Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είχα πάντοντε επιθυμία να γυρίσω στον OTE έπειτα από την φυγή μου πολλά χρόνια πριν, να γνωρίσω τα νεα πακετα adsl και την αξιοπιστια που υποσχεται. Ας εξηγηθώ πως έχει το πραγμα.

24/4 ενεργοποιουμε στο Ote απεριοριστα double play 2MBps  με Ote tv μεσω connex. Ολα καλά. Επειτα όπως επειδη ειμαι φαντατικος torrentακιας ζηταω αναβαθμιση σε 24αρι. Ο συγχρονισμος ανεβαινει στα 10 αλλα το upload στο 512 κολλημενο. Παιρνω τηλεφωνο δηλωνω βλαβη και μου λενε οτι ενω ειστε σε 24αρι πακετο ειστε κλειδωμενος σε προφιλ 2αρι. Μου λεει θα διορθωθει, οπως και συνεβη.

Πλέον ο συγχρονισμος ειναι αυτος εδώ στην εικονα παρακατω. Παιρνω τηλεφωνο ξανα δηλωνω βλαβη και ζητω να ριχθει το snr της γραμμης για να ανεβει στα 14 τουλαχιστον.  Στην cyta ειχα 13 και βαλε, ελεος δηλαδή.

Ακομη δεν εχω ενημερωθει τι εχει γινει. Οι ερωτησεις απλες

Τα fec errors με φοβιζουν πως τα βλεπετε; Η τηλεοραση με τον ote tv λειτουργει ολη μερα σχεδον (οικογενεια βλέπετε), το torrent ειναι ανοιχτο για seedαρισμα σχεδον ολη την ημερα, την εχω ξεσκισει την γραμμη. Ειμαι στα 1200 μετρα απο το αστικο κεντρο. Μπορω να απαιτησω τιποτα περισσότερο;

post-219791-0-16860300-1367006199_thumb.jpg

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κακο με τον οτε ειναι οτι χρησιμοποιεί μεγάλο προφίλ, αυτος ηταν και ο λόγος που πήγα forthnet μιας και σου δίνει 6αρι και συγχρονίζεις ποιο ψηλά.

Ακριβώς το ιδιο ειχα κανει και εγω ειμουν forthnet και συγχρόνιζα κοντα στα 22 και λεω α ωραία παμε οτε θα πιάνουμε λιγο παραπάνω, ελα μου ομως που στον οτε συγχρόνιζα στα 18....... Τα μάζεψα λοιπον και πηγα forthnet παλι.

Δημοσ.

αλλος ενας σημερα που νομιζει οτι ο οτε δινει παραπανω ταχυτητες.α. ο οτε σε εχει κλειδωσει με 9 margin που ειναι το default του.τωρα βλεπω εχεις 10.καλα που δεν σε κλειδωσε και παραπανω λογο connex tv.δεν νομιζω να σου αλλαξουν κατι στην γραμμη σου για να πιασεις αλλο συγχρονισμο.και επειδη εχεις connex tv δεν μπορεις να βαλεις το παλιο ρουτερ.εκτος αν βρεις τροπο με dmt αν υποστηριζεται το ρουτερ σου η δεν ξερω με τι αλλο να ριξεις εσυ το snr.fec crc Κτλ θα εχεις παντα.adsl ειναι μην περιμενεις να ειναι μηδενικα.

Δημοσ.

Καλως η κακώς αυτο που βλέπω και εχω καταλάβει ειναι οτι και καλή γραμμή να εχεις η να εισαι δίπλα σχετικά απο τον οτε με αυτο τα margin που κλειδώνει τους πελάτες του μονο κακο κανει στις συνδέσεις.

Δημοσ.

Καλως η κακώς αυτο που βλέπω και εχω καταλάβει ειναι οτι και καλή γραμμή να εχεις η να εισαι δίπλα σχετικά απο τον οτε με αυτο τα margin που κλειδώνει τους πελάτες του μονο κακο κανει στις συνδέσεις.

Που να εχεις και Hol me 11 margin και ουτε καν fast path.θεοι απλα.

β.ναι  ο οτε προτιμαει να σε εχει πιο χαμηλα και ας εισαι διπλα παρα να σε εχει στα ακρα και να λες οτι εχεις αποσυνδεσεις.γιατι πολλοι ειναι σε μια εταιρεια εχουν αποσυνδεσεις και φευγουν απο την εταιρεια επειδη δεν ξερουν καν για Profile.ατομα που ειναι ασχετα με τεχνολογια.επισης αν του αλλαξεις profile σου λεει γιατι μου κοψες ταχυτητα κτλ.οποτε  ο οτε και αυτες οι εταιρειες σου λενε βαλε 9 profile να ειναι σταθερα απο την αρχη οποτε να μην κανει παραπονα ο αλλος οτι του μειωσαμε ταχυτητα.

Δημοσ.

Που να εχεις και Hol me 11 margin και ουτε καν fast path.θεοι απλα.

β.ναι  ο οτε προτιμαει να σε εχει πιο χαμηλα και ας εισαι διπλα παρα να σε εχει στα ακρα και να λες οτι εχεις αποσυνδεσεις.γιατι πολλοι ειναι σε μια εταιρεια εχουν αποσυνδεσεις και φευγουν απο την εταιρεια επειδη δεν ξερουν καν για Profile.ατομα που ειναι ασχετα με τεχνολογια.επισης αν του αλλαξεις profile σου λεει γιατι μου κοψες ταχυτητα κτλ.οποτε  ο οτε και αυτες οι εταιρειες σου λενε βαλε 9 profile να ειναι σταθερα απο την αρχη οποτε να μην κανει παραπονα ο αλλος οτι του μειωσαμε ταχυτητα.

Ναι ναι οτι και καλα ενδιαφερόμαστε για την ποιότητα / σταθερότητα οχι για ποσότητα (ταχύτητα)

Δημοσ.

λιγοτερα παραπονα για αποσυνδεσεις = λιγοτερα τηλεφωνα στο support = λιγοτερα ατομα στο support Και παει λεγοντας.καλυτερα απο την αρχη να σε εχουν χαμηλα παρα μετα να σου ριξουν την ταχυτητα και να γκρινιαζεις.

Δημοσ.

Μιας και το συζητάμε θυμάμαι ποσο μεγάλη εντύπωση μου ειχε κανει η διαφορά της ταχύτητας μεταξύ οτε και forthnet , σεφάση 22 με 17 μιλάμε δηλαδή χαώδης διαφορά και ολο αυτο για ενα Profile......

Δημοσ.

Μιας και το συζητάμε θυμάμαι ποσο μεγάλη εντύπωση μου ειχε κανει η διαφορά της ταχύτητας μεταξύ οτε και forthnet , σεφάση 22 με 17 μιλάμε δηλαδή χαώδης διαφορά και ολο αυτο για ενα Profile......

οσο πιο ψηλα συγχρονιζεις τοσο μεγαλυτερη ειναι και η διαφορα στην ταχυτητα.οσο λιγοτερο συγχρονιζεις τοσο πιο μικρη η διαφορα στο Profile.

Δημοσ.

Τωρα που μου ήρθε το Profile ισχύει με την ιδια λογική και στο vdsl ?

yes.διαφορετικα profile Μεν αλλα ναι υπαρχουν Profile.σε forthnet δεν ξερω τι Profiles υπαρχουν.το default ειναι με  8 margin.δεν το εχω ψαξει παραπανω να δω τι υπαρχει.(για την ωρα):P

Δημοσ.

Ποσο φανατικος τορεντακιας πρεπει να ειναι καποιος για να εχει καποιο ουσιαστικο προβλημα με 1mbps μικροτερο συγχρονισμο; Μηπως η ταχυτητα ειναι απλα ενα αλλο φετιχ και τιποτα παραπανω; Η μηπως εχεις παρατηρησει οτι παλιοτερα αγοραζες ενα δισκο 3ΤΒ καθε 20 ημερες ενω τωρα αγοραζεις καθε 21 ημερες;

Σωστα ολα αυτα περι λιγοτερων τηλεφωνηματων στην υποστηριξη με το μεγαλυτερο snr αλλα μηπως ταυτοχρονα εχεις και πιο σταθερη την γραμμη του πελατη;

Δημοσ.

Ποσο φανατικος τορεντακιας πρεπει να ειναι καποιος για να εχει καποιο ουσιαστικο προβλημα με 1mbps μικροτερο συγχρονισμο; Μηπως η ταχυτητα ειναι απλα ενα αλλο φετιχ και τιποτα παραπανω; Η μηπως εχεις παρατηρησει οτι παλιοτερα αγοραζες ενα δισκο 3ΤΒ καθε 20 ημερες ενω τωρα αγοραζεις καθε 21 ημερες;

Σωστα ολα αυτα περι λιγοτερων τηλεφωνηματων στην υποστηριξη με το μεγαλυτερο snr αλλα μηπως ταυτοχρονα εχεις και πιο σταθερη την γραμμη του πελατη;

υπαρχουν πολλα ατομα που ψοφανε για το 1 mbps παραπανω.ειναι και φετιχ οπως λες.ναι εχεις πιο σταθερη την γραμμη του πελατη εννοειται.γιατι ακομα και ο πιο ασχετος μπορει να μην δωσει σημασια στην ταχυτητα οτι παιζει πχ 2 Mbps λιγοτερο αλλα θα προσεξει την αποσυνδεση;)

Δημοσ.

Με 1-2 Mbps παραπάνω δεν θα κερδίσεις κάτι ουσιαστικό. Άντε να κατεβάσεις κανένα torrent λίγο γρηγορότερα. Ο οτε δεν εξωθεί τις δυνατότητες της γραμμής σου στα όρια της είναι για να έχει σταθερες συνδέσεις. 

Δημοσ.

Με 1-2 Mbps παραπάνω δεν θα κερδίσεις κάτι ουσιαστικό. Άντε να κατεβάσεις κανένα torrent λίγο γρηγορότερα. Ο οτε δεν εξωθεί τις δυνατότητες της γραμμής σου στα όρια της είναι για να έχει σταθερες συνδέσεις. 

Εν μερει ειναι σωστό αυτο και λογικό, ομως δεν ισχύει για ολους και αυτο γιατι αλλοι με πραγματικά καλές γραμμές χάνουν αυτα τα 2 3 mbps τα οποία μπορούν και να τα εχουν και να ειναι σταθερή η γραμμή τους χωρίς προβλήματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...