Προς το περιεχόμενο

[Laptop]Dell Inspiron 3521 (i3-3227U/4GB/500GB/HD 7670M) 448.99 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

e-gate.gr

http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=52676

skroutz.gr

http://www.skroutz.gr/s/2830549/Dell-Inspiron-3521-i3-3227U-4GB-500GB-HD-7670M.html

Καλη η τιμη του αλλα οταν με 50 ευρω παραπανω μπορει καποιος να παρει το Dell στα 499,00 απο media markt με τα καλυτερα χαρακτηριστικα τοτε ισως παυει να ειναι προσφορα.

Το βαζω ομως εδω γιατι μπορει καποιον να τον ενδιαφερει και σε συγκριση με τα υπολοιπα καταστηματα στο skroutz η διαφορα ειναι αρκετη.

Δημοσ.

Κατά τ'άλλα σε "πείραζε" το Asus τις προάλλες :lol:

Μα έβαλε DELL wtf?

Thanks Herthan. Καλή προσφορά σε σχέση με το αντίστοιχο σε mm που έχει 320GB δίσκο και HD 4000. Αν και άποψη μου καλύτερα να δώσεις τα 50+ και να πας στο μοντέλο του mediamarkt με τον ι5, 6GB RAM και 750 GB HDD.

Βέβαια για εκτός αττικής πρέπει να βάλεις +5 € μεταφορικά. Και αυτοι οι χριστανοι δεν το βάλαν 445€ οπότε να γίνεται στρόγγυλο με τα μεταφορικά.

Δημοσ.

@kamui

Δεν το λέω λόγω μάρκας,ούτε έκρινα τίποτα.Κι επειδή δεν σε κατάλαβα,εννοείς πως ότι είναι Dell είναι αυτόματα προσφορά καλύτερη απο άλλες εταιρείες?

@herthan

Εννοώ ότι στο asus "φαγώθηκες" ότι δεν ήταν προσφορά αφού υπήρχε το καλύτερο και ακριβότερο samsung,και τώρα κάνεις το ίδιο.Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό που πόσταρες,καλά έκανες αφού είναι 50€ κάτω απο το άλλο Dell και πιάνει και άλλη "μερίδα" αγοραστών.Αυτό ακριβώς προσπαθούσα να σου εξηγήσω και τότε :-)

Δημοσ.

Ε δεν φαγωθηκα κιολας απλα σου ειχα πει οτι με 30 λιρες παραπανω πας σε καλυτερο επεξεργαστη το οποιο το αναφερω κι εδω περα και λεω συγκεκριμενα οτι αν το συγκρινουμε με το Dell στα 499,00 παυει να ειναι προσφορα.

Το ιδιο σου ελεγα και τοτε για το asus και το samsung. :-)

Δημοσ.

@kamui

Δεν το λέω λόγω μάρκας,ούτε έκρινα τίποτα.Κι επειδή δεν σε κατάλαβα,εννοείς πως ότι είναι Dell είναι αυτόματα προσφορά καλύτερη απο άλλες εταιρείες?

Προσωπικά τη θεωρώ αυτόματα καλύτερη. Είμαι κάτοχος αυτή τη στιγμή ενός DELL XPS Μ1330 που όταν είχε πρόβλημα το service ήρθε σπίτι μου και μου το διόρθωσε. Μάλιστα το πρόβλημα ήταν ότι το DVD ήταν επιλεκτικό στο "διάβασμα" εγγεγραμμένων DVD. Η εταιρεία δέχτηκε χωρίς πρόβλημα να μου το αλλάξει. Μάλιστα έψαξα ποιά μοντέλα DVD-drive έπαιρνε το XPS και τους είπα αν είναι δυνατόν να μου φέρουν ένα συγκεκριμένο. Το κάναν.

Αργότερα χτύπησε ο δίσκος (δεν είναι ευθύνη της dell φυσικά). Ο άνθρωπος μου ζήτησε συγνώμη που δεν μπορούσε να έρθει την επόμενη μέρα άνθρωπος αλλά 2 μέρες μετά. Του είπα πως γνωρίζω να περνάω νέο σκληρό, οπότε το επόμενο πρωί μου έστειλε νέο με courier. 

Τι να λέμε τώρα τα πάντα όλα, μόνο το κορμί τους δε μου δώσαν. ΑΑΑ και όσο για το σασί που είναι ευθύνη της Dell ούτε μία ρωγμή ούτε ένα σπάσιμο ούτε απόχρωματισμός (βλέπω το παλιό μου dell και κλαίω πως έγινε μέσα σε 3 χρόνια).

Δημοσ.

@kamui

Έχω τύχει ανάλογα καλής εξυπηρέτησης απο γνωστές "κακές" εταιρείες,αλλά δεν είναι του παρόντος.Σεβαστή η άποψή σου και καλώς κατέθεσες την εμπειρία σου.Εγώ δεν πήγα να κάνω σύγκριση εταιρειών,αν είχες διαβάσει το θέμα που αναφέρομαι θα καταλάβαινες τί εξηγώ στον herthan.Περισσότερο να του δείξω ότι το ίδιο σκεπτικό είχα στην "διαφωνία" μας τις προάλλες.Παρόλα αυτά μου φάνηκε λίγο υπερβολικό αυτό το (δικά μου λόγια) "Εδώ μιλάμε για Dell,τί σχέση έχει με το παλιοAsus" γι αυτό και σε ρώτησα.

@herthan

Μωρέ κι εγώ το ανέφερα ότι δεν είναι καμιά υπερπροσφορά,αλλά αυτό δεν σε εμπόδισε να προσπαθείς συνέχεια να τη μειώσεις και μάλιστα αντιπαραθέτοντας μοντέλο που δεν ήταν διαθέσιμο (ούτε ξανάγινε btw).Το "χάλασες" δηλαδή το θέμα ακόμα και για κάποιον που μπορεί να του έριξε μια ματιά.Φαντάσου να γέμιζα κι εγώ εδώ ποστ λέγοντας ότι υπάρχει το άλλο Dell στα 499€,άρα μην το κοιτάτε καθόλου αυτό,κακώς θεωρείται προσφορά κτλ.Δεν το κάνω όμως γιατί αναγνωρίζω ότι είναι καλούτσικη τιμή και μπορεί να ενδιαφέρει αρκετούς που έχουν στενό μπάτζετ.Καλώς έκανες δηλαδή και το πόσταρες,δεν κρίνω την προσφορά,αλλά το πρότερο σκεπτικό σου.

Τελικώς τζάμπα χαλάω το θέμα,αν και δεν είχα τέτοιο σκοπό,ζητώ συγνώμη και το λήγω εδώ

Δημοσ.

Μα και να θες να το χαλασεις το θεμα(που ισως το εχεις χαλασει ηδη) το αναφερω εξαρχης οτι σε συγκριση με το dell στα 499,00 δεν υπαρχει προσφορα.Και να το γεμιζες το θεμα και να ελεγες οτι υπαρχει το αλλο το dell παλι για ακομη μια φορα το αναφερω στο αρχικο μου post οποτε δεν τιθεται θεμα συζητησης για το συγκεκριμενο.

Επισης στο θεμα που ειχες ανοιξει δεν ηθελα να μειωσω το θεμα σαν θεμα αλλα εκανα μια συγκριση 2 προιοντων και ειπα κατα την γνωμη μου τι ειναι καλυτερο και οτι θα ηταν καλυτερη περιπτωση το samsung σε σχεση με το asus.

Καλο ειναι βεβαια οταν βαζουμε μια προσφορα ο καθενας ν'αναφερει και αλλα προιοντα τα οποια ισως ειναι καλυτερα απο το συγκεκριμενο που εχει μπει σαν προσφορα ωστε να κανουμε συγκρισεις και να υπαρχουν και εναλλακτικες.

Δημοσ.

Έκαστος στο είδος του.

Samsung ναι, αλλά σε κινητά και σε τηλεοράσεις.

ASUS σε μητρικές.

Fujitsu σε κλιματιστικά.

και πάει λέγοντας....

Όταν δίνουμε λεφτά για λάπτοπ και απαιτούμε αξιοπιστία και σωστό service, πάμε σε Dell ή σε Lenovo.

Με το ίδιο σκεπτικό πώς θα ακουγόταν laptop Toyota, κινητό Nivea και φούρνος μικροκυμάτων DELL?

Κάθε εταιρία λοιπόν εξειδικεύεται κατά τη γνώμη μου σε συγκεκριμένα προϊόντα.

Ας μή τα κάνουμε όλα μια σούπα. Δεν ζυγίζονται όλα με χαρακτηριστικά έναντι τιμής.

Κάθε εταιρία έχει το δίκο της Research & Design Department και δε γίνεται να επενδύει εξίσου σε κάθε τομέα της.

Αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...