pasgeo Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Γεια σας!Σήμερα άνοιξα το λαπτάκι μου για να σερφάρω και το Google Chrome κρασάρει και γενικός κόλλησε όλο το σύστημα. Όντας επίμονος εγώ καθήσα και περίμενα να ξεκολήσει.Ξαφνίκα μου βγάζει μία μπλε οθόνη που έλεγε κάτι για "phycial memory" και φόρτωναν από δίπλα κάτι αριθμοί και πολλά άλλα.Αμέσως μετά ξαναμπηκα σε κανονική λειτουργία και ο υπολογιστης ήταν σαν ... (πως να το πω?? :ρ) κολλούσε σαν διάολος και δεν μπορούσα να ανοιξω καμία εφαρμογή.Τον έκλεισα και τον ξανα άνοιξα και τον έβαλα σε ασφαλή λειτουργεία με δίκτυο και δουλεύει τζιτζι (Thanks God ).Εννοείτε πως μπήκα ξανα σε κανονική λειτουργία και πάλι τα ίδια (ΚΟΛΛΗΜΑ!).Μετά στην ασφαλή λειτουργία εγκατέστησα το hard disk sentinel και τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο καλά20% υγεία σκληρού (ενώ είχα 23% πιο παλιά αλλά δούλευε τέλεια )επίδοση 100%Θερμοκρασία 44C αυτή τη στιγμήΤι λέτε να είναι?Σκέφτηκα εγώ τον σκληρό δίσκο αλλά δεν είναι λίγο περίεργο να λειτουργεί το λαπτοπ μόνο στην ασφαλή?Έχω τα windows 7 home editionκαι το λαπτοπ μου ειναι στο ακόλουθο linkhttp://panam.acer.com/acerpanam/netbook/0000/Acer/AspireOneAO531h/AspireOneAO531hsp2.shtml Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ahristos Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Στο health ή SMART έχει καμιά τιμή ξεπεράσει τα όρια;
discoboyminimal Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 με ασφαλη λειτουργεια ανοιγει μονο καποια βασικα driver.που στην ουσια αντε να ειναι καποια λιγα mb.γι αυτο και δεν κολαει((ισως να μην πευτει και πανω στα badsector))(αν ειναι σκληρος.)τωρα σε νορμαλ λειτουργεια ανοιγει τα παντα απο γραφικο περιβαλλον,εξτρα..εξτρα..και εξτρα προγραμματα...(που λογικα διαβαζει τον κατασταμενο δισκο και γινεται ολο το νταλαβερι..) παντως κ εσυ με 23% υγεια και 20% που πας??..κανα backup πηρες τουλαχιστον??θεμα ωρων θα ειναι το πραγμα..
pasgeo Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Στο health ή SMART έχει καμιά τιμή ξεπεράσει τα όρια; οχι με ασφαλη λειτουργεια ανοιγει μονο καποια βασικα driver.που στην ουσια αντε να ειναι καποια λιγα mb.γι αυτο και δεν κολαει((ισως να μην πευτει και πανω στα badsector))(αν ειναι σκληρος.)τωρα σε νορμαλ λειτουργεια ανοιγει τα παντα απο γραφικο περιβαλλον,εξτρα..εξτρα..και εξτρα προγραμματα...(που λογικα διαβαζει τον κατασταμενο δισκο και γινεται ολο το νταλαβερι..) παντως κ εσυ με 23% υγεια και 20% που πας??..κανα backup πηρες τουλαχιστον??θεμα ωρων θα ειναι το πραγμα.. με λιγα λόγια rip μπορώ να βάλω άλλον σκληρό δίσκο?και αν ναι συγκεκριμένο? δεν είμαι καλός με τα pc
pasgeo Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Ααα ξέχασα να σας πω οτι ο σκληρός δίσκος είναι χωρισμένος σε δύο partitions.Στο ένα είχα windows xp οπού είναι και σήμερα τα 7 και στο άλλο τα ubuntu τα οποία τα διέγραψα και το partition έμεινε άδειο.Μήπως το partiotion που δεν χρησιμοποιω είναι καλό ή επηρεάζετε και δεν είναι κατάλληλο?
spirosd2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Τρέξε κανένα πρόγραμμα για ιούς σε ασφαλή λειτουργία όπως malwarebytes, spybot s&d, επίσης με 20% υγεία δίσκου εννοείται ότι δεν έχεις μέσα ευαίσθητα αρχεία έτσι? Τον καινούργιο σκληρό δεν τον γλυτώνεις πάντως, προτίμησε ssd για να μην ξαναπάθει ζημιά από τυχόν κουνήματα χτυπήματα...
vaggospat13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Πας για αλλαγή δίσκου, καθώς ο δίσκος σου αργά η γρήγορα θα σταματήσει να δουλεύει τελείως. Κοίτα να πάρεις backup για να μην χάσεις τα αρχεία σου . Α και δες πόσα bad sectors σου δειχνει το hd sentinel Αξίζει να πας σε ssd καθώς ειναι πολύ πιο γρήγοροι αλλα πιο ακριβοί σε σχέση με τους μηχανικούς αναλογικά με τη χωρητικότητα Με ssd θα δεις τρελή διάφορα στις καθημερινές εργασίες Οι επιλογές που σου προτείνω. 120 GΒ ssd http://www.skroutz.gr/s/2506637/Samsung-840-Series-120GB-2-5-inch-SSD.html 500 GB απλος-μηχανικος -5400 στροφες http://www.skroutz.gr/s/1839725/Western-Digital-500GB-Scorpio-Blue.html 500 GB απλος-μηχανικος -7200 στροφες http://www.skroutz.gr/s/58506/Western-Digital-Scorpio-Black-250-GB-3-Gb-s-SATA-16-MB-Cache-7200-RPM.html
spirosd2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Άμα δεν πάρεις ssd πάρε τον black στις 7200 στροφές και με 5ετη εγγύηση... 1
pasgeo Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 βρηκα 2 ιους που δεν ξερω τι ειναιMalwarebytes Anti-Malware (Δοκιμαστική έκδοση) 1.75.0.1300 www.malwarebytes.org Έκδοση βάσης δεδομένων: v2013.04.28.01 Windows 7 Service Pack 1 x86 NTFS (Ασφαλής λειτουργία/Με δίκτυο) Internet Explorer 10.0.9200.16540 PaschalisGeo :: PASCHALISGEO-PC [διαχειριστής] Προστασία: Απενεργοποιημένη 28/4/2013 3:56:00 μμ MBAM-log-2013-04-28 (16-34-50).txt Τύπος σάρωσης: Πλήρης σάρωση (C:\|) Ενεργοποιημένες επιλογές σάρωσης: Μνήμη | Εκκίνηση | Μητρώο | Σύστημα αρχείων | Ευρετική μέθοδος/Extra | Ευρετική μέθοδος/Shuriken | PUP | PUM Απενεργοποιημένες επιλογές σάρωσης: P2P Αντικείμενα που σαρώθηκαν: 268304 Χρόνος που έχει διανυθεί: 38 λεπτό(ά), 17 δευτερόλεπτο(α) Εντοπίστηκαν διεργασίες στη μνήμη: 0 (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Εντοπίστηκαν στοιχεία στη μνήμη: 0 (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Εντοπίστηκαν κλειδιά στο μητρώο: 0 (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Εντοπίστηκαν τιμές στο μητρώο: 0 (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Εντοπίστηκαν αντικείμενα δεδομένων στο μητρώο: 0 (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Εντοπίστηκαν φάκελοι: 1 C:\ProgramData\IBUpdaterService (PUP.InstallBrain) -> Καμία δράση. Εντοπίστηκαν αρχεία: 1 C:\ProgramData\IBUpdaterService\repository.xml (PUP.InstallBrain) -> Καμία δράση. αποκλείεται να πάρω ssd λόγω χρημάτωναλλά απορώ πως χαλασε..?δεν έχει πέσει ποτέ και δεν είμαι από αυτούς που το χτυπαω μήπως και συνέλθειεπιμένω όμως μήπως έχει χαλάσει το ένα partition (λόγω χρήσης) και το άλλο είναι καλό?Σορρυ για την ασχετοσυνη μου Πας για αλλαγή δίσκου, καθώς ο δίσκος σου αργά η γρήγορα θα σταματήσει να δουλεύει τελείως. Κοίτα να πάρεις backup για να μην χάσεις τα αρχεία σου . Α και δες πόσα bad sectors σου δειχνει το hd sentinel Αξίζει να πας σε ssd καθώς ειναι πολύ πιο γρήγοροι αλλα πιο ακριβοί σε σχέση με τους μηχανικούς αναλογικά με τη χωρητικότητα Με ssd θα δεις τρελή διάφορα στις καθημερινές εργασίες Οι επιλογές που σου προτείνω. 120 GΒ ssd http://www.skroutz.gr/s/2506637/Samsung-840-Series-120GB-2-5-inch-SSD.html 500 GB απλος-μηχανικος -5400 στροφες http://www.skroutz.gr/s/1839725/Western-Digital-500GB-Scorpio-Blue.html 500 GB απλος-μηχανικος -7200 στροφες http://www.skroutz.gr/s/58506/Western-Digital-Scorpio-Black-250-GB-3-Gb-s-SATA-16-MB-Cache-7200-RPM.html 3 είναι τα bad sector αλλά δείχνει μόνο το partition με τα windows (80gb)
vaggospat13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 βρηκα 2 ιους που δεν ξερω τι ειναιMalwarebytes Anti-Malware (Δοκιμαστική έκδοση) 1.75.0.1300 www.malwarebytes.org Έκδοση βάσης δεδομένων: v2013.04.28.01 Windows 7 Service Pack 1 x86 NTFS (Ασφαλής λειτουργία/Με δίκτυο) Internet Explorer 10.0.9200.16540 PaschalisGeo :: PASCHALISGEO-PC [διαχειριστής] Προστασία: Απενεργοποιημένη 28/4/2013 3:56:00 μμ MBAM-log-2013-04-28 (16-34-50).txt Τύπος σάρωσης: Πλήρης σάρωση (C:\|) Ενεργοποιημένες επιλογές σάρωσης: Μνήμη | Εκκίνηση | Μητρώο | Σύστημα αρχείων | Ευρετική μέθοδος/Extra | Ευρετική μέθοδος/Shuriken | PUP | PUM Απενεργοποιημένες επιλογές σάρωσης: P2P Αντικείμενα που σαρώθηκαν: 268304 Χρόνος που έχει διανυθεί: 38 λεπτό(ά), 17 δευτερόλεπτο(α) Εντοπίστηκαν διεργασίες στη μνήμη: 0 (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Εντοπίστηκαν στοιχεία στη μνήμη: 0 (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Εντοπίστηκαν κλειδιά στο μητρώο: 0 (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Εντοπίστηκαν τιμές στο μητρώο: 0 (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Εντοπίστηκαν αντικείμενα δεδομένων στο μητρώο: 0 (Δεν εντοπίστηκαν επιβλαβή αντικείμενα) Εντοπίστηκαν φάκελοι: 1 C:\ProgramData\IBUpdaterService (PUP.InstallBrain) -> Καμία δράση. Εντοπίστηκαν αρχεία: 1 C:\ProgramData\IBUpdaterService\repository.xml (PUP.InstallBrain) -> Καμία δράση. αποκλείεται να πάρω ssd λόγω χρημάτων αλλά απορώ πως χαλασε..?δεν έχει πέσει ποτέ και δεν είμαι από αυτούς που το χτυπαω μήπως και συνέλθει επιμένω όμως μήπως έχει χαλάσει το ένα partition (λόγω χρήσης) και το άλλο είναι καλό? Σορρυ για την ασχετοσυνη μου 3 είναι τα bad sector αλλά δείχνει μόνο το partition με τα windows (80gb) κανε ενα κοπο και ανεβασε μια εικονα του hd sentinel
discoboyminimal Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 δεν ειναι αναγκη να τον χτυπησεις για να χαλασει.σκληροι ειναι, χαλανε.μπορει να επεσες σε κακο κοματι. τελος παντων.οι ιοι δεν δικαιολογουντε για τη δυσλειτουργια του σκληρου.αν ο σκληρος ηταν σχετικα καινουργιος , σκεψου την περιπτωση να σου προκαλεσε ζημια το τροφοδοτικο.πες μας μια και το μοντελο του τροφοδοτικου. γνωμη μου ειναι : 1)να μην ακουμπησεις τον παλιο σκληρο μεχρι να παρεις νεο, για να τραβιξεις μετα ολα τα δεδομενα που εχεις συμαντικα.(αν εχεισ) 2)ο νεος σκληρος να ειναι wd black για να εχεις εγγυηση 5 χρονια και να εισαι ησυχος.( η ssd ) 3)να ελεγξεις το τροφοδοτικο σου.
vaggospat13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 σκεψου την περιπτωση να σου προκαλεσε ζημια το τροφοδοτικο.πες μας μια και το μοντελο του τροφοδοτικου.3)να ελεγξεις το τροφοδοτικο σου. netbook εχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα