SPANK Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Αν δεν βρούν λεφτά να επενδύσουν και αλλες εταιρίες σε αποκλειστικά δικές τους υπηρεσίες / σκάψιμο δικά τους καλώδια (λεμε τώρα) οπτικές ίνες κτλπ παντα οτε θα ειναι πανάκριβος
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δεν είναι μόνο ότι μας είχε σχίσει στις χρεώσεις τόσα χρόνια αλλά ότι είχε και το μονοπώλιο και δεν μπορούσες να κάνεις και αλλιώς . Αφού και τώρα με τους ενναλακτικούς παρόχους ο ΟΤΕ είναι πανάκριβος . και τωρα ο χαλκος δικος του ειναι οποτε το μονοπολιο ψιλοπαραμενει Αν δεν βρούν λεφτά να επενδύσουν και αλλες εταιρίες σε αποκλειστικά δικές τους υπηρεσίες / σκάψιμο δικά τους καλώδια (λεμε τώρα) οπτικές ίνες κτλπ παντα οτε θα ειναι πανάκριβος να ξαναπεραστει χαλκος δεν γινεται. ειναι εργο και ακριβο αλλα δεν γινεται να ξανασκαφτουν τα παντα και να φτιαχνονται νεα καφαο κτλ.ftth δεν ειναι ευκολο να γινει απο την αλλη οποτε...ας αρκεστουμε στο vdsl απο το kv οταν γινει και που παλι θα ανηκει στον οτε.
lak10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 εγω αγορασα ρουτερ netgear και εριξα το snr μεσω dmt και απο 11mbps πηγα 16 και σταθεροτατη γραμμη λογω καλου ρουτερ
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 εγω αγορασα ρουτερ netgear και εριξα το snr μεσω dmt και απο 11mbps πηγα 16 και σταθεροτατη γραμμη λογω καλου ρουτερ Ποσο το πήγες το snr ?
lak10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 3,6 δεν πηγαινε παρακατω με το dmt tool μεσω cli ειχα uptime 450 ωρες. η αναλογια ειναι καθε 3 dv που ριχνουμε ανεβαινουμε 1 mbps?
SPANK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 3,6 δεν πηγαινε παρακατω με το dmt tool μεσω cli ειχα uptime 450 ωρες. η αναλογια ειναι καθε 3 dv που ριχνουμε ανεβαινουμε 1 mbps? Omg δεν ήξερα οτι παει και τόσο χαμηλά και για να λες οτι δεν εχεις και προβλήματα πρέπει να εχεις πολύ δυνατή γραμμή δεν ειχα ακουσει ποτε για 3,6
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 3,6 δεν πηγαινε παρακατω με το dmt tool μεσω cli ειχα uptime 450 ωρες. η αναλογια ειναι καθε 3 dv που ριχνουμε ανεβαινουμε 1 mbps? δεν υπαρχει αναλογια στα ποσα db ανεβαινει η ταχυτητα.εξαρτατε απο την γραμμη.εσυ αφηνεις να μπουν παραπανω bits per tone.αν θα καταφερει η γραμμη να τα γεμισει ολα κτλ αυτο ειναι αλλη ιστορια.απο γραμμη σε γραμμη θα δεις διαφορες.σε μια γραμμη στα 20 mbit μπορει τα 3 db να ειναι 1 mbit.σε μια γραμμη των 3 mbit τα 3 db Μπορει να μην ειναι ουτε 500κ.μια χαρα uptime.
lak10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 η γραμμη ειναι για 20+ με κανονικο snr αλλα υπαρχει θεμα με το χαλκο εδω. εχω attenuation 19 αν ητα κανοινκη η γρμμη και κατεβαζα και snr θα τερματιζα την γραμμη χαλαρα. φιλοι μεσα στο χωριο εχω 19 mbps με default snr
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 η γραμμη ειναι για 20+ με κανονικο snr αλλα υπαρχει θεμα με το χαλκο εδω. εχω attenuation 19 αν ητα κανοινκη η γρμμη και κατεβαζα και snr θα τερματιζα την γραμμη χαλαρα. φιλοι μεσα στο χωριο εχω 19 mbps με default snr δυστυχως δεν ειναι ολοι οι χαλκοι τελειοι.και ο οτε δεν θα αλλαξει ζευγαρι χωρις να υπαρχει μεγαλος λογος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα