pozeras13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Καλησπέρα! ήθελα να ρωτησω: υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξήσεις τις στροφές της ψυκτρας με κάποιο πρόγραμμα ίσως και να μην γίνεται μόνο αυτόματα από το λαπτοπ? το λέω γιατι κάποιες φορές που δε με ενοχλεί ο ήχος της και επειδή έχω εφαρμογές που ζεσταίνουν το λαπτοπ για να μην ζεσταίνεται πρώτα και μετά να αυξάνει η ψυκτρα, θα ήταν καλύτερο να την ρύθμιζα εγώ από την αρχη. Βεβαια τις περισσοτερες ώρες της μέρας το καλύτερο είναι να λειτουργεί αυτοματα....
discoboyminimal Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Πολυ δυσκολα..αλλα πες και το μοντελο του λαπτοπ σου.μην τα βγαζουμε με το τσιγελι
pozeras13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 είναι ένα packard bell easy note tj65
coolerman Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 ρυθμίζει αυτόματα τις στροφές για βάση το έχεις σκεφτεί να αγοράσεις;; έρχεται καλοκαίρι. το έχεις καθαρίσει καθόλου;
pozeras13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Το καθάρισα πρόσφατα (και αλλαγή κόλες, όλα σε σοβαρή εταιρία) και εχω και βάση και γενικά το προσέχω πολύ και έχω δει και τρομερή διαφορά. Απλά παρατηρώ κάποιες φορές, όχι πάντα, πως αρχίζει να υπερλειτουργεί το fan αφού έχει ζεσταθεί το λαπτοπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα