Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και η HOL ακόμη χειρότερα οπως το πε ο poulinos...αστέρι γραμμή στα Βριλλήσια δίπλα στο DSLAM ... πιάνει 12 με 11 SNR λόγο HOL .. και max Download στα 600 Kbps τις περισσότερες φορές..

ετσι το έριξα κι εγώ στο lite να μην τους πληρώνω χωρίς λόγο και κατεβάζω και πάλι με 600..

μόλις έρθει το vdsl του αποχαιρετώ..

Γενικά είμαι υπέρ του υψηλού SNR αλλά σε προβληματικές γραμμές .. αυτοί το κάνουν για λόγους οικονομίας και οχι σταθερότητας στο 90% των περιπτώσεων..

Δημοσ.

Εαν ειχες ΟΤΕ στην ιδια γραμμη θα συγχρονιζες 11 με 10 λογω μεγαλυτερο SNR και θα κατεβαζες σταθερα στα 1150-1000kB/s. Δεν εχει τυχει ποτε να δω γραμμη ΟΤΕ να κατεβαζει λιγοτερο απο οσο συγχρονιζει.

Δημοσ.

Εαν ειχες ΟΤΕ στην ιδια γραμμη θα συγχρονιζες 11 με 10 λογω μεγαλυτερο SNR και θα κατεβαζες σταθερα στα 1150-1000kB/s. Δεν εχει τυχει ποτε να δω γραμμη ΟΤΕ να κατεβαζει λιγοτερο απο οσο συγχρονιζει.

με 13-14mbps υπολογίζω με 9 SNR ..

τώρα κλειδώνω 11-12 Max  με 11 SNR..Και HOL..

αλλά σωστά λές οτι με ΟΤΕ θα κατέβαζα με όσο συγχρονίζει.. και με Forthnet που έχω εμπειρία καλά κατεβάζεις καλή είναι σε αυτό το θέμα..δυστηχώς δεν έχει καλή υποστήριξη όμως..

Μου αρέσει που θέλουν να βάλω και VDSL .. θα τους ρωτήσω μόλις ενεργοποιηθούν οι καμπίνες αν δίνουν απο την καμπίνα δίπλα στο σπίτι μου (100 μέτρα) ή απο καμπίνα χιλιομέτρου..

Δημοσ.

Με 1-2 Mbps παραπάνω δεν θα κερδίσεις κάτι ουσιαστικό. Άντε να κατεβάσεις κανένα torrent λίγο γρηγορότερα. Ο οτε δεν εξωθεί τις δυνατότητες της γραμμής σου στα όρια της είναι για να έχει σταθερες συνδέσεις. 

ναι μικρη η διαφορα απλα για μενα ειναι βλακεια να σου κοβουν 1-2 mbit επειδη θελουν 9margIn η ακομα χειροτερα στην Hol επειδη θελουν 11margin που εκει μπορει να χασεις και 3-4 mbit σε καλες γραμμες.δωσε και 6 Margin και αν καποιος εχει θεμα τον βαζεις παραπανω.αντε 8-9 που εχει ο οτε και αλλοι.αλλα οχι και 11 που εχει η Hol και δεν δινει ουτε fast path.ε στο τελος να δωσει 2 mbit μονο να ειναι σταθερα.ναι και ο οτε με το 9 εκ του αρκετα ασφαλους παιζει.

Εν μερει ειναι σωστό αυτο και λογικό, ομως δεν ισχύει για ολους και αυτο γιατι αλλοι με πραγματικά καλές γραμμές χάνουν αυτα τα 2 3 mbps τα οποία μπορούν και να τα εχουν και να ειναι σταθερή η γραμμή τους χωρίς προβλήματα

ναι αυτο ειναι το θεμα.να εισαι διπλα στο α/κ και αντι για 20 να εχεις 15 επειδη η Hol δινει 11 Margin/

και η HOL ακόμη χειρότερα οπως το πε ο poulinos...αστέρι γραμμή στα Βριλλήσια δίπλα στο DSLAM ... πιάνει 12 με 11 SNR λόγο HOL .. και max Download στα 600 Kbps τις περισσότερες φορές..

ετσι το έριξα κι εγώ στο lite να μην τους πληρώνω χωρίς λόγο και κατεβάζω και πάλι με 600..

μόλις έρθει το vdsl του αποχαιρετώ..

Γενικά είμαι υπέρ του υψηλού SNR αλλά σε προβληματικές γραμμές .. αυτοί το κάνουν για λόγους οικονομίας και οχι σταθερότητας στο 90% των περιπτώσεων..

an ειχες πχ 6 margin θα ησουν κανα 14-15.με το download και κατι traffic shaping που ειχαν παλια ειναι μια πονεμενη ιστορια αυτη η εταιρεια πλεον.για αυτο ειναι καλο να αλλαζεις το snr μονο αν εχεις θεμα.αν εχεις θεμα οκ βαλτο 9 η 11 η 15 αλλα αμα εισαι μια χαρα ποιο το νοημα.και σταθεροτητα το κανουν αλλα και bandwidth γλυτωνουν.βριλησσια σε λιγο καιρο θα παιζει το vdsl απο kv αφου εχουν αλλαχτει ολα τα Kv.

στον οτε απο παλια ισχυε αυτο.συνηθως κατεβαζεις τερμα.εξαιρεση ηταν οταν υπηρχαν τα πακετα 2 Mbps κτλ.εκει υπηρχαν διαφορα θεματα αλλα μετα που εγιναν 24 αρια η ολη κατασταση διορθωθηκε.αλλα τοτε με τα 2 Mbit μερικοι κατεβαζαν χειροτερα και απο αυτους που ηταν 1 mbit.

με 13-14mbps υπολογίζω με 9 SNR ..

τώρα κλειδώνω 11-12 Max  με 11 SNR..Και HOL..

αλλά σωστά λές οτι με ΟΤΕ θα κατέβαζα με όσο συγχρονίζει.. και με Forthnet που έχω εμπειρία καλά κατεβάζεις καλή είναι σε αυτό το θέμα..δυστηχώς δεν έχει καλή υποστήριξη όμως..

Μου αρέσει που θέλουν να βάλω και VDSL .. θα τους ρωτήσω μόλις ενεργοποιηθούν οι καμπίνες αν δίνουν απο την καμπίνα δίπλα στο σπίτι μου (100 μέτρα) ή απο καμπίνα χιλιομέτρου..

me forthnet που εχω 2 γραμμες γενικα σε τορρεντ πχ την τερματιζω τελειως οπως και σε upload.ακ πεντελης.απο το Kv διπλα στο σπιτι σου θα παρεις.

Δημοσ.

πρέπει και στον οτε, απλά να δίνουν την δυνατότητα να αλλάζεις σε 6αρι άμα θέλεις, είναι βλακεία τους να μην το έχουν σαν επιλογή. Ας είχαν default το 9αρι αφού φοβούνται την δυσαρέσκεια σε περίπτωση αποσυνδέσεων, αλλά ας το είχαν σαν επιλογή. Για να σε πάρω και να σου ζητήσω να μου αλλάξεις το προφίλ για να ανέβει η ταχύτητα μου και άμα έχω θέμα αποσυνδέσεων θα σας ξαναπάρω να μου το γυρίσετε, σημαίνει ότι έχω μια Α ιδέα και δεν θα σου κλαφτώ μετά. Αν το θέμα τους είναι το κόστος των υπαλλήλων τότε απλά έχουν ένα μείον στις υπηρεσίες τους χωρίς λόγο (για τον τελικό χρήστη τουλάχιστον)

Δημοσ.

Και στην BMW πρεπει να δινουν την δυνατοτητα να αγοραζεις φτηνα αυτοκινητα με λιγοτερο απο 10.000€. Εαν φοβουνται την δυσαρεσκεια απο την χαμηλη ποιοτητα των φτηνων ας προτεινουν τα ακριβα αμαξια με τα 30.000€ αλλα οποιος θελει να μπορει να επιλεξει το φτηνο των 10.000€. Εαν δεν εχουν υπαλληλους τοτε ειναι μειον στις υπηρεσιες τους.

Αυτο που λες pekorin δεν ισχυει, η καθε εταιρια τοποθετει τον ευατο της στην αγορα. Οποιος θεωρει οτι το κλειδωμενο snr δεν ταιριαζει με αυτο που θελει θα πρεπει να διαλεξει αλλη εταιρια.

Δημοσ.

ρε συ orck, αυτό με την BMW δεν είναι τόσο σχετικό, μιλάς για χαμηλότερες ποιότητες, επιλογή αυτοκινήτου δεν είναι το ίδιο. Στην περίπτωση του προφίλ, με ένα τηλέφωνο το αλλάζεις.

Αν είχες την δυνατότητα να έχεις το ίδιο αμάξι χωρίς κόφτη στην τελική ή με κόφτη για να μην σε πετάει έξω στις στροφές τι θα διάλεγες; ιδίως αν είχες την δυνατότητα να πατάς ένα κουμπί και να ενεργοποιείς τον κόφτη.

Δημοσ.

πρέπει και στον οτε, απλά να δίνουν την δυνατότητα να αλλάζεις σε 6αρι άμα θέλεις, είναι βλακεία τους να μην το έχουν σαν επιλογή. Ας είχαν default το 9αρι αφού φοβούνται την δυσαρέσκεια σε περίπτωση αποσυνδέσεων, αλλά ας το είχαν σαν επιλογή. Για να σε πάρω και να σου ζητήσω να μου αλλάξεις το προφίλ για να ανέβει η ταχύτητα μου και άμα έχω θέμα αποσυνδέσεων θα σας ξαναπάρω να μου το γυρίσετε, σημαίνει ότι έχω μια Α ιδέα και δεν θα σου κλαφτώ μετά. Αν το θέμα τους είναι το κόστος των υπαλλήλων τότε απλά έχουν ένα μείον στις υπηρεσίες τους χωρίς λόγο (για τον τελικό χρήστη τουλάχιστον)

ειναι πολλα.δεν ειναι μονο το κοστος.ειναι οτι εσυ (γενικα το λεω οχι για σενα) μπορει να πεις πχ μετα στον οτε οτι παιδια ο φιλος μου διπλα σπιτι ζητησε 6αρι Profile και παιζει μια χαρα ενω εγω ζητησα 6αρι και πηρα .....

και ξεκινανε οι γκρινιες κτλ κτλ.

οπως εχω ακουσει για ατομα σε forthnet Που ειχαν αποσυνδεσεις και δεν ζητησαν ποτε καποιο μεγαλυτερο profile πχ 8 αρι 11αρι και οτι διεκοψαν μετα .οτι να νε δηλαδη.

ρε συ orck, αυτό με την BMW δεν είναι τόσο σχετικό, μιλάς για χαμηλότερες ποιότητες, επιλογή αυτοκινήτου δεν είναι το ίδιο. Στην περίπτωση του προφίλ, με ένα τηλέφωνο το αλλάζεις.

Αν είχες την δυνατότητα να έχεις το ίδιο αμάξι χωρίς κόφτη στην τελική ή με κόφτη για να μην σε πετάει έξω στις στροφές τι θα διάλεγες; ιδίως αν είχες την δυνατότητα να πατάς ένα κουμπί και να ενεργοποιείς τον κόφτη.

σκεψου το διαφορετικα.ο οτε πονταρει στο ονομα του και σου λεει εγω το δινω με 9αρι αν σου κανει αλλα ειμαι οτε.υπαρχουν και ατομα που και 15 αρι να ειχαν δεν θα το βλεπαν ποτε και εχουν το ιντερνετ για emails.η Hol σου λεει εγω δινω 11 αρι και δεν δινω fast path.

η forthnet Πχ σου λεε εγω θα δωσω 6αρι και θα με προτιμησουν καποιοι αλλα εχω και το κακο οτι καποιος μπορει να εχει αποσυνδεσεις και να γκρινιαζει.η καθε εταιρεια τα ζυγιζει με εξαιρεση την Hol που απορω wtf they are doing με 11 Margin και χωρις fast path.ειπαμε εκ του ασφαλους αλλα μην το παρατραβαμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε παιδιά,έχετε αντιληφθεί πως ο topic starter έχει otetv μέσω conn-x;Εφόσον είναι torrentάκιας έκανε λάθος που έβαλε τηλεόραση μέσω cοnn-x.

Δέχομαι πως η forthnet έχει 6άρι margin,ο οτέ 9 και η hol 11.Για πείτε μου όμως,η hol,on telecoms και ote που έχουν iptv,τι πιστεύετε,θέλουν να δώσουν φουλ ταχύτητα ή να έχουν σταθερή εικόνα στην τηλεόραση,χωρίς σπασίματα και κολλήματα.Όταν βάζουμε iptv πρέπει να δεχτούμε πως η ταχύτητά μας θα είναι μικρότερη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά,έχετε αντιληφθεί πως ο topic starter έχει otetv μέσω conn-x;Εφόσον είναι torrentάκιας έκανε λάθος που έβαλε τηλεόραση μέσω cοnn-x.

Δέχομαι πως η forthnet έχει 6άρι margin,ο οτέ 9 και η hol 11.Για πείτε μου όμως,η hol,on telecoms και ote που έχουν iptv,τι πιστεύετε,θέλουν να δώσουν φουλ ταχύτητα ή να έχουν σταθερή εικόνα στην τηλεόραση,χωρίς σπασίματα και κολλήματα.Όταν βάζουμε iptv πρέπει να δεχτούμε πως η ταχύτητά μας θα είναι μικρότερη.

+1>πολλες φορες και ο οτε ανεβαζει πολυ το margin πανω απο 10 σε Iptv.επισης δεν ισχυει μονο στο iptv αυτο αλλα και οταν υπαρχει voip telephony

Επισκέπτης
Δημοσ.

+1>πολλες φορες και ο οτε ανεβαζει πολυ το margin πανω απο 10 σε Iptv.επισης δεν ισχυει μονο στο iptv αυτο αλλα και οταν υπαρχει voip telephony

Είχα iptv,με 2άρα ταχύτητα και line att 5.9 db.Ξέρεις που μου είχαν το margin;......28.2 db και κλείδωνα(μόνο για να έχω εικόνα για την τηλεόραση,περίπου στα 10 Mbps).Αυτό ναι,είναι μαλακία και υπερβολή,γιατί ήμουν πολύ κοντά στο Α/Κ και στο 13 να είχαν το margin,μπορεί να είχα καλύτερη εικόνα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι ο ts υπερβάλλει.Και πιστέψτε με,καλύτερα να γκρινιάζει κάποιος που δεν πιάνει την ταχύτητα που θα ήθελε και σηκώνει η γραμμή του,παρά να έχει πρόβλημα με την εικόνα.

Δημοσ.

Είχα iptv,με 2άρα ταχύτητα και line att 5.9 db.Ξέρεις που μου είχαν το margin;......28.2 db και κλείδωνα(μόνο για να έχω εικόνα για την τηλεόραση,περίπου στα 10 Mbps).Αυτό ναι,είναι μαλακία και υπερβολή,γιατί ήμουν πολύ κοντά στο Α/Κ και στο 13 να είχαν το margin,μπορεί να είχα καλύτερη εικόνα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι ο ts υπερβάλλει.Και πιστέψτε με,καλύτερα να γκρινιάζει κάποιος που δεν πιάνει την ταχύτητα που θα ήθελε και σηκώνει η γραμμή του,παρά να έχει πρόβλημα με την εικόνα.

αν ειχες 2αρα ειναι λογικο το 28.2 margin.αν ειχες 24 αρα θα σε κλειδωσαν τοτε με 11 margin πανω κατω.απλα εσενα για καποιο λογο σε ειχαν σε 2 mbps οπτοε για αυτο και τοσο μεγαλο margin.δεν ειναι οτι σε κλειδωσαν σε τετοιο margin.εκτος αν δεν καταλαβα εγω κατι καλα.οταν εχεις Iptv η voip το καταλαβαινω αλλα τωρα σε απλη adsl γραμμη 9 margin η 11(Hol) ε.....ειναι λιγο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

αν ειχες 2αρα ειναι λογικο το 28.2 margin.αν ειχες 24 αρα θα σε κλειδωσαν τοτε με 11 margin πανω κατω.απλα εσενα για καποιο λογο σε ειχαν σε 2 mbps οπτοε για αυτο και τοσο μεγαλο margin.δεν ειναι οτι σε κλειδωσαν σε τετοιο margin.εκτος αν δεν καταλαβα εγω κατι καλα.οταν εχεις Iptv η voip το καταλαβαινω αλλα τωρα σε απλη adsl γραμμη 9 margin η 11(Hol) ε.....ειναι λιγο...

Καταρχήν έκανα λάθος.18.2 db ήθελα να γράψω για το margin.Το είχα αναφέρει και παλιότερα σε θέμα που είχα ανοίξει :

http://www.insomnia.gr/topic/451993-%CE%BF%CF%84%CE%B5-tv-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-internet/ (#11).

Είχα 2άρα για περιήγηση και απλά "άνοιγαν" (όπως κάνουν και τώρα) για να έχω otetv μέσω conn-x.Ξαναδιάβασε το παραπάνω topic,και θα καταλάβεις τη λογική του Οτέ στην iptv.

Σε απλή adsl γραμμή,θα συμφωνήσω ότι είναι τραγικό να υπάρχουν 9 ή 11 db margin.Και μιλάει κάποιος που στο προηγούμενο σπίτι είχα down line att 5.9 και τώρα 15.9.

Θα μπορούσαν να κοιτάνε την απόσταση και ανάλογα με αυτή,να κάνουνε ανάλογο προφίλ.Π.χ:Μέχρι τα 500 μέτρα χ,ψ,ω margin, ap;o 500-1 Km κλπ,κλπ.Μπελαλίδικα πράγματα για τις εταιρίες,σοβαρότητα και υπευθυνότητα από την άλλη θα εισπράξουν οι πελάτες.

Δημοσ.

Καταρχήν έκανα λάθος.18.2 db ήθελα να γράψω για το margin.Το είχα αναφέρει και παλιότερα σε θέμα που είχα ανοίξει :

http://www.insomnia.gr/topic/451993-%CE%BF%CF%84%CE%B5-tv-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-internet/ (#11).

Είχα 2άρα για περιήγηση και απλά "άνοιγαν" (όπως κάνουν και τώρα) για να έχω otetv μέσω conn-x.Ξαναδιάβασε το παραπάνω topic,και θα καταλάβεις τη λογική του Οτέ στην iptv.

Σε απλή adsl γραμμή,θα συμφωνήσω ότι είναι τραγικό να υπάρχουν 9 ή 11 db margin.Και μιλάει κάποιος που στο προηγούμενο σπίτι είχα down line att 5.9 και τώρα 15.9.

Θα μπορούσαν να κοιτάνε την απόσταση και ανάλογα με αυτή,να κάνουνε ανάλογο προφίλ.Π.χ:Μέχρι τα 500 μέτρα χ,ψ,ω margin, ap;o 500-1 Km κλπ,κλπ.Μπελαλίδικα πράγματα για τις εταιρίες,σοβαρότητα και υπευθυνότητα από την άλλη θα εισπράξουν οι πελάτες.

δεν μπορεις να το πας με την αποσταση.αυτο θα εστεκε αν ο χαλκος επαιζε τελεια.εχω δει ατομα πχ με 10 attenuation να παιζουν πχ 23 mbit και αλλος με 10 attenuation να ειναι στα 13 και ο οτε να σου λεει δεν παει παραπανω.ολα τα καλωδια ειναι χαλια.τα νουμερα τυχαια ειναι.απλα θα δεις τρελλες διαφορες ακομα και με το ιδιο attenuation.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...