nick_81 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Καλησπέρα..Παντελώς άσχετος με λειτουργικά κινητών και έχοντα στα χέρια μου ένα zte με έκδοση android 2.2 (πριν προβώ σε αγορά καινούργιου είπα να κάνω μια εξάσκηση) έχω μερικές απορίες που ψάχνω αλλά δεν βρίσκω λύσεις.. α. έχω κατεβάσει στο pc βίντεο από youtube τα οποία πέρασα στο κινητό αλλά δεν τα παίζει..κατέβασα 2-3 εφαρμογές αλλά δεν..καμιά ιδέα?? β. ποια εφαρμογή να κατεβάσω για να έχω πρόσβαση σε ringtones κυρίως ελληνικά και δωρεάν εννοείται.. γ. υπάρχει εφαρμογή για τόσο παλιά έκδοση adroind με πλοήγηση χωρίς σύνδεση στο internet?Όπως πχ το nokia drive στα windows phone. Αυτά προς το παρόν..Σας προειδοποιώ πως θα επανέλθω..είπαμε άσχετος που ψάχνει..
gesamgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 το β. θελω και εγω... ρωτα και εδω http://www.doctorandroid.gr/
Gr_Soul Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 1. Δοκίμασε τον MX player που τα παίζει σχεδόν όλα (πες μας τον τύπο των αρχείων). 2. Κατεβάζεις τα mp3 που θέλεις, τα κόβεις με το Ringdroid και είσαι έτοιμος. 3. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Google Navigation. Είναι δωρεάν αλλά χρειάζεται ελάχιστη σύνδεση στο ίντερνετ.
nick_81 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 1. Δοκίμασε τον MX player που τα παίζει σχεδόν όλα (πες μας τον τύπο των αρχείων). 2. Κατεβάζεις τα mp3 που θέλεις, τα κόβεις με το Ringdroid και είσαι έτοιμος. 3. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Google Navigation. Είναι δωρεάν αλλά χρειάζεται ελάχιστη σύνδεση στο ίντερνετ. 1. Κατέβασα τον mx player αλλά τίποτα κ πάλι..τα αρχεία ειναι .avi 2. Επίσης κατέβασα και το ringdroid αλλά δεν αναγνωρίζει τα αρχεία μουσικής. Αυτό το πρόβλημα το είχα και με άλλα προγράμματα αναπαραγωγής παρόλο που τα αρχεία ειναι σε μορφή mp3 και τελικά παίξανε με το winamp.
kataramenos32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 LOL φιλε μαλλον ηρθε η ωρα για καινουριο .Δεν σου ανοιγει βιντεο το MX δεν σου διαβαζει τα MP3 στο Ringdroid...τι αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα