσα λεφτά!! 1
libero1899 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Παιδιά καινούριο πακέτο από τον ΟΤΕ ανεβαίνεις στην ταράτσα και στέλνεις μηνύματα καπνού και βλέπεις και τηλεόραση από το παράθυρο του απέναντι ΜΟΟΟΟΝΟ ΜΕ 30€!!!!!! 1
nik1234 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 μα καλά είναι δυνατόν 41,80 να τα δίνουμε στους γερμανούς??? όχι ΟΤΕ αλλα πΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ..... δεν φτάνει που είναι πανάκριβος ο ΟΤΕ θα τα σκάμε και στους Γερμανούς.....?????
tig Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Κοίτα φίλε μου η forthnet από ότι είδα έχει ένα πολύ οικονομικό πακέτο 3play με NOVA στα 29,90 ευρώ . Οπότε είναι μονόδρομος η επίστροφή σου στη forthnet για να γλυτώσεις όχι μόνο οικονομικές αλλά και ψυχολογικές απογοητεύσεις από τον ΟΤΕ .
gridinio Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Όντως ο ΟΤΕ είναι πολύ ακριβός και αναξιόπιστος . Η forthnet είναι μια καλή λύση που ήσουν και παλιά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα