Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λαπτοπ εχει ηδη μια ddr3 4gb στα 1333ΜΗz και θελω να προσθεσω αλλη μια αλλα στο ιντερνετ που βρισκω οι μνημες εχουν και αλλα χαρακτηριστηκα οπως "Non -ECC CL9 SODIMM" και αλλα τετοια παρομια, παιζουν ρολο αυτα..?και αν θα συμβαδιζουν με την ηδη υπαρχουσα?

Δημοσ.

Βρές το μοντέλο του laptop αν παίρνει και αλλη ram, οσο για να βρείς τα χαρακτηριστικά της μνήμης που εχεις τώρα κατέβασε το cpuz που σου λεει τα πάντα για επεξεργαστή / motherboard / ram , η αλλιως μπορείς να ανοίξεις το laptop να βγάλεις το dimm της ram και να πάρεις το αντίστοιχο

Δημοσ.

κολλαει πολυ το λαπτοπ παιδια και η μνημη ram ειναι συνεχεια πανω απο 60% αν παρω αλλη μια δεν θα ειναι ενταξει..?

το κατεβασα το προγραμμα και λεει τελικα 3gb ram λαθος ειχα δει.!εχει 2 slot στο ενα εχει ddr3 1gb με 667ΜΗz kai στο αλλο ddr3 2gb με 667ΜΗz..τι λετε να κανω?

Δημοσ.

ποια ειναι η μητρικη και ο επεξεργαστης ?

παντως οπως και να εχει δεν θα δεις διαφορα με παραπανω μνημη

αυτο που σου τρωει πολυ μνημη ειναι θεμα ποργραμματων. δες τι προγραμματα τρεχουν στην εκκινηση και τις διεργασιες (εμενα ειναι 23 ) εαν το λαπτοπ το εχεις κανα χρονο ισως ενα format να βοηθησει

ανασυγκροτηση κανεις ? κατεβασε και το ccleaner

τωρα ολα αυτα ισως να τα ξερεις αλλα καλου κακου εγω τα λεω xD

Δημοσ.

κολλαει πολυ το λαπτοπ παιδια και η μνημη ram ειναι συνεχεια πανω απο 60% αν παρω αλλη μια δεν θα ειναι ενταξει..?

το κατεβασα το προγραμμα και λεει τελικα 3gb ram λαθος ειχα δει.!εχει 2 slot στο ενα εχει ddr3 1gb με 667ΜΗz kai στο αλλο ddr3 2gb με 667ΜΗz..τι λετε να κανω?

Πόσο ποιο πάνω;;;Γιατί όσο δεν χτυπάει τελικές η μνήμη δεν αξίζει να βάλεις παραπάνω.
Δημοσ.

Πιο πολύ μου φαίνεται να εχεις πάρει κανα spyware h να τρέχουν άσκοπα πράγματα απο πίσω για αυτο καταναλώνει πανω απο 60 %, καλύτερα άρχισε με ενα scan με superantispyware και malwarebytes για spyware κτλπ

Δημοσ.

κανω ανασυγκροτηση δισκου συχνα παιδια..το λαπτοπ το εχω 2 χρονια περιπου ειναι dell n5110 και εχει επεξεργαστει  Intel Core i3-2330M (2.20 GHz), ιο δεν εχω γιατι εχω κατεβασει πολλα προγραμματα και εχω κανει ελεγχο!επισεις το μυαλο μου παει μηπως φταιει  σκληρος αν και δεν ειναι φορτωμενος απο τα 500 χρησιμοποιω μονο τα 150 αλλα ειναι 5400rpm..τι να κανω τι λετε??

Δημοσ.

εχεις κατεβασει πολλα προγραμματα και εχεις κανει ελεγχο ?

φορματ μεσα σε αυτα τα δυο χρονια σκεφτηκες να κανεις ?

Δημοσ.

εχεις κατεβασει πολλα προγραμματα και εχεις κανει ελεγχο ?

φορματ μεσα σε αυτα τα δυο χρονια σκεφτηκες να κανεις ?

κολλαει τωρα τελευταια...και ηθελα να αφισω τελευταια επιλογη το φορματ.!

πολλα προγραμματα μαζι δεν τρεχουν οχι ουτε κατα την εκκινηση.!ειμαι σχετικος παιδια δεν ειμαι τελειως ασχετος :)

Δημοσ.

ανέβασε screenshoot για υγεία σκληρού δίσκου με Hdsentinel,ποιό πολύ να σιγουρευτούμε οτι δεν είναι θέμα σκληρού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...