thetruth Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Καλησπερα, Χθες παγωσε ξαφνικα η οθονη και δεν λειτουργουσε τιποτα, ουτε cntrl+alt+delet . Εκλεισα το pc απο το κουμπι και οταν πηγα να τον ανοιξω πηγαινε στην οθονη των windows και μετα τραβαγε restart. Τι εχω δοκιμασει: -Windows repair (απλα περιμενα 2-3 ωρες και δεν εκανε τπτ) -εβαλα τα ubuntu οπου λειτουργησε το pc αλλα και παλι δεν ειχα προσβαση στον σκληρο -ξαναεβαλα τα OS windows στην μορφη αναβαθμισης (για να κρατησει τα αρχεια) αλλα μου εβγαζε προβλημα συμβατοτητας (και στα χ64 κ στα χ82) -συνδεσα τον σκληρο σε αλλο pc ως εξωτερικο αλλα μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα; (φωτο) -διαβασα για το HARD DISC SENTINEL σε ενα αλλο thread και ειπα να το δοκιμασω (φωτο) Τι θα μπορουσα να κανω για να παρω τις φωτο απο τον σκληρο? ευχαριστω για τον χρονο σας.
TheELF Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/testdisk-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-r281 Με το testdisk έχεις ελπίδες να επαναφέρεις τον σκληρό όπως ήταν. Αν δεν πιάσει τότε επαναφορά αρχείων με κάποιο από τα γνωστά,recuva για ελεύθερο ή το active@file recovery που είναι κορυφή.
thetruth Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/testdisk-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-r281 Με το testdisk έχεις ελπίδες να επαναφέρεις τον σκληρό όπως ήταν. Αν δεν πιάσει τότε επαναφορά αρχείων με κάποιο από τα γνωστά,recuva για ελεύθερο ή το active@file recovery που είναι κορυφή. Ευχαριστω για την απαντηση, ειμαι στο βημα Deeper Search τι διαμερίσματα πρεπει να περιμενω? edit: στο quick search μου εβγαλε κατι με πρασινα γραμματα
TheELF Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Τι διαμέρισμα(τα) είχες πριν;;;Αυτό! Αν ήταν μονοκόμματο τότε τα ~150gb που είναι ο δίσκος.
thetruth Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Τι διαμέρισμα(τα) είχες πριν;;;Αυτό! Αν ήταν μονοκόμματο τότε τα ~150gb που είναι ο δίσκος. αρα ειμαι οκ?
TheELF Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Ο ναι... (βασικά στην εκκίνηση θα φανεί αλλά από ότι δείχνει το βρήκε)
thetruth Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Ο ναι... (βασικά στην εκκίνηση θα φανεί αλλά από ότι δείχνει το β Δυστυχως δεν δουλεψε .. θα δοκιμασω το recuva !
TheELF Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Τι δεν δούλεψε;;Τι μήνυμα έβγαλε;; (Θέλει reboot τα windows για να δούνε αλλαγές )
thetruth Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Τι δεν δούλεψε;;Τι μήνυμα έβγαλε;; (Θέλει reboot τα windows για να δούνε αλλαγές ) επειδη ειμαι λιγο αχρηστος σε αυτα, Αυτο που εκανα ειναι να ξαναβαλω τον σκληρο στο pc με το προβλημα αλλα δεν αλλαξε κατι (windows not working κατι τετοιο), επισης δοκιμασα να τον ανοιξω ως εξωτερικο αλλα συνεβη αυτο με την φωτο παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα