Superpie Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Παιδια μπορειτε να μου πειτε ενα προγραμμα για windows για τα emails μου? Να ερχονται μεσα στα windows χωρις να χρειαζεται να μπαινω στο hotmail.Θα ηθελα επισης να ειχε την δυνατοτητα να προσθεσω 2-3 λογαριασμους ωστε να παιρνω τα mail απο το καθε λογαριασμο.Το αντιστοιχο mozilla thunderbird ειναι καλο πιστευετε?
discoboyminimal Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 το thunderbird ηταν ωραιο.επαψα να το χρησιμοποιω ομως για δικους μου λογους..δοκιμασε το..μπορεις να βαλεις αρκετους λογαριασμους.απλα τους φακελους του 'hotmail-wlm-outlook' δεν θα μπορεις να τους δεις..μονο Inbox - send
Superpie Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Ποιους φακελους εννοεις δεν θα μπορω να δω?
pcakias Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 <p>βαλε το thunderbird. μια χαρα ειναι.</p> Ναι ναι μάλιστα. Thunderbird. !!! Συμφωνώ και εγώ. Πολυ ωραίο προγραμμα.
discoboyminimal Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 το pop3, δεν σου δινει δυνατοτητα download στον thunderbird να κατεβασεις φακελους (υποφακελους δλδ που εχεις φτιαξει μεσα στο hotmail σου) παρα μονο κατεβαζει οτι μπενει στο inbox.μπορεις βεβεα να κανεις τοπικους φακελους,να τα κατεβαζεις και να τα αρχειοθετεις εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα