Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! θελω να παρω ενα wifi adapter !επειδη προοριζεται για σταθερο ειναι καλυτερα να παρω με pci adapter ή usb? το ρουτερ ειναι στον απο κατω οροφο για το θεμα της αποστασης ,αν και με το λαπτοπ ποιανω full σημα.εχετε να προτεινεται καποια?τι να προσεξω απο θεμα χαρακτηριστικων?επισης  δεν θελω να ειναι πολυ ακριβο ,γυρω στα 10-15 ευρω!ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπέρα στο κατάστημα που δουλεύω έχουμε δώσει πολλά από αυτά

http://www.tp-link.us/products/details/?categoryid=&model=TL-WN722NC και μας έχουνε βγει καλά.

Η τιμή τους κυμαίνετε στα 14- 15 Ευρώ

Αν και το Router σου είναι ασύρματο κατηγορίας Ν τότε θα μπορείς να πιάσεις καλύτερες ταχύτητες.

Αυτό που πρέπει να προσέχεις γενικώς είναι κατά την γνώμη μου.

Να υποστηρίζει όλα τα γνωστά πρωτόκολλα  B/G/N και να έχει εξωτερική κεραία όλα τα άλλα πάνω κάτω είναι σε όλα τα ίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στο κατάστημα που δουλεύω έχουμε δώσει πολλά από αυτά

http://www.tp-link.us/products/details/?categoryid=&model=TL-WN722NC και μας έχουνε βγει καλά....

Το έχω και εγώ αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ενα άλλο πλεονέκτημα της εν λόγω συσκευής είναι ότι έχει αφαιρούμενη κεραία. Έτσι μπορείς να συνδέσεις μια άλλη κεραία μεγαλύτερου κέρδους και να έχεις καλύτερο σήμα.

Δημοσ.

οχι Pci για τον λογο οχι οτι δεν ειναι καλες αλλα επειδη το Pc μπορει να το εχεις χωμενο καπου δεν θα εχεις καλο σημα οποτε θες επεκταση μετα κτλ.το Usb του βαζεις επεκταση στο usb και οχι στο καλωδιο το ομοαξονικο και εισαι μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλα το usb σου τρωει πολυ cpu ομως, ενω η pci οχι. οποτε περι ορεξεως.....

εξαρταται τι μηχανημα εχει , αν ειναι σουπερ δεν θα εχει κανενα προβλημα..γενικα θεωρω τη μεθοδο του πουλινου πολυ ευρηματικη και συγχρονος ξεχασμενη!

Δημοσ.

Ευρηματικη δε ξερω αν ειναι αλλα ουτε και ξεχασμενη μιας και βαζουμε παντα προεκταση. Μια 3μετρη 5 ευρω κανει.

Ασχετα αν εθιξα το θεμα του επεξεργαστη και εγω usb χρησιμοποιω αλλα για λογους ευκολιας (να μην ανοιγω , κ.λ.π) και μονο για αυτο το λογο.

Δημοσ.

Αλλα το usb σου τρωει πολυ cpu ομως, ενω η pci οχι. οποτε περι ορεξεως.....

σε αυτο εχεις μεγαλο δικιο οτι και η Pci θα ειναι πιο σταθερη απο το usb αλλα ναι α.ειναι μπελας.β.το pc συνηθως ειναι καταχονιασμενο μεσα και πισω απο επιπλα οποτε το σημα ειναι χαλια.οποτε εκει ειναι μονοδρομος το Usb.και ατομα που δεν εχουν σχεση με τα pc τους δινεις το Usb και ολα μια χαρα.γιατι να ανοιξουν το pc να κουμπωσουν μια pci καρτα δεν ξερουν.

απλα θελει και λιγο προσοχη με την επεκταση μην ειναι τιποτα χαλια και μετα δεν φτανει σωστα η τροφοδοσια στο Usb και δεν παιζει το stick ειτε καθολου ειτε κανει νερα.

Δημοσ.

Για την pci λεω πουλινε..... βαζεις μια προεκταση κεραιας και καθαρισες, δεν χρειαζεται ναναι καταχωνιασμενη η κεραια.

Δημοσ.

Για την pci λεω πουλινε..... βαζεις μια προεκταση κεραιας και καθαρισες, δεν χρειαζεται ναναι καταχωνιασμενη η κεραια.

Τα rf καλώδια και οι συνδέσεις-βίσματα έχουν πολλές απώλειες. Καλύτερα να τις αποφευγεις.

Δημοσ.

Αμα σηκωσεις τη κεραια ψηλα με προεκταση, μπορει να κερδισεις μεχρι και 3 γραμμες, αλλα να χασεις το πολυ 1db απο απωλεια, αρα συμφερει. Εξαλλου κυκλοφορουν και πολυ καλες προεκτασεις με σχεδον μηδενικες απωλειες. Αν συμβαινει αυτο στις pci συμβαινει και στις προεκτασεις usb να ξερετε. Θες πολυ καλο καλωδιο προεκτασης για να μην εχεις απωλειες..... γενικως.

Δημοσ.

Tο καλώδιο usb είναι καλώδιο data όχι RF και δεν επηρεάζει το σήμα λήψης τα καλώδια data πηγαίνουν μακριά  όχι όμως και τα RF

Eίναι η ίδια Πρακτική με το όταν θες να βάλεις ένα ΑP σε ένα ιστό για να κανεις link. δεν θα βάλεις το ΑP μέσα στο σπίτι και την κεραία στον ιστό.

Θα βάλεις το ΑP μαζί με την κεραία χωρίς RF καλώδιο και ethernet μέχρι το σπίτι.

• Like 1
Δημοσ.

καλα βαλε καμια usb προεκταση της πλακας και το ξανασυζηταμε μετα. Επειδη το εχω δοκιμασει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...