Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eισαι πολυ μπερδεμενος δυστυχως φιλε μου. Τα προβληματα που εχει βγαλει ο 1.4  tfsi δεν εχουν να κανουν επ ουδενι με τις πιεσεις που δουλευει η τουρμπινα. Το οτι τοσα αλογα μπορουν να βγουν με ασφαλεια αποδεικνυεται απο το γεγονος πως ολο και περισσοτερες εταιριες καταφευγουν στην λυση του downsizing τουρμπιζοντας και εχοντας ειδικες αποδοσεις μεγαλυτερες του 110/λιτρο, βλ, fiat,opel,renault κλπ... Μαλλον κατι ξερουν αυτοι παραπανω....

Θεος!!! Πρωτα κραζεις που ειπα οτι βγαζουν 215-220 αλογα και λες οτι καποιος μας δουλευει και υστερα ταπωνεις εσυ τον ιδιο σου τον εαυτο παραθετοντας λινκ οπου αμαξι εβγαλε 211,δηλαδη μολις 4-9 αλογα λιγοτερα απο αυτα που ειπα εγω !!! Πρωτη φορα το βλεπω αυτο. Δηλαδη πιστευεις οτι με λιγη παραπανω πιεση, λιγο καλυτερο καυσιμο ή λιγο πιο φτωχο μιγμα ψιλα δεν βγαινουν 10 παραπανω αλογακια?

+ Oτι το συγκεκριμενο setup που παρεθεσες στο λινκ εχει κονσερβα προγραμμα κατα πασα πιθανοτητα....

Παρεπιπτοντως, επειδη εχω κολλητο φιλαρακι mod σε club φιλων colt, και εχω παρευρεθει αρκετες φορες σε ομαδικες δυναμομετρησεις του φορουμ τους, ασε να εχω μια ιδεα παραπανω...

Αν δεν με πιστευεις κανε εγγραφη σε ενα απο το φορουμ τους και δες τι αλογα βγαινουν απο colt με σωστο πρωτο σταδιο.

Δεν εχω colt φιλε μου, ουτε ειχα ποτε. Απλα επειδη εχω οδηγησει πολλες φορες czt (και με big turbo), και εχω πατησει ακομα περισσοτερες με czt ξερω αρκετα καλα τι παιζει. 

ποιο εχεις οδηγησει με big turbo? απο πια περιοχη και τι χρωμα ειναι το αμαξι?και ποσα αλογα ητανε?

Μαμα μοτερ απο EVO μπιελοβιδες δεν εχω ακουσει να πεταγονται ακομη και σε αστρωτα μοτερ..τουλαχιστον στο Evonet οχι να μου πεις για δισκοπλατο οκ....τωρα οσων αφορα τον tfsi θα σου ελεγα να διαβασεις λιγο στο φορουμ τους να δεις οτι δεν ειχαν μονο πιτσιρικαδες προβλημα αλλα και μεγαλοι ανθρωποι που το εχουν για τη δουλεια τους.Οταν το προβλημα ειναι γνωστο στην VW και δεν μπορουν να το διορθωσουν και βρισκουν ενα εκατομμυριο αλλες αιτιες (παντα φταιει ο οδηγος) τοτε κατι δεν πηγε καλα στην ολη ιστορια της δημιουργιας του μοτερ....μην μιλησω για την ιστορια με το περξβοητο μοτερ της χρονιας που οι δημοσιογραψοι το βγαλαν οτι καλυτερο υπαρχει εδω απλα γελαμε.....τελος παντων μακαρξ οι κατοχοι να μην εχουν τραβηγματα γιατι ειναι κριμα να μην χαιρεσαξ το αμξι σου.

ασε μας ρε ντινο μα δεν το διαβαζεις αυτο στο evo net? συνεχεια το λενε ολο προβληματα αυτα τα evo απαππα..

τι να πει και του bbb  το evo δλδ ε? χαχαχα.. τι αλλο θα ακουσουμε. :P

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαμα μοτερ απο EVO μπιελοβιδες δεν εχω ακουσει να πεταγονται ακομη και σε αστρωτα μοτερ..τουλαχιστον στο Evonet οχι να μου πεις για δισκοπλατο οκ....τωρα οσων αφορα τον tfsi θα σου ελεγα να διαβασεις λιγο στο φορουμ τους να δεις οτι δεν ειχαν μονο πιτσιρικαδες προβλημα αλλα και μεγαλοι ανθρωποι που το εχουν για τη δουλεια τους.Οταν το προβλημα ειναι γνωστο στην VW και δεν μπορουν να το διορθωσουν και βρισκουν ενα εκατομμυριο αλλες αιτιες (παντα φταιει ο οδηγος) τοτε κατι δεν πηγε καλα στην ολη ιστορια της δημιουργιας του μοτερ....μην μιλησω για την ιστορια με το περξβοητο μοτερ της χρονιας που οι δημοσιογραψοι το βγαλαν οτι καλυτερο υπαρχει εδω απλα γελαμε.....τελος παντων μακαρξ οι κατοχοι να μην εχουν τραβηγματα γιατι ειναι κριμα να μην χαιρεσαξ το αμξι σου.

Δεν μιλησα για μαμα μοτερ, ειπα αμα το "τσιμπησεις". Για τα tfsi φιλε μου δεν χρειαζεται να ξεκινησω τωρα να τα διαβασω τα φορουμ τους. Tfsi εχω κι εγω (ή μαλλον ειχα στην Ελλαδα) και διαβαζω τα αντιστοιχα φορουμ τα τελευταια 6 χρονια.

Δεν λεω οτι ο 1.4tfsi ειναι μοτερ που δεν χαλαει ποτε, σιγουρα χαλαει. Λεω οτι τα πολλα προβληματα που ακουγονται ειναι προιον υπερπληροφορησης, πολλα ειναι αποτελεσμα κακης συντηρησης και καποια αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τη λειτουργια του μοτερ "που δεν αντεχει πιεσεις". Προβληματα υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...