Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω πρόβλημα με αυτήν την κάρτα:

http://www.skroutz.gr/s/2838652/PowerColor-Radeon-HD7870-2GB-PCS-Myst-Edition.html

Σήμερα το πρωί την έβαλα και μου έχει βγάλει μπλε οθόνη 5 φορές  (το μόνο game που έχω παίξει μέχρι στιγμής είναι το lol και το fps πέφτει πολλές φόρες στο 40 από 60 και ούτε ο φίλος μου που έχει μια msi 7770 δεν του κατεβαίνει έτσι το fps) άλλαξα τα drivers γιατί στην αρχή είχα τα beta 13.5 και τώρα έβαλα τα 13.4 άλλα και πάλι μου βγάζει μπλε οθόνη.Το πρωί (κατά τις 7:30) που δεν είχα κάνει install τα drivers δεν είχε βγάλει μπλε οθόνη  μέχρι το μεσημέρι που γύρισα (στις 2:30)

Μήπως να κατεβάσω άλλα drivers? και όταν tα κατεβάσω να κάνω uninstall τα παλιά πρώτα η δεν χρειάζεται γιατί εγώ δεν τα έκανα τα beta 13.5 κατέβασα τα 13.4 και τα έκανα install

H να πάω πίσω την κάρτα?

Δημοσ.

κατα πασα πιθανοτητα ειναι η καρτα...αλλα πες λιγο ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου??

http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html

και αν δεν παίζω δεν βγάζει μπλε οθόνη

και η καρτα και το τροφοδοτικο ειναι καινουργια 

Δημοσ.

Είχες καθαρίσει τους προηγούμενους οδηγούς?

Αυτό θα κάνω τώρα έκανα τελείως uninstall τα drivers και θα τα κάνω πάλι install

Aλλα όχι δεν τους είχα καθαρίσει και είχα ακόμα της nvidia πάνω του (δεν τα έχω πλέον)

Δημοσ.

Unistall catalyst installdrivers και το αντίστοιχο της nvidia-----safe mode,driver sweeper-----restart------ccleaner------install drivers

Δημοσ.

Τα έκανα αυτά τώρα θα μπω κάνα game στο lol να δω αν θα μου κάνει τα ίδια παλι

Πάλι μου έβγαλε μπλε οθόνη και το fps πάλι τα ίδια πέφτει απότομα από 60 στα 40 και χαμήλωσα τα effects τα πήγα στο high από very high και μου έκανε τα ίδια :/ και τώρα που έκανε boot τα windows έχουν αλλάξει χρώμα είναι σαν να μην έχω drivers πάνω δηλαδή κάτω τo taskbar δεν είναι μπλε άλλα γαλάζιο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα θα πρέπει να την επιστρέψω πίσω και σε κάνα μηνά θα έχω εγώ την κάρτα πάλι.

Άλλα τώρα που έπαιξα ένα game στο League Of Legends με τα settings στο very low και μετά 

στο low και στα medium δεν έγινε κάτι και το fps ήταν σταθερό στα 60 το μόνο που έκανε ήταν μια φλασια

μόνο στα high και very high μου έβγαζε την μπλε οθόνη και το fps έπεφτε από 60 στα 40 στο άκυρο 

Επεξ/σία από 91turbo
Δημοσ.

Να κατεβάσω το BF3 και να το δοκιμάσω?

είχα δοκιμάσει το Batman Arkham City για λίγο άλλα σταμάτησε να δουλεύει και το έκλεισα και άμεσος έβγαλε μπλε οθόνη πριν παίξω έτρεξα το Benchmark που είχε το παιχνίδι και το Min:13fps Avg:55fps (+-1) Max:60fps

μήπως φταίει και το υπόλοιπο σύστημα που είναι το εξής:

CPU: AMD Phenom X4 9650

MOBO: Gigabyte GA-MA78GM-UD2h

RAM: DDR2 4gb

PSU: XFX ProSeries 550W Core Edition Full Wired (Bronze)

GPU: PowerColor Radeon HD7870 2GB PCS+ Myst. Edition 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...