tashauna Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Καλημέρα, έχω ένα S3 με την 4.1.2 χωρίς να είναι root, με το οποίο αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο: Με τον αυθεντικό φορτιστή και το αυθεντικό καλώδιο φορτίζει απελπιστικά αργά (30% σε 7 ώρες). Με τον αυθεντικό φορτιστή και ένα πιο κοντό καλώδιο ΝΟΚΙΑ φορτίζει ταχύτατα (λιγότερο από 2 ώρες), ωστόσο αποφορτίζει εξίσου γρήγορα, με αποτέλεσμα μέσα σε 24-30 ώρες να θέλω πάλι φόρτισμα, έχοντας ένα κινητό με κλειστό wifi (το ανοίγω μόνο όταν σερφάρω δλδ), πάντα σε 2G, φυσιολογική ομιλία, κλείνοντάς το το βράδυ και διατηρώντας την αυτόματη φωτεινότητα με απλό wallpaper στην οθόνη. Από το service δεν έχω πάρει σαφή απάντηση, μου προτείνουν διάφορα και δεν θέλω να τους το αφήσω για πολύ καιρό. Το έχω κάνει πρόσφατα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά παραμένει η ίδια κατάσταση. Έχετε κάτι να μου προτείνετε;
nfeel Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μου μοιάζει για το γνωστό πρόβλημα που έχει κ τo note II. Τα καλώδια είναι ιδιαίτερα ευπαθή,άλλαξε καλώδιο η δοκίμασε άλλο αυθεντικό φορτιστή. Επίσης το service της samsung (smartec) αν πας πρωί είναι εξαιρετικά γρήγοροι.Δε θα χρειαστεί να τους το αφήσεις πολύ όπως λες. Μέσα σε μια ώρα μου έχουν αλλάξει οθόνη.. Κάτα πάσα πιθανότητα όμως το πρόβλημά σου είναι εξαιρετικά απλό,η αργή φόρτιση οφείλεται σε ελλατωματικό καλώδιο.
blackfairy Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 καλησπερα εγω εχω παρομοιο προβλημα με το κινητο μου και ειναι το galaxy s2 μονο που εγω το κερδισα σε διαγωνισμο και δεν ξερω καν αν εχει εγγυηση τελος παντον.. πηρα ενα εξτρα καλωδιο απο ebay usb φορτισης και σύνδεσης με το pc καταλαβες και το κοτσαρα σε ενα φορτιστη απο lg και φορτίζει μια χαρα .. δεν ξερω γιατι αλλα συγκεκριμενα και με αλλα καλωδια samsung που δοκιμαζα μου κανε τα ιδια .. μονο οταν βαζω αλλο τελιος το φορτίζει πχ η θεια μου εχει sony ericsson και οποτε πηγαινω το φορτιζω εκει και παλι μου κραταει μια χαρα. οχι οσο με τον lg αλλα μια χαρα.. οποτε απλα παρε τον φορτιστη κανενος φιλου και δες αν φορτιζει οκ απλα πηγαινε παρε αλλο φορτιστη απο αλλη μαρκα. .. αν οχι πηγαινε για service.. ααα και κοιτα ο φορτιστης να ειναι για μπαταρια σαν την δικια σου πχ το δικο μου εχει μπαταρια 1650 mah αμα του βαλω φορτιστη για 1000mah και κατω φυσικο ειναι να κρατιση λιγοτερο πιθανοτητα το καλωδιο απο νοκια που βαζεις να ναι για μικροτερη μπαταρια.. ο φορτιστης παιζει ρολο κανονικα οχι το καλωδιο αλλα ξερω και εγω μπορει στην συγκεκριμενη περιπτωση να παιζει και αυτο.. δεν ειμαι ειδικος απλα λεω τι εκανα εγω με το δικο μου κινητο που αντιμετώπισα παρομοιο προβλημα ελπιζω να βοηθησα λιγο
tashauna Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα κάνω αυτά που μου προτείνατε , απλά το θεωρώ αστείο σε μια ναυαρχίδα να κρίνεται ακατάλληλο το αυθεντικό καλώδιο και να πρέπει να δοκιμάσουμε διάφορα κόλπα. Το αστείο της υπόθεσης , βέβαια , είναι ότι από το service κανουν σαν να μην έχουνε ξανακούσει ποτέ αυτό το πρόβλημα και στο ίντερνετ που διαβάζω έχει βουήξει ο τόπος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα